Kultura

Zpět na článek

Rodiče bývají na zabití a s chlapy se nedá počítat, říká pohádka Čarovné jablko, kterou ČT uvedla na Boží hod

16 komentářů

von Klingerhofen
Pohádka mi tak nějak "odplynula" před očima. Jakmile je do pohádky vložen stav dnešního světa, je předem odsouzena k nezdaru. Úspěšná pohádka musí mít jednoduchý nosný děj, prince který dobývá buď princeznu nebo chudou dívku (možno i naopak), rozumné královské rodiče, podrazácké rádce. To vše natočeno v krásném prostředí zámku a přírody. Musí bezpodmínečně obsahovat chytrý (český) humor, ne pouze nějaké pitvoření se. Hudba musí mít jednoduchou nosnou melodii. A tohle vše musí pan režisér smíchat dohromady. Jeho největším úkolem je najít únosnou mez všeho popsaného. Pokud tomu tak nebude, může ČT plnit svoje plány jak uzná za vhodné a nevyleze z toho nic kloudného.
Uživatel_5892612
Súhlasím, ženy si poradia so všetkým ! Ešte vyriešiť oplodnenie a my muži sme definitívne v prd.li ...
nevs
Chybělo mi tam víc pohlaví a zamilovat se mohli kluci s klukama a holky s holkama.
našinec
Já ČT nemusím, takže nesleduji. Ale ten nezájem o toto téma, zde ukázal, že nejsem sám. ČT miluje jen Baxa.
Jiří Antoň
Mě se pohádka po letech velice líbila a ty 3 pubertální princezny na Štědrý den to byla katastrofa a horší pohádku jsem ještě neviděl -to raději Mrazíka po 51
Jiosef Tyl
Ta kvalita ČT, jde dolů. protože málo platíme!
Jiosef Tyl
@nevs- ale to už ani děti, by nevěřili, že je to pohádka.
Jiosef Tyl
@Not like Somebody hele feministo, i mnohé ženy tak v prd.li!
Jiosef Tyl
@Uživatel_5892612 hlavní problém je v tom, že my muži jsme ochotni za sex s ženami obětovat, ustoupit a podstoupit cokoliv. A ony si nás mažou na chleba.
Jiosef Tyl
@giorgio287 to je z extrému do extrému!
giorgio287
Příště to chce pohádku o lásce mezi buznami, i nějaký přeoperovaný úchyl by byl ku zdaru. Třeba jako vílák žížala. Zlounem by mohl být táta od normální rodiny s 5 dětmi, který má za ženu ženu a chodí do práce. Děs!

Úspěch zaručen!
Bořivoj Zelený
@nevs Pohádku jsem neviděl, byly tam zastoupeny etnické menšiny?
Uživatel_5762768
Jestli nikomu nedochází, že tohle není o tom jestli někdo neví jak natočit tradiční dobrou pohádku ale o tom, že obsah programu ČT zadávají konkrétní lidé, s konkrétním vidění společenských hodnot, je mi líto 🫣🤷🏻‍♂️

Jak, že to má pan Souček s těmi tradičními rodinnými poměry🤔
Not like Somebody
@Uživatel_5892612 Tak si dá na to podívat obráceně, někteří muži jsou tak v prd.li, že některým ženským nic jiného nezbývá než si poradit, to ale neznamená, že o to stojí 😎
Uživatel_5892612
@nevs A tiež nespomenuli Ukrajinu a Zelenského ! Ako je to možné ?
našinec
Pohádka pro Baxu a jeho rodinu!