Komentáře

Zpět na článek

Sokol: Konec otevřených evropských dveří. Německo čekají debaty o zpřísnění protiimigračních opatření

6 komentářů

Ferdi Nand
Chtělo by to správně pojmenovat to co sem leze. Zebře taky neříkáme kůň a opice je pouze humanoid.
epr3
Tak sláva. Už alespoň někteří politici přiznávají to, co v roce 2015 věděl každý blb.c.
Evropa stejně chcípne.
kosmos kosmos
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/zah­ranic­ni-evropa-prvni-nemecke-mesto-narizuje-povinnou-praci-pro-prijemce-socialnich-davek-40503121
kosmos kosmos
http­s://cn­n.ipri­ma.cz­/dva­krat-a-dost-nemecka-cdu-chce-deportace-po-dvou-trestnych-cinech-postaci-i-jizda-na-cerno-457552
Richard Šebesta
Pane Sokol jestli je Magdeburg a to co se tam stalo něčeho důkazem tak především je důkazem toho jak EU zaživa HNIJE ! Dále je důkazem nefunkčnosti celé té GIGA BYROKRACIE která za 11 let nevyřešila a já si troufnu tvrdit,že ani nevyřeší PROBLÉM jménem MIGRACE ! Osobně jsem v referendu byl proti vstupu do EU a ukázalo se že mi budoucnost dala za pravdu. EU je nefunkční byro­kratic­ký,dik­tátor­ský kolos,který pouze buzeruje členské státy když nekonají dle toho jak Brusel píská. Protože pamatuji už jako dospělý RVHP a VS začínám mít čím dál větší pocit že to je minimálně stejné jako tehdy tam.Kdyby se nyní konalo referendum o vstupu do EU bylo by zajímavé jak by hlasovali občané třeba státu V4 ? Znovu se vracím k tomu co před 4 léty tvrdil současný premiér Fiala. Jsme pro EU ALE MUSÍ SE REFORMOVAT ! Pro tu reformu ale současný premiér neudělal lauter NIC ani se o to nesnažil něco udělat. Jeho řeči se tak dají přirovnat k ženě jež na dotaz kamarádky jak se ti žije s Karlem v manželství ? Odpoví, ale jo jde to chci s ním dál zůstat ale musí se trochu změnit, občas mi dá facku. Ten manžel se opravdu mění ale tak,že těch facek manželce přibývá ! Jak byrokracie a poručnikování v EU !
kosmos kosmos
@Richard Šebesta děláš jaký jsi vlastenec a přitom jsi jenom z.k...ný russák a nejraději byses viděl v russácku 👍a ještě k tomu meleš lži 🤣👍