Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePrezident Petr Pavel se postavil proti šíření nihilismu a varoval před autoritářstvím
89 komentářů
našinec
Za Pávkem byla UA vlajka, takže byl jeho projev určen opravdu občanům ČR? Nemistroval třeba Zelenského a politickou kulturu na UA?
Papanikula
co dělala na hrade při projevu ukrajinská vlajka?????????!!!
to si uz nedovoli nikde ani v Rakousku nebo Německu
co je Pavel za dezolata ???
to si uz nedovoli nikde ani v Rakousku nebo Německu
co je Pavel za dezolata ???
@Papanikula
Myslím, že je pan prezident už nechutný!
Měl by respektovat, že projev byl pro české občany, jenže on předpokládá, že těch cca milion UA různých kvalit zde už zůstane ( a chodí sem další .
Jsou to jeho budoucí voliči, za 2 roky tady budou 5 let a občanství.
Pan prezident je mimo realitu, výstupy kontrol ohledně jejich vzdělání a věku a počtu nemá , protože je Rakušan nezajistil. A tak neví , že z 50 % jsou to nekvalifikovaní dělníci se sotva základním vzděláním a těm je šumák, co Pavel říká, stejně mu nerozumí .Jim jde o to tady hlavně zůstat a vůbec se nebojí vystěhování.Tady si mohou dělat co chtějí. Možná víc, než by si dovolili doma na Ukrajině./ tam by jistě za nepřizpůsobivost např. v bydlení a rušení osttaníčch dostali přes hubu / spíš, jak jejich zvykem u nich kudlou / od svých vlastních, tady se na ně nesmí atd./
Současný pan prezident České republiky jen dokazuje , že při jeho hodnocení IQ, které nám ukázal jeho 107 bodů bylo se zavřenýma očima vojenských psychologů a i s napovídáním, protahováním času atd. A hurá, 107 bylo na větě.Příkaz jistě zněl, že musí být nad průměr, což je 100 a jeho táta přece jen styky měl .
Pravidelně mě utvrzuje pan preziden Pavel svými hláškami, že je lehce pozadu a moc se neorientuje .
Stačí mu motorka, granáty pro Ukrajinu a poznávání světa .Přínosem pro českou polulaci není ani náhodou.(Tohle jeho kámoš Kolář podělal, i když věděl, jak moc tvárný tento voják je ).
S Fialou a Pavem zde 3 letým bušením do občanů ohledně Ukrajiny vypěstovali slušnou hráz xenofobie Čechů vůči hostování UA v Česku.A aby toho nebylo málo, najmuli si Pavel a Fiala Foltýna a vylepšili cenzuru tak, že dnes už investigativní novinařina končí. Byla by trestaná.🙃-----------------
( informaci o dodatku jistě inteligentnější část občanů zná )
Myslím, že je pan prezident už nechutný!
Měl by respektovat, že projev byl pro české občany, jenže on předpokládá, že těch cca milion UA různých kvalit zde už zůstane ( a chodí sem další .
Jsou to jeho budoucí voliči, za 2 roky tady budou 5 let a občanství.
Pan prezident je mimo realitu, výstupy kontrol ohledně jejich vzdělání a věku a počtu nemá , protože je Rakušan nezajistil. A tak neví , že z 50 % jsou to nekvalifikovaní dělníci se sotva základním vzděláním a těm je šumák, co Pavel říká, stejně mu nerozumí .Jim jde o to tady hlavně zůstat a vůbec se nebojí vystěhování.Tady si mohou dělat co chtějí. Možná víc, než by si dovolili doma na Ukrajině./ tam by jistě za nepřizpůsobivost např. v bydlení a rušení osttaníčch dostali přes hubu / spíš, jak jejich zvykem u nich kudlou / od svých vlastních, tady se na ně nesmí atd./
Současný pan prezident České republiky jen dokazuje , že při jeho hodnocení IQ, které nám ukázal jeho 107 bodů bylo se zavřenýma očima vojenských psychologů a i s napovídáním, protahováním času atd. A hurá, 107 bylo na větě.Příkaz jistě zněl, že musí být nad průměr, což je 100 a jeho táta přece jen styky měl .
Pravidelně mě utvrzuje pan preziden Pavel svými hláškami, že je lehce pozadu a moc se neorientuje .
Stačí mu motorka, granáty pro Ukrajinu a poznávání světa .Přínosem pro českou polulaci není ani náhodou.(Tohle jeho kámoš Kolář podělal, i když věděl, jak moc tvárný tento voják je ).
S Fialou a Pavem zde 3 letým bušením do občanů ohledně Ukrajiny vypěstovali slušnou hráz xenofobie Čechů vůči hostování UA v Česku.A aby toho nebylo málo, najmuli si Pavel a Fiala Foltýna a vylepšili cenzuru tak, že dnes už investigativní novinařina končí. Byla by trestaná.🙃-----------------
( informaci o dodatku jistě inteligentnější část občanů zná )
seng
Ale oni lidé blbou náladu opravdu mají. Za vlády Fiali klesla životní úroveň dost viditelne,že to poznají i lidé, kteří se o politiku nezajímají. Jen když jdou nakoupit a platí inkaso. Na druhé straně,jak trapný byl pokus politiků přidat si 14%. Tresnicku nasadil Jurecka vysvětlením,že si sice přidávají neradi,ale bohužel tak rozhodl ústavní soud a jinou možnost nemají. Což byla samozřejmě opět lež. Po obrovské kritice veřejnosti se museli spokojit s polovičním přidáním. Totéž se opakovalo se sto tisíci pro Pavlovou. Když tohle vidí třeba důchodci, kterým usmolili tři stovky,tak to je k smíchu nebo spíš k pláči.
našinec
Svůj projev Pávek přečetl pod okupační vlajkou UA. Holt, přizpůsobivý člověk.
@našinec
Je tragické, že jsme vyhnali Rusáky a vlítli nám sem migrantské okupační jednotky ukrajinské , tyhle ale na věčné a nevyzpytatelné časy!
Pro srovnání - Rusáci byli pak zavřeni v kasárnách a v Milovicích a pod kontrolou vojenských zákonů a bylo jich pár.Nebyli vidět.A normalizaci názorů a poměrů s nimi nám nařídil a obstaral Dubček.
A Ukrajinci jsou všude, je jich moc , jsou značně mentalitou riskantní, na rozdíl od Rusáků z 68. smí do všech zemí v Schengenu a jsou zde už i ti s PTSD a před těmi radí policajti utéct. Normalizaci názorů a poměrů nám zařídil a nařídl voják Foltýn z Boží a Fialovy a Pavlovi vůle král nad naší komunikací.
A Fiala 😇a Pávek😇 k tématu mlčí a mlčí ...
Zásady pro migranty upravil teď Putin a jsou v souladu s těmi Trumpovými.Ty zásady jsou skvělé pro přežití vlastního národa.
Ozývají se ale hlasy, že jsou proti lidským právům migrantů.
V tom případě je nutno opravit Listinu lidských práv, ale dokopejte k tomu Leyenovou !
Listina dávno nereflektuje současnou dobu a netuší, že migrant je v jím okupované zemi králem!👊
Je tragické, že jsme vyhnali Rusáky a vlítli nám sem migrantské okupační jednotky ukrajinské , tyhle ale na věčné a nevyzpytatelné časy!
Pro srovnání - Rusáci byli pak zavřeni v kasárnách a v Milovicích a pod kontrolou vojenských zákonů a bylo jich pár.Nebyli vidět.A normalizaci názorů a poměrů s nimi nám nařídil a obstaral Dubček.
A Ukrajinci jsou všude, je jich moc , jsou značně mentalitou riskantní, na rozdíl od Rusáků z 68. smí do všech zemí v Schengenu a jsou zde už i ti s PTSD a před těmi radí policajti utéct. Normalizaci názorů a poměrů nám zařídil a nařídl voják Foltýn z Boží a Fialovy a Pavlovi vůle král nad naší komunikací.
A Fiala 😇a Pávek😇 k tématu mlčí a mlčí ...
Zásady pro migranty upravil teď Putin a jsou v souladu s těmi Trumpovými.Ty zásady jsou skvělé pro přežití vlastního národa.
Ozývají se ale hlasy, že jsou proti lidským právům migrantů.
V tom případě je nutno opravit Listinu lidských práv, ale dokopejte k tomu Leyenovou !
Listina dávno nereflektuje současnou dobu a netuší, že migrant je v jím okupované zemi králem!👊
@bella. ty jsi opravdu tak hloupa, ze vubec nerozlisujes, kdyz sem z rozhodnuti bolsevickeho politbyra tehdejsi SSSR, kde byli samozreme taky nekteri ukrajinci, ale nemeli tam vetsinu a byli to hlavne vsichni bytostni komousi na coz se casto zapomina, tak kdyz sem poslou ozbrojene hordy s tanky, tedy nic jineho nez okupacni vojska, a kdyz sem ted nedavno pred russkou nevyprovokovanou agresi a vrazdenim utecou civiliste...to asi vypovida vse o tve inteligneci..sumici trava je na tom lepe
@PEtr Tobes Jinými slovy říkáš, že tu máme ještě horší kolaborantskou vládu než v roce 1969, kdy LM zakročily proti vlastnímu obyvatelstvu. Rozdíl byl pouze v tom, že Sovětská vlajka se vyvěšovala jen při mimořádných událostech jako je státní svátek. Dokonce tak silná kolaborace nebyla ani za Protektorátu Čechy a Morava. Tehdy německá vlajka visela celoročně jen na budovách pod říšskou správou.
@PEtr Tobes
Péťo, ty jsi beton, na to ani vysoké IQ nestačí.
Na rozdíl od tebe hodně pracuji ( hlavou ) a ta by mě z tebe asi rozbolela.Tedy končím, neodpovídám na další.
Péťo, ty jsi beton, na to ani vysoké IQ nestačí.
Na rozdíl od tebe hodně pracuji ( hlavou ) a ta by mě z tebe asi rozbolela.Tedy končím, neodpovídám na další.
@bella. Ty jsi hloupý dezolát Peterková 🤣👍
@kosmos kosmos je to totalni dezo, proste stupido..a nahore mistr nasinec je podobnych "kvalit"..to co z nich pada za nesmysly je opravdu neuveritelne ale je to realita..
giorgio287
Rudý sliz soudruh Pávek potěšil. Umí přečíst, co mu napsali. Hurá!
Hajzl nás spolu s rudou Máňou budou stát skoro 24 mega za rok. Hnus!
Hajzl nás spolu s rudou Máňou budou stát skoro 24 mega za rok. Hnus!
Alois Rudý
Ať chceme nebo nechceme je nutné přiznat, že STRANA si vybírala mezi své kádry schopné jedince, kteří se dokáží prosadit do čela Česka i v demokracii.
Asatin
Prezident Pavel prednesl vyvazeny a pro lidi uklidnujici projev.Ze se to rusackym mozeckum nelibi,si muzou poslouchat valecneho zlocince putina.Ti z neho dostanou,ten pravy orgasmus.
@Asatin
válečný zločinec je i Netanjahu izraelský premiér jen pro pořádek
válečný zločinec je i Netanjahu izraelský premiér jen pro pořádek
@Asatin
Tupým bezmozkům se hýkání jimi zvoleného rudého osla líbilo?
Tupým bezmozkům se hýkání jimi zvoleného rudého osla líbilo?
@Asatin zas to nalepkovani,kdo kritizuje Pavla,tak je hned prorusky. Já Rusaky rád nemám,stejně nemám rád komunistu a prevlekace kabátu Pavla.
Uživatel_5892612
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@Uživatel_5892612 na čobolsku začal fikuv balíček 👍tobe by měli dát 50% daň na dáfky 🤣👍
@Uživatel_5892612 za chvíli tam budete potravinové lístky jak v russácku starý deb..i .lle 👍s hňupem fikem 🤣👍
@Uživatel_5892612
Souhlasím s Vámi jen částečně!
To, že pan prezident Pavel nic, než tlachal je u něho norma.On 45 let žil ve světě frází a jemu to tedy nepřijde 🤥
Ale nesouhlasím, že za bývalého režimu šel na vojenskou školu jen ten, komu se nechtělo makat.
Můj blízký příbuzný chtěl být vojákem - pilot stíhač.Vysoká vojenská byla žádaná pro extra a vynikající vybavení. Můj blízký příbuzný patrně ( nikdy jsme se o tom nebavili ) musel mít stranickou knížku, ale jen formálně.Jeho život byly stíhačky.
Byl hvězda v svém oboru na rozdíl od Pávka, který se moc učit nemusel , mohl být i podměrečnej, protože ten " bojoval " za vlast plnicím perem a zády svého uvědomělého otce.
Můj blízký příbuzný pilot stíhač byl po létech odejit pro svoje politické názory a těžce to odnesl.
Pávek naopak povýšil, převlíkl stranický kabát a kariérně šel dál.
------------------------------------------------------------------------
Souhlasím s Vámi jen částečně!
To, že pan prezident Pavel nic, než tlachal je u něho norma.On 45 let žil ve světě frází a jemu to tedy nepřijde 🤥
Ale nesouhlasím, že za bývalého režimu šel na vojenskou školu jen ten, komu se nechtělo makat.
Můj blízký příbuzný chtěl být vojákem - pilot stíhač.Vysoká vojenská byla žádaná pro extra a vynikající vybavení. Můj blízký příbuzný patrně ( nikdy jsme se o tom nebavili ) musel mít stranickou knížku, ale jen formálně.Jeho život byly stíhačky.
Byl hvězda v svém oboru na rozdíl od Pávka, který se moc učit nemusel , mohl být i podměrečnej, protože ten " bojoval " za vlast plnicím perem a zády svého uvědomělého otce.
Můj blízký příbuzný pilot stíhač byl po létech odejit pro svoje politické názory a těžce to odnesl.
Pávek naopak povýšil, převlíkl stranický kabát a kariérně šel dál.
------------------------------------------------------------------------
bella.
Pane redaktore,
zajímá Vás, jak by nazval Havel současnou náladu?
Blbou, nebo ještě blbější?
Já to vidím jasně! 👎
----------
A český prezident ?
Já na Hradě vidím poslušného stážistu co mezi stehny svírá motorku a v každý pěsti granát pro Ukrajinu z ukradených peněz českých důchodců . V sajdkáře veze svou ex-vojandu ,důchodkyni, v hadrech za 100 000 měsíčně vylámaných z českých živnostníků!
👎
--------------------------------------------------
Tohle 30 a víc let od Sametu s bilionovým dluhem nevymyslíš!!!
----------------------------------------------------
zajímá Vás, jak by nazval Havel současnou náladu?
Blbou, nebo ještě blbější?
Já to vidím jasně! 👎
----------
A český prezident ?
Já na Hradě vidím poslušného stážistu co mezi stehny svírá motorku a v každý pěsti granát pro Ukrajinu z ukradených peněz českých důchodců . V sajdkáře veze svou ex-vojandu ,důchodkyni, v hadrech za 100 000 měsíčně vylámaných z českých živnostníků!
👎
--------------------------------------------------
Tohle 30 a víc let od Sametu s bilionovým dluhem nevymyslíš!!!
----------------------------------------------------
@bella. Tobě ubrat dáfky a paní prezidentově přidat 🤣👍 dluhy jsou že se rozdává takovým lempům jak jsi ty 🤣
@kosmos kosmos
tak at si ty hadry Pávková koupí za své , výsluhy má a nežebrá u daňových poplatníků, ostuda jedna
nikde ve světě hadry manželky prezidenta neplatí daňových poplatník, jen v České republice a někdo to ještě obhajuje
tak at si ty hadry Pávková koupí za své , výsluhy má a nežebrá u daňových poplatníků, ostuda jedna
nikde ve světě hadry manželky prezidenta neplatí daňových poplatník, jen v České republice a někdo to ještě obhajuje
@Papanikula jenom ať je to pěkné transparentní 👍nechci se dožít zase toho jak kobzol s Mlynářem balakem ovečkinem a ostatními zloději rozkrádali stamilióny v oboře a všude jinde 👎 zlatý prezident oproti kobzola a jeho hloupé staré 🤣🐱
@kosmos kosmos
Paní prezidentová je pro mě pumprdentlich dáma 🤣.
Když na to nemám, tak se nepředvádím a jdu makat!
(A ty si nalistuj Otu Pavla ).
Paní prezidentová je pro mě pumprdentlich dáma 🤣.
Když na to nemám, tak se nepředvádím a jdu makat!
(A ty si nalistuj Otu Pavla ).
@kosmos kosmos A pani prezidentovou snad někdo volil,že by měla pobírat od státu peníze? Nebo má pan prezident tak málo,že nemá ženě koupit co na sebe? Třicet let to fungovalo,až tihle chamtivci mají málo.
@bella.
to mě zajímá. Co jsou to "hadry za 100 tisíc měsíčně". Ty si kupuješ hadry na splátky? Nebo si je pronajímáš?
to mě zajímá. Co jsou to "hadry za 100 tisíc měsíčně". Ty si kupuješ hadry na splátky? Nebo si je pronajímáš?
@Uživatel_5734171
@Uživatel_5734171
Patrně ti ušlo ( a to nemělo!!!), že Pavel žádal ( a dopis o tom je , ne že to nevěděl) o apanáž manželce.Ta apanáž na reprezentaci ve výši k 100 tis/měs. znamená, že se musel kvli tomu upravit zákon a kupodivu to prošlo rychle s tím důchodovým !
Paní Pavlová, která odešla do vojenského důchodu s výsluhovou rentou navíc měla na výběr. Mohla pracovat dál ( jako třeba Zemanová ), anebo brát důchod a užívat si života .
Jenže je první dámou! A zde nastala zvlášní věc.
Pavel je vychován komunisticky urvat ve funkci co nejvíc výhod ! Paní Pavlová totiž na to, že je manželka prezidenta má extra fond!!!
V tom kromě ošatného, kadeřníka ,lázní, kultury atd. jsou i peníze na oslavy, mítinky , recepce, atd., což jsou akce , které mají první dámy organizovat, pokud se chtějí angažovat .Tyto akce ale Pavlová sama samozřejmě dohromady manažersky nedává, má přidělené lidi .Ti jsou také Hradem placeni .Paní Pavlová má tedy svůj důchod a k tomu navíc dolce vita totálně hrazeného repre i spotřebního obyč. svého života!Ta si nemusí ze svého platit nic! Ale musí fakturovat, nemůže si z toho spořit.
Tím, že jí ale Pavel vydupal k tomu všemu navíc v podstatě plat " manželky " Českého státu , se stala naším zaměstnancem , byť ji nikdo ve volbách nevolil.
Těch 100 000 musí přiznávat Finančnímu úřadu a ten jí z toho počítá navíc % k jejímu důchodu.A tyto peníze si může spořit jak chce.Jsou její!
Mně to vychází, že jí to ošatné platíme 2 x !
Takže asi tak.
Chápeš , že tohle je dost hnusný.Zejména, když paní Pavlová nedělala přijímačky na funkci takto placenou , nemá na prezentaci Česka pracovní náplň kromě úsměvů a nemá hlavně mentální kapacitu být samostatnou jednotkou, ale jako samostatnou jednotku ji platíme .
Tohle nevymyslíš!!! 🤣🤣🤣
Patrně ti ušlo ( a to nemělo!!!), že Pavel žádal ( a dopis o tom je , ne že to nevěděl) o apanáž manželce.Ta apanáž na reprezentaci ve výši k 100 tis/měs. znamená, že se musel kvli tomu upravit zákon a kupodivu to prošlo rychle s tím důchodovým !
Paní Pavlová, která odešla do vojenského důchodu s výsluhovou rentou navíc měla na výběr. Mohla pracovat dál ( jako třeba Zemanová ), anebo brát důchod a užívat si života .
Jenže je první dámou! A zde nastala zvlášní věc.
Pavel je vychován komunisticky urvat ve funkci co nejvíc výhod ! Paní Pavlová totiž na to, že je manželka prezidenta má extra fond!!!
V tom kromě ošatného, kadeřníka ,lázní, kultury atd. jsou i peníze na oslavy, mítinky , recepce, atd., což jsou akce , které mají první dámy organizovat, pokud se chtějí angažovat .Tyto akce ale Pavlová sama samozřejmě dohromady manažersky nedává, má přidělené lidi .Ti jsou také Hradem placeni .Paní Pavlová má tedy svůj důchod a k tomu navíc dolce vita totálně hrazeného repre i spotřebního obyč. svého života!Ta si nemusí ze svého platit nic! Ale musí fakturovat, nemůže si z toho spořit.
Tím, že jí ale Pavel vydupal k tomu všemu navíc v podstatě plat " manželky " Českého státu , se stala naším zaměstnancem , byť ji nikdo ve volbách nevolil.
Těch 100 000 musí přiznávat Finančnímu úřadu a ten jí z toho počítá navíc % k jejímu důchodu.A tyto peníze si může spořit jak chce.Jsou její!
Mně to vychází, že jí to ošatné platíme 2 x !
Takže asi tak.
Chápeš , že tohle je dost hnusný.Zejména, když paní Pavlová nedělala přijímačky na funkci takto placenou , nemá na prezentaci Česka pracovní náplň kromě úsměvů a nemá hlavně mentální kapacitu být samostatnou jednotkou, ale jako samostatnou jednotku ji platíme .
Tohle nevymyslíš!!! 🤣🤣🤣
@bella. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/zemanovy-kauzy/r~da9e03781c6011ecbc3f0cc47ab5f122/
Hlupáku pan prezident Pavel by musel žít 100 životů aby nakradl tolik co kobzol a jeho kumpáni a že těch kauz je 👎ty nejsi bella ale jebla 🤣👍
Hlupáku pan prezident Pavel by musel žít 100 životů aby nakradl tolik co kobzol a jeho kumpáni a že těch kauz je 👎ty nejsi bella ale jebla 🤣👍
@bella.
No taky tam mohl být na hradě ten s odstátýma ušima co v mládí vyfasoval modrou knížké.
Byl by to trošičku paradox, kdyby vrchním velitelem ozbrojených sil byl právě komisí uznaný slabý kus a ještě tomu opakovaně soudně uznaných lhář....
To nevymysliš...👌
No taky tam mohl být na hradě ten s odstátýma ušima co v mládí vyfasoval modrou knížké.
Byl by to trošičku paradox, kdyby vrchním velitelem ozbrojených sil byl právě komisí uznaný slabý kus a ještě tomu opakovaně soudně uznaných lhář....
To nevymysliš...👌
Lior Chaos
Pane, který jste přežvýkával projev, z oka mi skanula slza dojetí, když jste politikům poradil, aby sázeli na slušnost a domluvu. Zdá se mi to docela pikantní, když strategický komunikátor lidi, kteří mají tu šedou hmotu v hlavě pořád ještě k myšlení, a tudíž i odvahu a schopnost klást různé, třeba i nepříjemné otázky, okamžitě tyto lidi nazve samicemi od vepře, kolem nichž je nutné vykopat příkop, neb se s nimi nelze bavit. Mimochodem, tohle jste si v druhé polovině 80. let vůči disidentům už nedovolili ani vy, komunisté. A mnohem víc mne zaráží, že to nikomu z vlády, včetně premiéra, nijak nevadí. No a reakce vládních politiků - podprahově z nich je jasné - já a pan prezident si myslíme a víme, jenom my máme pravdu a běda tomu, kdo to zpochybňuje.
@Lior Chaos
Vrchním velitelem ozbrojených sil jistě nemohl být někdo s modrou knižké jako kupříkladu babiš...to snad jako dřive narozený, tamni dobou odkojený, uznáš ne?
Vrchním velitelem ozbrojených sil jistě nemohl být někdo s modrou knižké jako kupříkladu babiš...to snad jako dřive narozený, tamni dobou odkojený, uznáš ne?
Jozef Kolek
bla bla bla, Tak prisahám!! fuj
@Jozef Kolek zalez ossle dessolátní russácký na čobolssko fikovi do ricci a běž tam mydlit ovce 🤣👍 hňupe 😀
@kosmos kosmos Ty běž lízat prd.le do Štrassbrussele, vemeno.
@epr3 tvůj fotr je vemeno když tě dělal s kozzou ossle 🤣👍 letos ti tipnou dáfky tak zdechneš hlady 🤣👍
Kosmonaut Jó, jen se ukájej tím, že přijdu o dávky a hoň si při tom pinďourka 😂. Jen nechápu, kde tě při tvé zjevné duševní omezenosti a jednoduchosti, pouští k počítači 😂.
Alois Rudý
Je vidět, že i bývalý kariérní komunista může být slušným demokratem a příkladem pro mladé.😎
gnew
Optimismus a vlastně i ideály jsou přesně to, co od prezidenta republiky v našem ústavním uspořádání přeci chceme. Jasně, neměl by být jenom bláznivý idealista, ale to zrovna Pavel taky není. Jakože i přes ten jarní nezdar s ANO si tu blbou náladu nenechal vnutit nebo že si nenechal vnutit i nějakou formu rezignace nad svým postavením je skvělé.
@gnew Pavel má optimismu dost s jeho platem a výlety,nyní Dakar a dokonce se bude předvádět jako správný voják ve stanu. Bohužel optimismus není u běžných lidí,životní úroveň za Fialovo vlády hodně klesla.
Papanikula
pojmenovaný Pávek107: „17.11.2024 … a v té době, před 35 lety. Mladý, perspektivní komunista, pevně svírající svěřenou zbraň lidem, někde za oknem Zpravodajského institutu, kde probíhalo pravidelné školení rozvědčíků, PROZŘEL. Jak rád by se jistě zúčastnil, leč povinnost a závazek ke straně, rozkazy od nadřízených, mu jistě zabránily vyběhnout a s výkřikem "Havel na hrad", vrhnout se proti štítům svých soudruhů ve zbrani, jednotce pohotovostního pluku SNB. Dál už to není fikce. Dál je to pravda, kterou už bohužel známe. Tehdejšímu důstojníkovi Československé lidové armády bylo 28 let, v hodnosti kapitána byl v třetím semestru postgraduálního zpravodajského kurzu, který organizovala komunistická vojenská rozvědka a jenž se konal v těsném sousedství pražské Národní třídy.“
@Papanikula
a potažmo současně byl Pávek zaměstnancem Ruska , resp. SSSR ( a to i se svým otcem) 😂😂😂.
a potažmo současně byl Pávek zaměstnancem Ruska , resp. SSSR ( a to i se svým otcem) 😂😂😂.
Papanikula
Udavač , komunista , lampasák , rozvědčík - falešné jméno Pávek a občanky na cizí jména , bojoval za marxismus leninismus a Sovětský svaz do roku 1989 a pak ho koupilo NATO za informace stejně jako koupilo německé nacisty , jedinec s IQ pouze 107 , bez páteře a rovného charakteru bude sloužit každému , kdo ho bude platit ostuda slušných lidi
Hezky to řekl M. Kocáb :
Kocáb o Pavlovi a výročí 17. listopadu: Jako kdyby na Národní šel květiny pokládat Husák
Hezky to řekl M. Kocáb :
Kocáb o Pavlovi a výročí 17. listopadu: Jako kdyby na Národní šel květiny pokládat Husák
@Papanikula Nechci vám ty lži narušovat příliš, ale Kocáb Pavla normálně i chválí, tak si na to dávejte pozor.
@gnew
Co deklaruje o Pavlovi, nejsou lži, je to doložitelný ( byť Pavlem upravený životopis).
Kocáb mě zvedl ze židle!
On Pavla odsuzuje, odsuzuje Kubišovou a spol. a všechny co si od něho berou vyznamenání a odsuzuje ty, kteří Pavlovi dali hlas.
V tom je se mnou souhlasný 👍.
Na druhou stranu chválí Pavla s jeho adorací Ukrajiny a honem na Rusa.
V tom se s Kocábem já rozcházím a to ve zlém 👎.
Kocáb se po Sametu bral o funkci : Ministr pro lidská práva a národnostní menšiny České republiky .
A vydržel tam jen rok 2009–2010 .
A jednalo se o akutní téma, protože po 1989 byla nastolena " lidská práva " západní a tak mnoho cikánů začalo být ne-gra-motných, vydělávalo se na jejich mentalitě tak, že byli přemisťováni do baráků nevhodných pro děti - majitelé dostávali dotace , ale vypínali topení, vodu -to vše dohromady způsobilo, že prvně se zde objevila skupina lidí bez práce, protože i b ez základního vzdělání, vznikaly oprávněné demonstrace v těchto ghetech , kdy vlastně první byl Uhl ( od Šabatové) , kdo si na cikánech , později Romech udělal kariéru a tím je zahrabal !. Kocáb, že prý to dá do pořádku .Ale utekl za rok a další taky, i ta Džamila. Cikánů se nezastávám je to jiná mentalita, ale bez vzdělání je nechat jen s dávkami ( soc. pracovníci odmítali chodit ) je zvěrstvo.
A tak- Kocáb by měl znát, že na Ukrajině jsou taky menšiny - Rusové a tam jejich práva nacistické skupiny Banderovců decimovala .Odsudek za to veřejně pronesla i EU, ale najednou je z toho hon na Rusa a Ukrajina jako taková ( ne optikou Putina, ale sama ) se vůbec neřeší. Vláda i Kocáb řeší práva země, která není v EU, ani v NATO a jsou až náckovsky zfanatizovaní válkou a ženou Česko jinam, než k prosperitě vlastní země.👎👎👎
K tomu jim pomáhá hlásná trouba z Hradu poplašnou zprávou, že cit : " padne-li Ukrajina, padneme taky ! "
Lze je nazvat podpůrci války a mizernými diplomaty.
Co deklaruje o Pavlovi, nejsou lži, je to doložitelný ( byť Pavlem upravený životopis).
Kocáb mě zvedl ze židle!
On Pavla odsuzuje, odsuzuje Kubišovou a spol. a všechny co si od něho berou vyznamenání a odsuzuje ty, kteří Pavlovi dali hlas.
V tom je se mnou souhlasný 👍.
Na druhou stranu chválí Pavla s jeho adorací Ukrajiny a honem na Rusa.
V tom se s Kocábem já rozcházím a to ve zlém 👎.
Kocáb se po Sametu bral o funkci : Ministr pro lidská práva a národnostní menšiny České republiky .
A vydržel tam jen rok 2009–2010 .
A jednalo se o akutní téma, protože po 1989 byla nastolena " lidská práva " západní a tak mnoho cikánů začalo být ne-gra-motných, vydělávalo se na jejich mentalitě tak, že byli přemisťováni do baráků nevhodných pro děti - majitelé dostávali dotace , ale vypínali topení, vodu -to vše dohromady způsobilo, že prvně se zde objevila skupina lidí bez práce, protože i b ez základního vzdělání, vznikaly oprávněné demonstrace v těchto ghetech , kdy vlastně první byl Uhl ( od Šabatové) , kdo si na cikánech , později Romech udělal kariéru a tím je zahrabal !. Kocáb, že prý to dá do pořádku .Ale utekl za rok a další taky, i ta Džamila. Cikánů se nezastávám je to jiná mentalita, ale bez vzdělání je nechat jen s dávkami ( soc. pracovníci odmítali chodit ) je zvěrstvo.
A tak- Kocáb by měl znát, že na Ukrajině jsou taky menšiny - Rusové a tam jejich práva nacistické skupiny Banderovců decimovala .Odsudek za to veřejně pronesla i EU, ale najednou je z toho hon na Rusa a Ukrajina jako taková ( ne optikou Putina, ale sama ) se vůbec neřeší. Vláda i Kocáb řeší práva země, která není v EU, ani v NATO a jsou až náckovsky zfanatizovaní válkou a ženou Česko jinam, než k prosperitě vlastní země.👎👎👎
K tomu jim pomáhá hlásná trouba z Hradu poplašnou zprávou, že cit : " padne-li Ukrajina, padneme taky ! "
Lze je nazvat podpůrci války a mizernými diplomaty.
@Papanikula tvůj fotr byl stokrát horší dezoláte 😀👍
@kosmos kosmos tys *** na vojně nebyl
@Papanikula ossle dessolátní představ si že byl a takovych cocotu jak ty tam bylo dostatek 👍🤣
@Papanikula
Dívala jsem se na jeho IQ, protože jen blb tohle " pyšně " zveřejní.No nevím .... vojáci s kádrovým zázemím jako on ( přes svého otce ) museli mít jistě výsledky nad průměr.Zde bych se klonila k tomu, že vojenský psycholog dělal co mohl , sem tam napověděl, sem tam uhladil a vyhnal to na 107.
A tím, jak to guma Pávek zveřejnil potvrdl, že skutečný výsledek byl lehce žalostný, ale ten se nedozvíme!
Pavek je figurka už k smích ( když slzy už jsme vyplakali ).
Sbírám jeho vyřčené úvahy a říkám : zaplaťte mu mluvčího!
Co je totiž z jeho hlavy je na hraně trestního stíhání a to si prosím s Foltýnem dovolují stíhat oni (!) ostatní.
Fakt se Samet nepovedl!
Chudák Havel.Ale " umělci " jsou tak mentálně pod, že rozdíl ani nepochopli!
😂
Dívala jsem se na jeho IQ, protože jen blb tohle " pyšně " zveřejní.No nevím .... vojáci s kádrovým zázemím jako on ( přes svého otce ) museli mít jistě výsledky nad průměr.Zde bych se klonila k tomu, že vojenský psycholog dělal co mohl , sem tam napověděl, sem tam uhladil a vyhnal to na 107.
A tím, jak to guma Pávek zveřejnil potvrdl, že skutečný výsledek byl lehce žalostný, ale ten se nedozvíme!
Pavek je figurka už k smích ( když slzy už jsme vyplakali ).
Sbírám jeho vyřčené úvahy a říkám : zaplaťte mu mluvčího!
Co je totiž z jeho hlavy je na hraně trestního stíhání a to si prosím s Foltýnem dovolují stíhat oni (!) ostatní.
Fakt se Samet nepovedl!
Chudák Havel.Ale " umělci " jsou tak mentálně pod, že rozdíl ani nepochopli!
😂
Honza Poustka
Pavlovo chování připominá autoritářství,prosazuje euro i když expertni ekonomové říkají že by nám uškodilo a přišli by jsme zase o kousek suverenity.On pan Klaus věděl proč si ho nevzal jako vojenského poradce když byl prezident.
@Honza Poustka Já nevím, že je tak těžké vědět, co náš prezident republiky může nebo nemůže. A Klaus ho nejmenoval náčelníkem prezidentské vojenské kanceláře, protože by ho přerostl už tehdy. Ale mnohem lepší je ta Klausova verze tj. že jako správný leader věděl, že má Pavel navíc. A zapomínáte hlavně na to, že ho Klaus povyšoval i jmenoval náčelníkem generální štábu.
@Honza Poustka Jsou ti "expertní ekonomové" též v holpecu s nefachčenky a "neziskovkami"?
denisz
Novoroční projev to byl optimistický plný pozitivních vět, nadstranický až beznázorový. Takticky se vyhnul minulého období, ani vládu nepochválil. To by optimismus nepovzbudilo, jak země pod touto vládou ekonomicky stagnovala a obyvatelstvo zchudlo.
@denisz Kocáb o Pavlovi a výročí 17. listopadu: Jako kdyby na Národní šel květiny pokládat Husák
Jóža Oltec
V porovnání s jeho předchůdcem je to důstojnost sama. Takový Ovar by do éteru rozhodil pár kurev a následně zablil vysílací studio.
@Jóža Oltec
Saša Krach
No..,a co dál pane Prezidente...
Tak že zase nic.
😭
Tak že zase nic.
😭
@Saša Krach Vzhledem k tomu, že president je jen reprezentativní funkce, byl to dobrý projev. Optimismus a racionální myšlení je přesně to, co ČR potřebuje.
@misazak
Miloš Hora
Ten článek který dneska přečetl generál na hradě je pod mojí rozlišovací schopnost. Ovšem výpotek pana Sezemského je skvělá ukázka dnešního novinářství. Buď napíšeš oslavnou odu na generála, nebo u nás končíš...
Richard Šebesta
Prezidentu Pavlovi nevěřím ani Wort (slovo). Je stejný jako agent Bureš,falešný člověk,který změnil názor ne proto,že by k němu sám dospěl ale proto,že se změnily poměry a hodí se mu to. Vsadil bych boty, byť to nemohu dokázat,že nebýt pádu režimu a VS dnes by možná co by ministr obrany hlásal pravdu kterou má SSSR a kritizoval americké imperialisty ! Tento falešný člověk nás chce poučovat o pravdě o tom co je správné o lži a
varuje před autoritářstvím ! Když to vezmeme pragmaticky on má své jisté
do března 2028 a je mu celkem jedno co si lidé myslí. Stejně jako agent Bureš
nemá v sobě špetku SEBEREFLEXE !
varuje před autoritářstvím ! Když to vezmeme pragmaticky on má své jisté
do března 2028 a je mu celkem jedno co si lidé myslí. Stejně jako agent Bureš
nemá v sobě špetku SEBEREFLEXE !
Uživatel_5734171
Prezident (nebo ti, kdo mu to pomáhali napsat) dobře ví, že ekonomika pracuje s očekáváními. To je poučka, která se učí v prvním ročníku ekonomické školy. Zjednodušeně to znamená, že když mi někdo od rána do večera bude vykreslovat, že žijeme ve spálené zemi, že tu nic nefunguje, že nemá smysl myslet na budoucnost atd., tak se budu chovat podle toho. Proto jsou vždy úspěšnější municipality, kde je tomu obráceně, kde je myšlení pozitivní. A že to funguje, jsme se mohli přesvědčit v dobách nedávných. Když byla celosvětová finanční krize (známá jako Lehman Br.), byl český finanční systém ve skvělé kondici. Přesto někteří naši politici a ekonomové na ně napojení tak dlouho vykreslovali tuto zemi negativně, až se jim podařilo tu "nákazu" zavlést i k nám. Lapidárně řečeno, run na banku nepřežije žádná banka na světě
Já nechci, aby státníci a další vrcholní politici malovali realitu narůžovo. Ale rozhodně nechci, aby ji malovali načerno, jen aby se dostali k moci. Pokud máme problémy (a pochopitelně, že jich máme dvanáct do tuctu), je třeba tyto problémy pojmenovat a navrhnout SYSTÉMOVÁ řešení. Voliči si pak mají tato řešení vybrat a zvolit podle toho ve volbách. Nadávání není program, nadávání není řešení.
Já nechci, aby státníci a další vrcholní politici malovali realitu narůžovo. Ale rozhodně nechci, aby ji malovali načerno, jen aby se dostali k moci. Pokud máme problémy (a pochopitelně, že jich máme dvanáct do tuctu), je třeba tyto problémy pojmenovat a navrhnout SYSTÉMOVÁ řešení. Voliči si pak mají tato řešení vybrat a zvolit podle toho ve volbách. Nadávání není program, nadávání není řešení.
@Uživatel_5734171 Nelze jinak, než s vámi souhlasit. Nicméně se obávám, že volič patřičně zpracovaný právě tím, před čím varuje pan prezident a před několika dny i pan premiér z principu nemůže zodpovědně vybrat žádné SYSTÉMOVÉ řešení, protože ho nemá jak poznat. Přiznám se, že vůbec netuším co s tím. Podívejme se do Ameriky, kolébky demokracie, koho si tam zvolili za prezidenta...
@kopap
řešení je bohužel jediné. Ti lidé si musí "natlouct držku". Musí narazit na realitu. Ten proces momentálně probíhá na Slovensku. Fico nasliboval voličům hory doly, ale teď se ukazuje, že na to nemá peníze. Budou to jeho voliči, kdo ho virtuálně pověsí. Problém Slovenska je, že frustrovaní voliči půjdou ještě o level dál a zvolí si ještě větší šmejdy. Na Slovensku byl už Rubikon překročen a ten vývoj bude mnohem dramatičtější. U nás to bude mít ten vývoj, že se část frustrovaných voličů "přesune" k nevoličům, což rozmělní ten negativní vývoj.
řešení je bohužel jediné. Ti lidé si musí "natlouct držku". Musí narazit na realitu. Ten proces momentálně probíhá na Slovensku. Fico nasliboval voličům hory doly, ale teď se ukazuje, že na to nemá peníze. Budou to jeho voliči, kdo ho virtuálně pověsí. Problém Slovenska je, že frustrovaní voliči půjdou ještě o level dál a zvolí si ještě větší šmejdy. Na Slovensku byl už Rubikon překročen a ten vývoj bude mnohem dramatičtější. U nás to bude mít ten vývoj, že se část frustrovaných voličů "přesune" k nevoličům, což rozmělní ten negativní vývoj.
@Uživatel_5734171 Co dělá Fico špatně, když chce Slovensku zajistit levné energie? Co je špatného na tom, když se ohradí proti jednostrannému rozhodnutí Ukrajiny zavřít plynovod a připravit tak nejenom Slovensko o stamilióny eur za tranzit? Slovensko (a Maďarsko pochopitelně také) mají jediné dva lídry, kteří kopou za jejich vlastní obyvatele. Můžeme jim je jen závidět. Vy posloucháte a věříte příliš mainstreamové klace. To je bohužel bolest zatím většiny lidí v celé Evropě.
Ale třeba se lidé probudí, až pojede Green Deal a všechny ty fitfóry na plné pecky, možná, že všem těm chytrýskům ze Štrasbruselského hnízda už doutná koudel u prd.le.
Ale třeba se lidé probudí, až pojede Green Deal a všechny ty fitfóry na plné pecky, možná, že všem těm chytrýskům ze Štrasbruselského hnízda už doutná koudel u prd.le.
zapomněla jsem tady napsat, že jste si " nihilismus setsakra upravil a s Friedrichem Nietzsche to nemá co dělat, ten projev a vůbec postoj prezidenta .A domýšlet , zda náš pan prezident Petr Pavel zná tento folozifický směr vůbec nemá cen, protože jeho kapacita tomu neodpovídá!
A pro Vás info: nesmíte tolik googlit a prskat slova, která vzdáleně něco znamenají a jsou zvláštní a se Vám líbí jen tak do textů Vašich článků.
Pokud vím, tak jako technik jste filosofii na škole měli jen obloukem a ani není známo, zda jste vbec ČVUT dokončil.
-------------------------------------------