Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePetr Havel: Označovat potraviny rostlinného původu názvy masných produktů je klamání spotřebitele
16 komentářů
Petr Burda
0
To, čemu se u nás říkalo rum, se NEMUSÍ jmenovat tuzemák. Bramborový likér by taky prošel, jestli má dost cukru pro likér. Braum, bramborovice...
Pavel Nyklíček
Připomíná mi to bašišovy vegetariánské uzeniny.....🤣
@Pavel Nyklíček je to asi hodně dobrý materiál když se vždycky ráno v Marketech když začínají akce perou jeho dezoláti 🤣👍
reproman
Když jsem byl kluk, máma dělala kapustový karbanátky. Sice jsem po nich prděl, ale s brambůrkem to byla lahůdka. Nenapadá mě jak tomu říkat jinak...?
Jan Bejšovec
Přesně tak. Když nesmí být pomazánkové máslo, nevím proč by mohl být brokolicový steak.
reproman
Měl jsem několikaleté období, kdy jsem nejedl maso vůbec. Ani v tu dobu jsem ale nechápal potřebu dělat rostlinné napodobeniny masa. K čemu?
@reproman my jsme s užší rodinou loni za rok a něco sežrali býka 280 kg 🤣👍
@kosmos kosmos Však ať si každej baští co libo. Já beru maso jako zbytnou pochutinu.
V Kazachstánu jsem sežral i piču z kozy. Prostě na mě vyšla.
280 kil není býk, to je telátko.
Loňský rok měl patnáct měsíců?
V Kazachstánu jsem sežral i piču z kozy. Prostě na mě vyšla.
280 kil není býk, to je telátko.
Loňský rok měl patnáct měsíců?