Rozhovory
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRakušan: Musíme se připravit na den D. Všichni chceme konec války, pak přijde rozhodování, co s uprchlíky
16 komentářů
epr3
1
Doufám, že tenhle zmetek bude volbami vypráskán na politickou periferii. Ukrajina bude už brzy vojensky poražena. O tom, co se na jejím území bude dít dále, rozhodne Rusko.
Pavel Nyklíček
Buďme rádi za každého uprchlíka.
Češi děti odmítají, Ukrajinci jsou mnohem zdravější, protože nebaští babašišovy šmakuládé a babiš je chce taky, protože bez nich by se mu fabriky na vegetariánské uzenine zastavily.
Češi děti odmítají, Ukrajinci jsou mnohem zdravější, protože nebaští babašišovy šmakuládé a babiš je chce taky, protože bez nich by se mu fabriky na vegetariánské uzenine zastavily.
Alois Rudý
Uprchlíci by se měli vrátit na území bývalé Ukrajiny a pomoci Rusku odstranit válečné škody.😉
Uživatel_5734171
Na soukromé platformě Twitter, mě zablokoval poslanec Nacher, protože jsem se ho SLUŠNĚ zeptal na jeho názor na korunové dluhopisy. Opravdu mě to zajímalo. protože Nacher se rád prezentuje jako bankovní expert. Zeptal jsem se slušně a OBECNĚ, protože v tom šméčku nejede jen Agrofert, ale třeba i Jančura, advokát Jansta a spousta dalších firem včetně bank a fondů. Je ta blokace od poslance ANO Nachera cenzura? Pochopitelně, že není, jen to vypovídá o tom, že Nacher je zbabělý pokrytec, ale na tu blokaci má právo. A přesně je to i s jinou "cenzurou". Lidé si například myslí, že mají právo urážet a pomlouvat svého zaměstnavatele. Jářku v rovině svobody slova nepochybně mají, ale ten zaměstnavatel má pak právo se jich zbavit...))) Na Slovensku před posledními volbami proběhlo několik "afér", kdy se nejeden umělec pobuřoval nad tím, že na základě projevených sympatií k prapodivným názorům a politickým proudům přišel o práci pro zahraniční firmy. A bylo to prezentováno jako porušování práv na svobodný názor. Větší nesmysl ani nelze vymyslet. Opravdu si někdo myslí, že je možné chtít zaměstnavateli zakroutit krkem a druhý den si jít pro výplatu? Občas slýchám, že se lidé bojí říct svůj názor, aby nepřišli o práci. Další nesmysl. Oni se nebojí říct svůj názor, oni si chtějí zanadávat (je výstižnější slovo, ale to napsat nelze, chtějí si zapíč..t)...
Richard Šebesta
Ministr Rakušan lže hned v úvodu. On který zpustil co by ministr vnitra
aktivity vůči " dezinformacím " a "dezinfomátorům " chce vykládat o svobodě ? Jen tak mimochodem kdyby byl opravdu pro svobodu jak o ní mluví určitě by nikdy nesouhlasil s tím aby zde byl cenzor Foltýn. Pokud mne paměť neklame od listopadu 89 žádná jiná vláda NIKDY neměla žádného Foltýna ani žádný
útvar proti "dezinformacím". Herr ministr tímto se zcela jasně naopak přibližujete k soudružce Konečné kterou tak nesnášíte a její rodné ksč kde tyto aktivity za totáče byly normální. Vaše další lež je že , každý kdo nás chce vést mimo NATO a EU chce podle vás nám krást svobodu ? To je blábol na ENTOU ! Podle mne to je naopak důkaz vašich začínajících totalitních praktik dle hesla jedna pravda jeden názor a nic jiného není připuštěno ! Co když by nějaká strana nebo i více stran navrhli referendum o vystoupení z NATO nebo EU a navíc získali i značný počet podpisů pro takové referendum ? Co vy na to " DEMOKRATE " ? Mimochodem Rakousko není v NATO a neslyšel jsem od jediného rakouského politika, že by měl strach o svobodu, totéž lze říct o britských politicích vystoupili z EU a mají strach o svobodu ? Naopak mnoho lidí u nás a dokonce i někteří europoslanci z různých stran začínají mít pocit,že se EU mění a změnilo v něco co nikdo nechtěl tedy v byrokratický diktátorský kolos ,který se vměšuje do záležitosti jednotlivých zemí. Váš šéf premiér Fiala řekl před volbami v roce 2021: jsem pro pokračování v rámci EU ale EU se musí reformovat. Myslelo si to i mnoho členů ODS. Zajímalo by mne co za ty 4 roky pro tu reformu udělali ? Já to vím zcela jistě , NIC !
aktivity vůči " dezinformacím " a "dezinfomátorům " chce vykládat o svobodě ? Jen tak mimochodem kdyby byl opravdu pro svobodu jak o ní mluví určitě by nikdy nesouhlasil s tím aby zde byl cenzor Foltýn. Pokud mne paměť neklame od listopadu 89 žádná jiná vláda NIKDY neměla žádného Foltýna ani žádný
útvar proti "dezinformacím". Herr ministr tímto se zcela jasně naopak přibližujete k soudružce Konečné kterou tak nesnášíte a její rodné ksč kde tyto aktivity za totáče byly normální. Vaše další lež je že , každý kdo nás chce vést mimo NATO a EU chce podle vás nám krást svobodu ? To je blábol na ENTOU ! Podle mne to je naopak důkaz vašich začínajících totalitních praktik dle hesla jedna pravda jeden názor a nic jiného není připuštěno ! Co když by nějaká strana nebo i více stran navrhli referendum o vystoupení z NATO nebo EU a navíc získali i značný počet podpisů pro takové referendum ? Co vy na to " DEMOKRATE " ? Mimochodem Rakousko není v NATO a neslyšel jsem od jediného rakouského politika, že by měl strach o svobodu, totéž lze říct o britských politicích vystoupili z EU a mají strach o svobodu ? Naopak mnoho lidí u nás a dokonce i někteří europoslanci z různých stran začínají mít pocit,že se EU mění a změnilo v něco co nikdo nechtěl tedy v byrokratický diktátorský kolos ,který se vměšuje do záležitosti jednotlivých zemí. Váš šéf premiér Fiala řekl před volbami v roce 2021: jsem pro pokračování v rámci EU ale EU se musí reformovat. Myslelo si to i mnoho členů ODS. Zajímalo by mne co za ty 4 roky pro tu reformu udělali ? Já to vím zcela jistě , NIC !
@Richard Šebesta Na soukromých platformách jako dnes jě většina masmédií si majitelé mohou nastavit diskusní a zveřejňovací pravidla jak v rámci zákona uznají za vhodné, a zveřejňovat vše jim žádný zákon nenařizuje. Zvykni si na to a jdi plakat na ty veřejnoprávní.
@Jóža Oltec Nekecej bludy ! Co to pindáš za nesmysly ? Kdy byl za jiných vlád nějaký Foltýn ? Jmenuj ! Nebo útvar proti dezinformacím ? Jinak jsem nepochopil orientálče o co ti de ? Nejsi náhodou pod vlivem ? Co třeba LSD ? To má silné grády .
@Richard Šebesta nálepku cenzor mu dala anomafie 👎a je pravda že nemá rád dezolatory lháře a takové prorussacke cocoty jak jsi ty a ani se mu nedivím 👍 takové russacke ossly ani nejde cenzurovat 🤣👍
Uživatel_5734171
Polovina uprchlíků tu zůstane. Část je z oblastí, které budou nadále pod ruskou okupací, ti se nemají kam vrátit. Většina tu našla práci, děti chodí do škol. A co je podstatné, jsou sektory, které by bez nich kolabovaly. Stavebnictví, zdravotnictví, sektor služeb atd. Kdyby odešli Ukrajinci, stavebnictví přestane existovat. Na stavbách není momentálně ani jeden český zedník, ,jakoby vyhynuli. Uklízečky, sestry v lázních, nemocnicích atd. Tenhle stát musí vytvořit podmínky pro to, aby se ti lidé začlenili do společnosti. Máme klesající porodnost, tihle lidé jsou řešením našeho penzijního systému. Pochopitelně, že ta mince má dvě strany. Je třeba řešit problémy, které to s sebou přinese. Zpřísnit zákon o přidělování občanství, lidi s kriminálním chováním tvrdě trestat a vyhostit, vyvarovat se "pozitivní diskriminace" atd. A připravit se na to, že lidé jako komerční nacionalista Okamura pojedou tvrdou politiku založenou na tom, jak se staráme o Ukrajince a "naše lidi" chodí o žebrácké holi...
@Uživatel_5734171 Pokud jde o ty názory na Ukrajince souhlasím. Určitě jsou mnozí přínosem pro naší společnost a nezapomínejme, že jsou určitě 1000 x lepší než nějací islámští přivandrovalci z nichž je mnoho teroristů . Příklady z Deutschlandu a Francie hovoří samy za sebe.
Alois Rudý
A kam chceš Rakušane uprchnout ?😉