Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFiala vsadil ve vánočním projevu na chválu Česka i povzbuzení občanů. Hledá cestu, jak být dál premiérem
79 komentářů
seng
0
Z Fiali už mají lidé srandu ,asi jako z Jakese a jeho kulu v plotě. Ani vánoční a předvolební projevy nic nezmění, lidi vidí co je to za lhare.
našinec
A jak de facto řekl Fiala - jsme oficiálně jednou z nejbezpečnějších zemí, tak pozůstalí po obětech na FF už mou vládu neotravujte!....Ale uznávám, že Fialův projev byl rozhodně vánočtější než kterýkoliv Zemanův ve stejném datu.
Michelin
Fiala by klidně mohl hrát poručíka Troníka ... někteří soudruzi plní plán i na 120% ...
@Michelin no jo, posledni dobou neni dobrej, to klidne priznam, ale druha varianta je bohuzel jeste horsi - kdo si myslli, ze s agentem Buresem, ktery to tady za covidu totalne zesral a to si prave slizla soucasna vlada vcetne russke agrese atd., a ze tedy s nim prijde "raj na zemi" tak k tomu asi neni moc co dodat...bude to pak jen naraz do zdi, az zkolabuje duchodovy system a budeme se blizit k bankrotu..protoze buresovi je budoucnost teto zeme uplne u pr...jde mu jen o to se jeste poradne napakovat a pomstit..ale kdo chce kam..
našinec
Primitivní kmeny žily šťastně dokud nepřišla civilizace a ony se začaly porovnávat s příchozími. Jinými slovy, můžeme žít spokojeným životem, dokud se nezačneme porovnávat s druhými a i třeba nezačneme závidět.
@našinec Však jsi mohl v pětatřiceti šťasten pojít někde v lese se šutrem v ruce. Kdo ti brání?? 😸👻
@Miroslav Rys Víš, jak popisovali UA po II. svět. válce? Že tam žijí lidé v hliněných chýších, co mají chleba a samohonku, přičemž jsou spokojení a šťastní. Něco pro milovníka této vlády jako jsi ty.
@Miroslav Rys Mimochodem, kdo mi v tom brání? Zákony ČR. Jednalo by se o lesní pych. Takže bych musel svést boj s majiteli lesa, policii a státem. Možná by se mi podařilo i někoho zabít a tak bych mohl říci - bojoval jsem jako Rys.
@Miroslav Rys Tak to, na co narážíš, se jmenuje krádež. Ale málo kdo si to uvědomuje. Holt pan Miroslav Rys považuje krádež za normální věc....Ale protože jsi provladní dezinformátor, tak jsi původní svůj názor posunul jinam.
Saša Krach
Hodnocení žáka...Slovní projev dobrý až výborný...
Praxe...tak tady musí přidat hodně přidat...😂😂
Praxe...tak tady musí přidat hodně přidat...😂😂
@Saša Krach Obávám se že to žák Fiala nestihne . 9 měsíců a pár dnů je krátká doba na zlepšení. Bude tam hodně NEDOSTATEČNÝCH !
Alois Rudý
Jak už říkal Jan Žižka o podobných lidech " Hnát ty huby křivé, hnát ta hrdla prolhaná, hnát je ze země, až se jim bude za patama prášit". A já bych doplnit "hnát je na jejich oblíbenou Ukrajinu"😁
Pavel Nyklíček
Ještě, že si mohu snadno odmyslet v pozici premiéra současného oslance babiše a jeho projev.
Jednak by ho nedal, snad z papírů, jednak by se nechal unést vlastním pocitem chaota, pak by začal útočit na neschopnost opozice a své úspěchy, ale bez hlubší podstaty a na závěr by už tak cukal hlavou a rameny, že by ho vypli.
Pak by by střih na Havlíčka a ten by méně vzdělané ujistil, že vše má pod kontrolou a až bude příštím premiérem on, všem bude líp a jeho majiteli ještě lépe.
Jednak by ho nedal, snad z papírů, jednak by se nechal unést vlastním pocitem chaota, pak by začal útočit na neschopnost opozice a své úspěchy, ale bez hlubší podstaty a na závěr by už tak cukal hlavou a rameny, že by ho vypli.
Pak by by střih na Havlíčka a ten by méně vzdělané ujistil, že vše má pod kontrolou a až bude příštím premiérem on, všem bude líp a jeho majiteli ještě lépe.
@Pavel Nyklíček ... Třeba máte pravdu, budu projev příštího premiéra sledovat, vy také ?😀
Juchin
🤣 varoval před prodavači strachu a blbé nálady, a tahle diskuze je jich plná. Plná frustrátů, kteří věří, že za jejich zpackaný a promarněný život může nějaký Fiala. Nikdy nedohlédnou toho, že si za něj můžou hlavně sami.....
@Juchin Trapná a primitivní odpověď. Možná,že se opravdu najde až 5 % ať jsem k Nutelovi seriózní lidí,kteří mezi jeho kritiky takoví jsou.Co ale oněch zbylých 95 % ?
@Richard Šebesta 95% jich určitě není, to je číslo co sis vytáhl ze zadku. Ale někteří takoví jsou, převážně navěšení na cecku státu na úkor jiných.
@Juchin
drobný omyl. Diskuze není plná PRODAVAČŮ strachu, ale zákazníků těchto prodavačů. Přesně na tyto konzumenty naši prodavači strachu cílí a zjevně cílí úspěšně... Ostatně prodávat strach bylo vždy velice výnosné. Církve právě na tomto postavily svoji existenci. Většina náboženství má vždy nějakého toho Lucifera či Belzebuba...
drobný omyl. Diskuze není plná PRODAVAČŮ strachu, ale zákazníků těchto prodavačů. Přesně na tyto konzumenty naši prodavači strachu cílí a zjevně cílí úspěšně... Ostatně prodávat strach bylo vždy velice výnosné. Církve právě na tomto postavily svoji existenci. Většina náboženství má vždy nějakého toho Lucifera či Belzebuba...
Jóža Oltec
Losers co v životě selhali a teď visí na cecku státu přirozeně proti tomu stejnému státu kvičí vzteky, to je v Česku celkem pochopitelné..
Uživatel_5169877
Tak provládní pro Fialovský Reflex nemůže asi jinak. Na lidovkách to napsali odlišně a tefněji, než tahle adorace vlády.
https://www.lidovky.cz/nazory/petr-fiala-premier-vlada-vanocni-projev-volby-dalnice-skolstvi-byty-lekarska-pece.A241226_221716_ln_nazory_lvot
https://www.lidovky.cz/nazory/petr-fiala-premier-vlada-vanocni-projev-volby-dalnice-skolstvi-byty-lekarska-pece.A241226_221716_ln_nazory_lvot
@Uživatel_5169877 Lidovky s vocasem Zvěřinou a Kamberským jsou přesně pro takové pologramotné chomouty jako ty. Fialovský se píše s malým f, profialovský se píše dohromady, před než se v tomto případě čárka nepíše... Vyjdeš v 7. třídě a chceš se mít dobře?? 😃😃
Anna Betynka
A proč by neměl? Vláda je úspěšná, máme všech dostatek, to co tady předvádí anosekta je do nebe volající nemyslíte?
@Anna Betynka to, že se nám v mnoha směrech dobře daří je pravda, v mnoha bohužel ale ne a nejčastěji jsou to právě systémové problémy na které má vliv pouze vláda (zdravotnictví, školství, byrokracie atd.)
Opravdu bych rád věděl v čem přesně spočívá úspěch současné vlády (a pořád připouštím, že je to to nejmenší zlo z toho co se tu nabízí) já osobně žádné významné úspěchy vlády nevidím 🤔
Opravdu bych rád věděl v čem přesně spočívá úspěch současné vlády (a pořád připouštím, že je to to nejmenší zlo z toho co se tu nabízí) já osobně žádné významné úspěchy vlády nevidím 🤔
Anton Augustin
Ušetřil jsem své duševní zdraví, nedíval jsem se.
Michelin
Tento umaštěný teoretik je pro praktický život nepoužitelný . Řadím ho k Marxovi , Engelsovi a Leninovi ... Vždyť on ani neví kolik stojí Nutella , nebo máslo ... ale Uršule se to určitě líbilo ...
Alois Rudý
No on zřejmě spíše vsadil na včasné natisknutí předvyplněných volebních korespondenčních lístků pro zahraniční voliče.😀
Frank51482
Opravdu někdo poslouchal toho upoceného prolhaného žvanila a podvodníka? Fakt si někdo normální nechal od toho darebáka zkazit chuť ke slavnostní večeři?
Uživatel_5734171
Legrační je jedna věc. Fiala na nikoho neútočil, jen varoval před obchodníky se strachem. A do několika minut se na Twitteru na něj tito obchodníci sesypali...))) Našli se v tom projevu okamžitě a na první dobrou. 4 dny přitom celé ANO zarytě mlčelo k návštěvě Fica v Moskvě. Jindy tak aktivní lidé, jako Havlíček, Schillerová nebo Vondráček z Twitteru zcela zmizeli. Museli by buď s Ficovou návštěvou u putina souhlasit, nebo ji odsoudit. Kdyby souhlasili, už by jim nikdo nevěřil jejich žvásty o tom, jak odsuzují agresi na Ukrajině, kdyby ji odsoudili, zavařili by Burešovi v jeho byznysových zájmech na Slovensku (prominutí pokuty půl miliardy za šméčko s Penamem, odstraňování ekologické zátěže v Bratislavě atd.). Bureš navíc "investoval" před volbami do podpory Fica a s Ficem je ve stejné frakci v Bruselu.
Takže nyní vylezli z úkrytu a otevřeli svůj obchod se strachem naplno. Možná, že jako správní obchodníci dělají i nějakou tu slevovou akci. Na jaře benzín za stovku, elektřina od nového roku na příděl, ukrajinské uprchlíky bude vláda přidělovat jednotlivým obcím podle počtu obyvatel...
Takže nyní vylezli z úkrytu a otevřeli svůj obchod se strachem naplno. Možná, že jako správní obchodníci dělají i nějakou tu slevovou akci. Na jaře benzín za stovku, elektřina od nového roku na příděl, ukrajinské uprchlíky bude vláda přidělovat jednotlivým obcím podle počtu obyvatel...
@Uživatel_5734171 ...No on Fiala ví, že chytrému stačí napovědět a pouze hloupí se diví, tedy vy. A Ficova návštěva v Rusku je prvním krokem k normalizaci vztahů s Ruskem před rozdělením území bývalé Ukrajiny, kdy část by se měla navrátit zpět ke Slovensku, jak to zařídil T.G. Masaryk. Evropa totiž Rusko potřebuje.
@Uživatel_5734171 Zase Fico a Babiš ! Veď máte vlastný štát, tak sa oň starajte . Ozaj, Macron a Scholz si netelefonujú s Putinom a nie sú tiež členmi EÚ a NATO ? Tak prečo proti tomu Fiala neprotestuje, veď oni tiež " ťahajú " Nemecko a Francúzsko na východ . Keď začne Trump rokovať s Putinom bude ČR protestovať ?
@Uživatel_5892612
tak si vemte Babiše zpátky a přestanu se o něj zajímat. Slibuji...))))))
tak si vemte Babiše zpátky a přestanu se o něj zajímat. Slibuji...))))))
@Uživatel_5734171 Poslouchej. Sám jsi v rozporu třeba v tom jak jsi nejednou psal že tě Slováci nezajimají,že mají vlastní politiku,ale při každé příležitosti si lžeš do kapsy neb se stále otíráš o Fica . No a mimochodem cesta do Moskvy je spíše dobrá věc a to přitom nejsem určitě proruský ale až se s Ruskem budou jednou normalizovat vztahy bude na tom Slovensko mnohém lépe než my.
@Richard Šebesta mluvit o rozporu a pak napsat, že cesta do Moskvy je spíš dobrá věc je fakt velká sranda 🤣😂 oni se nejpíš vztahy normalizovat nebudou ale naopak dál víc a víc hrotit a pak bude určitě skvělé stát na straně Ruska 😜
@Richard Šebesta
s ruskem se žádné vztahy "normalizovat" nebudou. rusáci podělali ty vztahy na desetiletí. Pokud sem budou časem dovážet napřímo plyn, budou to oni, kdo bude škemrat a podbízet se. Nic jiného, než ropu a plyn rusáci nemají. Palivo do jaderných elektráren má Kazachstám, ne rusko. A o Slovensko se zajímám stejně, jako se zajímám o francii, Itálii nebo Švédsko. Jsou to naši spojenmci v NATO a jsou součástí EU...Ergo kladívko, není mi jedno, pokud se náš spojenec otevřeně lísá k nepříteli. A je to rusko, kdo dalo naší zemi na seznam nepřátel...
s ruskem se žádné vztahy "normalizovat" nebudou. rusáci podělali ty vztahy na desetiletí. Pokud sem budou časem dovážet napřímo plyn, budou to oni, kdo bude škemrat a podbízet se. Nic jiného, než ropu a plyn rusáci nemají. Palivo do jaderných elektráren má Kazachstám, ne rusko. A o Slovensko se zajímám stejně, jako se zajímám o francii, Itálii nebo Švédsko. Jsou to naši spojenmci v NATO a jsou součástí EU...Ergo kladívko, není mi jedno, pokud se náš spojenec otevřeně lísá k nepříteli. A je to rusko, kdo dalo naší zemi na seznam nepřátel...
Lior Chaos
Fialenkovému projevu rozumím asi takhle:
“Jamalalicha? Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbrluch!"
“Jamalalicha? Jamalalicha, i paprťála, chánua, chánua, e chánua, džalala, džalala-a, a paprťála. Tasparta maznalika zamáz piskurty, jarda, piskurty, patláma, patláma, patláma a… žbrluch!"
@Lior Chaos
je logické, že Fialovi nerozumíš, protože on používal slova, která ty ve slovníku vůbec nemáš. Třeba slušnost...
je logické, že Fialovi nerozumíš, protože on používal slova, která ty ve slovníku vůbec nemáš. Třeba slušnost...
@Uživatel_5734171
Soudruh vlastizrádce má ve slovníku lež, faleš, vlezdo***ismus a servilnost k cizí moci, která nás rabuje.
Soudruh vlastizrádce má ve slovníku lež, faleš, vlezdo***ismus a servilnost k cizí moci, která nás rabuje.
@Uživatel_5734171 nesmysl!! Vyjádřil to naprosto srozumitelně a bez kudrlinek…….a to nemluvím o tom, ze někteří se zdejších čtenářů mají , tak jako jsem ja, smysl pro humor.
@Lior Chaos “ vysvětlil alchymista Rudolfu II ve filmu Císařův pekař - Pekařův císař …. ) LOVE IT
Richard Šebesta
Vánoční čas by měl být čas pohody a odpuštění a ne keců od lháře o blbé náladě, kterou Fialův kabinet šíří už 3 roky co vládne.Je to vláda válečná, vláda cenzorů a dezinformací a to jsem vybral jen některé jejich hříchy.
Papanikula
Jestli tady někdo šíří blbou náladu, tak je to hlavně tahle vláda v čele s Fialou, která podvedla své voliče a udělala přesně to co před volbami tvrdila, že nikdy a v žádném případě neudělá! Tímto je všech 5 politických stran v dalších volbách nevolitelných a alespoň za mě je nevolitelný ani ten zbytek, takže příští volby dopadnou tak jak dopadnou hlavně díky Fialovi a jeho spolustraníkům a koaličních partnerů.
Papanikula
Fiala lhal minulý rok. Neveřím že bude tento rok jinak
Každý den vlády této naivky a její levicové, kmotrovské ODS stojí české občany miliardy
To si vážně někdo bude dobrovolně kazit krásný sváteční den posloucháním lží od té prolhané signální nuly, po které příští rok na podzim ani pes neštěkne?
Já přece jen s jednou částí toho projevu souhlasím a to je s tím apelem, že se musíme zbavit toho, co nás brzdí, tedy Fialovy vlády a progresivních levičáků ve všech řídících funkcích v tomto státě a ideálně v celé EU.
Lhář Fiala popřel vše co tvrdil a nyní říká opak toho všeho.
Je na čínském TikTou před kterým varoval, rozumí fotbalu a jezdí na skateboardu 😂, přeje dovozu Ruského plynu.
Slibuje nesplnitelné a o těch co je nevolí mluví jako o proruských polulistech.
Lhal o povodních kde sliboval 50 milard, lhal o dúchodech že se nebude zvyšovat odchod, lhal o daních kde sliboval že je nebude zvyšovat.
Lhal o plynu, kde tvrdil že nás od něj osdtřihl a nikdy jindy jsme více neodebírali než nyní, lhal o migraci, lhal o pravici a přitom se spojil s ultralevicí od pirátů. Nevěřím mu už ani to o Babišovi, protože jsem ho snad ještě neslyšel mluvit pravdu.
Každý den vlády této naivky a její levicové, kmotrovské ODS stojí české občany miliardy
To si vážně někdo bude dobrovolně kazit krásný sváteční den posloucháním lží od té prolhané signální nuly, po které příští rok na podzim ani pes neštěkne?
Já přece jen s jednou částí toho projevu souhlasím a to je s tím apelem, že se musíme zbavit toho, co nás brzdí, tedy Fialovy vlády a progresivních levičáků ve všech řídících funkcích v tomto státě a ideálně v celé EU.
Je na čínském TikTou před kterým varoval, rozumí fotbalu a jezdí na skateboardu 😂, přeje dovozu Ruského plynu.
Lhal o povodních kde sliboval 50 milard, lhal o dúchodech že se nebude zvyšovat odchod, lhal o daních kde sliboval že je nebude zvyšovat.
Lhal o plynu, kde tvrdil že nás od něj osdtřihl a nikdy jindy jsme více neodebírali než nyní, lhal o migraci, lhal o pravici a přitom se spojil s ultralevicí od pirátů. Nevěřím mu už ani to o Babišovi, protože jsem ho snad ještě neslyšel mluvit pravdu.
@Papanikula já jsem přece jen slyšel od Fialy pravdu, když řekl, že prioritou jeho vlády je Ukrajina.
lug70
Fiala se už teď zapsal do dějin, jako nejhorší a nejzaprodanější předseda vlády v historii naší země, od vzniku samostatného Československa 1918.
@lug70
A můžeme vědět jak?
A můžeme vědět jak?
@Michal Bednárek
@Papanikula Hm a jaké konkrétní dopady to vše co popisuješ bude mít na českou ekonomiku v příštím roce? Čísla prosím, ne demagogii..A ne ty vytažená z vlastního zadku.
@Papanikula
Ty musíš být hrozný frustrát. Hlavně hodit svůj osobní neúspěch - životní prohru, na někoho jiného.Mě je v zásadě jedno kdo je u vlády, jedu si svoje. Ale romumím, že životní zkroskotancí se neumí odlepit od vlastního stínu
Ty musíš být hrozný frustrát. Hlavně hodit svůj osobní neúspěch - životní prohru, na někoho jiného.Mě je v zásadě jedno kdo je u vlády, jedu si svoje. Ale romumím, že životní zkroskotancí se neumí odlepit od vlastního stínu
@Michal Bednárek
Já jsem se musel smát od první sekundu tohohle Fialova projevu. 😄
Bylo takové typicky fialovské.
Nejdříve vymlouvání se na to, že tahle vláda je v nejtěžší situaci za posledních 50...tedy 100 ne tedy 1000 let, a k tomu jak všichni téhle nejlepší vládě na světě hází klacky pod nohy...Putin, Babiš, opozice a matka příroda.
Poté samozřejmě vychloubání se, jak je tahle vláda ta nejlepší, jak všechno pracuje jak švýcarské hodinky, jak vše dodrželi a nic neporušili.
A nakonec si pan premiér neodpustil nějaké to postrašení na závěr. Buď já, západní lídr, který vám tu přináší svobodu a prosperitu nebo nějaký prodavač strachu, který zde udělá další východní despocii bububu.
A taky nějaké ty ideologické žvásty, které ani v jednom bodě noc nesplňuje (jako mluvit o větší svobodě a pak mít na Úřadu vlády takové lidi jako Foltýn...no tomu říkám fakt vrchol pokrytectví).
Jak jsem psal na začátku bylo to typicky fialovské. Zbytečně ztracených 8 minut mého drahocenného života. 😆🤣😆
Já jsem se musel smát od první sekundu tohohle Fialova projevu. 😄
Nejdříve vymlouvání se na to, že tahle vláda je v nejtěžší situaci za posledních 50...tedy 100 ne tedy 1000 let, a k tomu jak všichni téhle nejlepší vládě na světě hází klacky pod nohy...Putin, Babiš, opozice a matka příroda.
Poté samozřejmě vychloubání se, jak je tahle vláda ta nejlepší, jak všechno pracuje jak švýcarské hodinky, jak vše dodrželi a nic neporušili.
A nakonec si pan premiér neodpustil nějaké to postrašení na závěr. Buď já, západní lídr, který vám tu přináší svobodu a prosperitu nebo nějaký prodavač strachu, který zde udělá další východní despocii bububu.
A taky nějaké ty ideologické žvásty, které ani v jednom bodě noc nesplňuje (jako mluvit o větší svobodě a pak mít na Úřadu vlády takové lidi jako Foltýn...no tomu říkám fakt vrchol pokrytectví).
Jak jsem psal na začátku bylo to typicky fialovské. Zbytečně ztracených 8 minut mého drahocenného života. 😆🤣😆
@lug70 Je vám patnáct, nebo dokonce už i dvacet a máte maturitu? Stěží byste vyjmenoval přesedy vlád třicet let zpátky, o předsedech po roce 48 ani nemluvě. A ty po 1918? To je pro vás politický pravěk.
giorgio287
Pokud ještě nějaký imbecil nemá profesuru, vzhůru do Brna. Když ji může mít tohle i Blbuše, tak každý 🤮
@giorgio287
Kdy jedeš? Myslím, že jsi ideální adept.
Kdy jedeš? Myslím, že jsi ideální adept.
@Michal Bednárek Já jsem se musel smát od první sekundu tohohle Fialova projevu. 😄
Uživatel_5734171
Řeknu to zcela jasně a na rovinu:
S největší pravděpodobností zvolím nějaké vládní uskupení. Hlas dám ale tomu, kdo mi ZARUČÍ, že nikdy a v žádném případě nepůjde do koalice s ANO. Jakmile začne kličkovat a blekotat, že koalice se dělají po volbách atd. budu volit někoho jiného, Protože především v ODS jsou lidé, kteří by za jisté konstelace klidně s ANO do koalice šli. Pro mě je to incest, pro mě je to něco smrtícího. Další opoziční smlouvu by už tato země ve zdraví nepřežila, dodnes se nevzpamatovala m té první, ta toxicita toho kartelu je dodnes patrná v komunální politice...
S největší pravděpodobností zvolím nějaké vládní uskupení. Hlas dám ale tomu, kdo mi ZARUČÍ, že nikdy a v žádném případě nepůjde do koalice s ANO. Jakmile začne kličkovat a blekotat, že koalice se dělají po volbách atd. budu volit někoho jiného, Protože především v ODS jsou lidé, kteří by za jisté konstelace klidně s ANO do koalice šli. Pro mě je to incest, pro mě je to něco smrtícího. Další opoziční smlouvu by už tato země ve zdraví nepřežila, dodnes se nevzpamatovala m té první, ta toxicita toho kartelu je dodnes patrná v komunální politice...
@Uživatel_5734171
Volit vlastizrádce? Nenávidíte své děti a vnoučata?
Asi byste měl vyhledat odbornou pomoc.
Volit vlastizrádce? Nenávidíte své děti a vnoučata?
Asi byste měl vyhledat odbornou pomoc.
@Uživatel_5734171
My volume ANO a Motoristy
v žádném případe nikdo z Vlady to by byla už diagnóza
My volume ANO a Motoristy
v žádném případe nikdo z Vlady to by byla už diagnóza
pindal
Fakt dobrý chlap,země vzkvétá,lhát ho ani nenapadne,co lepšího by jsme si mohli přát.
@pindal ...a s ním samá pozitiva a sociální jistoty. Za tři roky dovolená v Jugoslávii, za čtyři roky německé platy.
Tedy pokud do té doby ve fialou vykradené zemi nechcípnem hlady
Tedy pokud do té doby ve fialou vykradené zemi nechcípnem hlady