Zpětné zrcátko
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVladimír Mertlík: Sociopaté a psychopaté na vrcholech žebříčků. Budete překvapeni, koho tam uvidíte
28 komentářů
Sylvie Klementová
0
Opět skvělé, pane Mertlíku❤️Děkuji za všechny články za minulý rok a těším se na další v roce příštím…
Mibus
Celé se to odvíjí od toho, jak kdo chápe demokracii. Základní principy demokracie byly kdysi hojně publikovány. Nejvíce se práv demokracie dovolávají ti, kteři ji nejvíce porušují. Ony ty principy jdou ruku v ruse se slušností. Jsem-li slušně vychovaný člověk, vyslechnu si názory jiného a pokud jej neumím předvědčit o omylu, ponecháme si každý ten svůj a nebudu jej proto dehonestovat. Má na svůj názor stejné právo, jako já na ten můj. V té chvíli moje práva končí u jeho práv. Stejné je to i s povinnostmi. Moje začínají tam, kde jeho končí.
Pokud se nedokážeme přenést přes svoje ego a nezačneme se k sobě navzájem chovat s respektem, nebude to tady lepší. Nechovejme se stejně hloupě agresivně, jako naši politici. Jsme přece lepší než oni.
Pokud se nedokážeme přenést přes svoje ego a nezačneme se k sobě navzájem chovat s respektem, nebude to tady lepší. Nechovejme se stejně hloupě agresivně, jako naši politici. Jsme přece lepší než oni.
Karel Prochazka
Pane Mertlíku bravo, vy to vidíte my to vidíme, jen banda rudých dementů nevidí nic. A lék je velmi brutální.
Frank51482
Blbý brusič a jeho zpětné zrcátko.
@Frank51482 Ještě hloupější je ten, kdo si myslí, že ví všechno nejlépe, milý brouku pytlíku
denisz
Už jsem se těšil, že se zde dočkám vysvětlení, po tom co opozice poukázala, že premiér Fiala bude asi duševně nemocný s paranoidními sklony (bludné představy) a příznaky sociopata (nemilosrdný manipulátor, nemá stud ani výčitky svědomí, je ukázkoví lhář, pěstuje si kouzlo osobnosti a mate tím okolí, má pocit nadřazenosti, že jeho schopnosti jsou výjimečné, často pociťuje nedocenění za to jak je skvělý, že si zaslouží víc uznání . . . ). Doufal jsem, že nám to objasní psychiatr. Jeden posudek jsem zaslechl : Fialovy výroky ohledně platů jako v Německu a k ruskému plynu jsou na hraně podivínství. Takové řeči ho diskvalifikují i jako politologa. . . .
Pavel Nyklíček
Nemohu s autorem článku jinak, než souhlasit.
Každý,.kdo si tohle přečte a připojí projev Fialy a zvedne se mu adrenalin je právě v kategorii o které by naše vlast neměla mít zájem a jejich negativní příspěvky jen podtrhují jejich vnitřní boj se sebou sama.
Ti úplně hloupí přidávají vulgarismy.....
Každý,.kdo si tohle přečte a připojí projev Fialy a zvedne se mu adrenalin je právě v kategorii o které by naše vlast neměla mít zájem a jejich negativní příspěvky jen podtrhují jejich vnitřní boj se sebou sama.
Ti úplně hloupí přidávají vulgarismy.....
@Pavel Nyklíček ještě,že většina lidí je normálních a kdo lze tak je lhář. A žádný vánoční projev na tom nic nezmění.
@seng Lžou všichni politici. Bez ohledu jaký dres nosí, všichni. Pravda bolí. Pravda se neodpouští. Lžou nám celé desítky roků. Lžou, protože ví, že se jim to vyplatí.
Miroslav Rys
Nebudeme překvapeni. Víme, že obyvatelé této republiky jsou šmejdi. Snad ale ne en bloc...
@Miroslav Rys Že ty jsi Zemanův člověk ? Podobné řeči vedl i opilec Miloš. Náhoda to bude těžko ! Tvůj charakter a to co tu čmáráš by tomu i odpovídalo.Jak že se to o Zemanovi vyslovila Petra Buzková ? Že to je prase. S tím musí souhlasit každý seriózní člověk a týká se to i Zemanových fandů tedy i tebe
Uživatel_5764508
Zcela vypovídající a trefné shrnutí souvislosti psychiky poškozených figur zdejšího světa. Dekuju Valenta .A pěkný NR 2025,pane Mertliku.👍
Uživatel_5896856
Geneticky teroristická sekta, která jak rakovina napadá zprvu buňky demokracie a posléze metastázemi požírá i sebe...ano, a vládne ji rudej strejc, lampasácká hydra, vylezlá z hnijící bažiny bolševismu, zvoucí se Pavel. Mertlíku, napsal jste to skvěle...
@Uživatel_5896856 Ty se nejdřív nauč česky, jelito. Ačkoli každý příznivce makaka Bureše je pologramotný dobytek a to je axiom, takže si stejně nepomůžeš 😸😶🌫️
Zdenek Chvíla
Autor umí velmi dobře vystihnout a vykreslit stav společnosti. Ano, je to skutečně zpětné zrcátko, vykreslující syrovou realitu. Právě pro tu trefu do černého pokaždé přivede téměř k nepříčetnosti potrefené husy. Takže jen do toho, pane Mertlík, vskutku dobrá práce.
Libor Krajíček
Autor opět vydávil svůj intelektuální průjem.
Pavel Koutný
Mertlíku, jsi ober***, to se nedá číst.