Komentáře
Zpět na článek
Martin Bartkovský: Co nám pod stromeček nadělil Putin? A co nadělí Trump?
5 komentářů
Frank51482
Čekal jsem, že autorovi někdo nadělí pod stromeček rozum, ale marně. Mimo jiné ani slovíčko o vraždění civilistů obřezanými zmetky. Ale to je pro svazáky z redakce příznačné. Zkrátka prémie zase budou.
draurora00
A zase vzpomínám na Reflex od doby jeho vzniku až donedávna, kdy to byl otevřený a přitom objektivní časopis. Současný šéfredaktor by se měl poučit z historie časopisu, ale mám takový doje, že to je marný, je to marný... Číst říťolezecké bláboly mě definitivně přestalo bavit.
Já bych se třeba ptal co nám nadělila pod stromeček naše válečná vláda nebo
zahnívající EU ? V EU je běžné rok co rok že se v nějaké zemi ale většinou v Německu před Vánoci najde nějaký islamský fanatik který Němcům nadělí několik zavražděných lidí na vánočních trzích. Loni byl mezi nimi i 9 letý hoch nebo spíše dítě. Jen tak mimochodem Herr Bartkovský Německo je k nám blíž než Ukrajina myslím vzdálenosti. O každoročním vraždění na vánočních trzích v zemích EU se vám psát nechce ? Proč ? Nepříjemné pravdy o spolku jehož jsme členy se raději nepíšou,že ? Stejně se chovali za totáče soudruzi . Nedobré věci jako by nebyly. Poslední věc Herr Bartkovský o "legálnosti "
snímků z lovecké chaty kde nachytali Fica a další a o tom jaká to byla náhoda
velmi přesně a poutavě vyprávěla slovenská novinářka Anka Žitná . Byla to taková náhoda jako že muž se staví za ženou o níž má zájem a pak jí řekne,že šel náhodou kolem