Komentáře

Zpět na článek

Petr Havel: Označovat potraviny rostlinného původu názvy masných produktů je klamání spotřebitele

16 komentářů

Petr Burda
To, čemu se u nás říkalo rum, se NEMUSÍ jmenovat tuzemák. Bramborový likér by taky prošel, jestli má dost cukru pro likér. Braum, bramborovice...
Pavel Nyklíček
Připomíná mi to bašišovy vegetariánské uzeniny.....🤣
kosmos kosmos
@Pavel Nyklíček je to asi hodně dobrý materiál když se vždycky ráno v Marketech když začínají akce perou jeho dezoláti 🤣👍
Alois Rudý
@kosmos kosmos,,,,, Chlapci, chlapci, ty vaše vlhké sny o Babišovi, to je síla, léčíte se ?😁😂
Losina
@Alois Rudý Á pozor! Álojs Rudý objevil sousloví vlhké sny. Používá hojně. To musí být doma divočina.
reproman
Když jsem byl kluk, máma dělala kapustový karbanátky. Sice jsem po nich prděl, ale s brambůrkem to byla lahůdka. Nenapadá mě jak tomu říkat jinak...?
Oldřich Schnabl
@reproman ... normálně kapustový, květákový apod. karbanátek. Označením druhu zeleniny, nedochází ke klamání uživatele.
Ivo Hájíček
@reproman moje babička dělala květákový guláš. Rychlé, chutné a v létě super jídlo.
Jan Bejšovec
Přesně tak. Když nesmí být pomazánkové máslo, nevím proč by mohl být brokolicový steak.
reproman
Měl jsem několikaleté období, kdy jsem nejedl maso vůbec. Ani v tu dobu jsem ale nechápal potřebu dělat rostlinné napodobeniny masa. K čemu?
kosmos kosmos
@reproman my jsme s užší rodinou loni za rok a něco sežrali býka 280 kg 🤣👍
reproman
@kosmos kosmos Však ať si každej baští co libo. Já beru maso jako zbytnou pochutinu.
V Kazachstánu jsem sežral i piču z kozy. Prostě na mě vyšla.
280 kil není býk, to je telátko.
Loňský rok měl patnáct měsíců?
kosmos kosmos
@reproman to byly čtvrtě celý měl třeba 400🤣👍
kosmos kosmos
@reproman rok a něco je 15 měsíců?🤣👍