Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMartin Bartkovský: Co nám pod stromeček nadělil Putin? A co nadělí Trump?
5 komentářů
Alois Rudý
1
Naději ?😉
draurora00
A zase vzpomínám na Reflex od doby jeho vzniku až donedávna, kdy to byl otevřený a přitom objektivní časopis. Současný šéfredaktor by se měl poučit z historie časopisu, ale mám takový doje, že to je marný, je to marný... Číst říťolezecké bláboly mě definitivně přestalo bavit.
Richard Šebesta
No nebýt rusko-ukrajinské války a Fica tak by zřejmě autor neměl o čem psát.
Já bych se třeba ptal co nám nadělila pod stromeček naše válečná vláda nebo
zahnívající EU ? V EU je běžné rok co rok že se v nějaké zemi ale většinou v Německu před Vánoci najde nějaký islamský fanatik který Němcům nadělí několik zavražděných lidí na vánočních trzích. Loni byl mezi nimi i 9 letý hoch nebo spíše dítě. Jen tak mimochodem Herr Bartkovský Německo je k nám blíž než Ukrajina myslím vzdálenosti. O každoročním vraždění na vánočních trzích v zemích EU se vám psát nechce ? Proč ? Nepříjemné pravdy o spolku jehož jsme členy se raději nepíšou,že ? Stejně se chovali za totáče soudruzi . Nedobré věci jako by nebyly. Poslední věc Herr Bartkovský o "legálnosti "
snímků z lovecké chaty kde nachytali Fica a další a o tom jaká to byla náhoda
velmi přesně a poutavě vyprávěla slovenská novinářka Anka Žitná . Byla to taková náhoda jako že muž se staví za ženou o níž má zájem a pak jí řekne,že šel náhodou kolem
Já bych se třeba ptal co nám nadělila pod stromeček naše válečná vláda nebo
zahnívající EU ? V EU je běžné rok co rok že se v nějaké zemi ale většinou v Německu před Vánoci najde nějaký islamský fanatik který Němcům nadělí několik zavražděných lidí na vánočních trzích. Loni byl mezi nimi i 9 letý hoch nebo spíše dítě. Jen tak mimochodem Herr Bartkovský Německo je k nám blíž než Ukrajina myslím vzdálenosti. O každoročním vraždění na vánočních trzích v zemích EU se vám psát nechce ? Proč ? Nepříjemné pravdy o spolku jehož jsme členy se raději nepíšou,že ? Stejně se chovali za totáče soudruzi . Nedobré věci jako by nebyly. Poslední věc Herr Bartkovský o "legálnosti "
snímků z lovecké chaty kde nachytali Fica a další a o tom jaká to byla náhoda
velmi přesně a poutavě vyprávěla slovenská novinářka Anka Žitná . Byla to taková náhoda jako že muž se staví za ženou o níž má zájem a pak jí řekne,že šel náhodou kolem
Frank51482
Čekal jsem, že autorovi někdo nadělí pod stromeček rozum, ale marně. Mimo jiné ani slovíčko o vraždění civilistů obřezanými zmetky. Ale to je pro svazáky z redakce příznačné. Zkrátka prémie zase budou.