Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5734171
1
Jářku, zemský ráj, to napohled...Zazpíval jsem si takhle po ránu po vítězství nad Kanadou...))))
PEtr Tobes
0
@Uživatel_5734171 jojo to byla pecka, usnul jsem a probudil me vyrovnavaci gol Kanady, tak jsem je uz "skoro pohrbil" a oni to pak hned zase otocili..parada, treba se povede porazit i USA ale ti vypadaji letos hodne silne..sance ale je vzdy!
Uživatel_5734171
0
@PEtr Tobes Já se tyhle MS dívám vždy, baví mě vidět budoucí superstar, když jim je 18 nebo 19. A pár takových tam je, třeba Švéd Pelikka, ale i někteří naši, Galvas, Hrabal, Štancl nebo Šalé. Dobrý bude i Slovák Dvorský. Skoro vždy, když šel na led, tak visel gól ve vzduchu. Ke smůle slováků už tam byl jen Pekarík, zbytek slovenského týmu byl průměr, někteří hráči vysloveně podprůměr. Takový Štrbák měl asi tak 8 asistencí na gól soupeři. Slavkovský to pojmenoval přesně. Protekce, protekce, protekce. Buďme rádi, že u nás to funguje jinak...
PEtr Tobes
0
@Uživatel_5734171 ja taky, je to super hokej, sviznej a az tolik se netaktizuje, navic nasi ted hraji fakt dobre, loni a hlavne predloni hrali naprosto famozne a skoro vyhrali, tak treba to jeste vylepsi
giorgio287
Čeká nás ještě 10 měsíců vlády blbů vlastizrádce fialy. A pak se bude účtovat a trestat...
@giorgio287 hahaha a koho budes trestat dezolate?? prijde nejspis slovensky hotentot agent Bures, zacne si zase prikradat pro sebe a cerpat dotace navzdory uz soudne stvrzenemu stretu zajmu brutalnim tempem, tedy co to da, prihodi k tomu neco luze jako jses ty a taky duchodcum samozrejme na dluh, naslibuje zase hory doly, a to bude asi tak vse....takze se moc neraduj, nic zasadniho se nezmeni blbecku, a v podpore napadene ukrajiny uz tuplem ne!!
Uživatel_5734171
Asi tak 20 let poslouchám debatu o tom, že tu chybí pravicová strana. Nic není více vzdáleno pravdě, Chybí tu POPTÁVKA po skutečně pravicové straně. Problém totiž je v tom, co to pravicová strana je a jak si ji lidé představují. Lidé by chtěli nízké daně, "malý" stát, co nejvíc svobod a co nejméně omezení. Ale zároveň chtějí, aby měli zdarma školství, zdravotnictví, aby měli vysoké důchody, aby stát stavěl dálnice atd. To se navzájem vylučuje. Já jsem skutečně pravicový volič. Chci "malý stát", nízké daně, ale souhlasím se zavedením spoluúčasti ve zdravotnictví, se školným na vysokých školách, chci penzijní systém založený na zásluhovosti, mýtné na dálnicích i pro osobní auta atd. A řekněme si na rovinu, takových voličů mnoho není. Odhadem do deseti procent. Drtivá většina "pravicových" voličů je zhruba někde mezi Labour Party a Demokratickou stranou v USA.
Pokud něco této zemi chybí, jsou to SYSTÉMOVÁ řešení problémů. Proč nemáme "finanční ústavu"? Všechny strany tvrdí, že jsou pro její přijetí (včetně ANO). Proč ji tedy dodnes nemáme? Protože ji ve skutečnosti nikdo nechce. Znamenalo by to totiž provést skutečné reformy, skutečné změny, skutečné úspory. Dříve nebo později to budeme muset udělat, všichni politici jen doufají, že si toho Černého Petra nelíznou oni. Důchodový systém se zhroutí, všichni to vědí. Stát bude muset prodat svůj majetek (třeba ČEZ, Budvar nebo Letiště VH). Přesto se všichni tváří, že se nic neděje. Od ANO třeba slyšíme, že se to vyřeší vyšší porodností... Tohle je uvažování lidí, kteří svoje půjčky splácí tím, že si vezmou další půjčky,...
Pokud něco této zemi chybí, jsou to SYSTÉMOVÁ řešení problémů. Proč nemáme "finanční ústavu"? Všechny strany tvrdí, že jsou pro její přijetí (včetně ANO). Proč ji tedy dodnes nemáme? Protože ji ve skutečnosti nikdo nechce. Znamenalo by to totiž provést skutečné reformy, skutečné změny, skutečné úspory. Dříve nebo později to budeme muset udělat, všichni politici jen doufají, že si toho Černého Petra nelíznou oni. Důchodový systém se zhroutí, všichni to vědí. Stát bude muset prodat svůj majetek (třeba ČEZ, Budvar nebo Letiště VH). Přesto se všichni tváří, že se nic neděje. Od ANO třeba slyšíme, že se to vyřeší vyšší porodností... Tohle je uvažování lidí, kteří svoje půjčky splácí tím, že si vezmou další půjčky,...
@Uživatel_5734171 Souhlasím, že poptávka po pravicové straně zde skutečně chybí, nicméně na politickém trhu jsou, ale pravicová rétorika lidi skutečně většinově neoslovuje.