Zprávy

Zpět na článek

Nový ředitel Dvořák se uvedl krásně - členství v KSČ muselo prasknout

10 komentářů

kopernik89
Petr se vždy snažil již na vysoké škole získat prospěch, výhodu jakýmkoliv způsobem, za každou cenu. Mohl bych popsat desítky situací, ale závěr je prostý - jako manažer jde tvrdě za svým cílem a používá jakékoliv prostředky a zakrývá svou vypočítavost svým bezelstným chlapeckým úsměvem, což by vlastně ani nevadilo, pokud by nepracoval ve veřejnoprávní televizi. Je naprosto nepochopitelné, jak může rada schválit člověka s takovým morálním kreditem, který tvrdí, že nevěděl, že se stal členem KSČ. Kandidát, nebo člen je to stejné, zvlášť je nemorální, že to své kandidátství omlouvá potřebou tehdy vycestovat a o to je snad ještě více nemorální a jen to potvrzuje co jsem napsal v úvodu. Stát se kandidátem KSČ, členem KSČ dva měsíce před 17.listopadem - to si prostě vsadil tehdy na špatnou kartu... kdyby sametová revoluce byla potlačena, jistě by byl Petr Dvořák hodně moc jako člen KSČ získal a kdyby revoluce zvítězila - tak přece řekne, že o tom členství v KSČ nic nevěděl a rada při volbě ředitele ČT se s tímto vysvětlením spokojí.

Náhoda je, že tehdy byl v našem studijním kruhu na ČVUT (obor technická kybernetika) i nynější ministr Jaromír Drábek.
rflegr
Komouš nebo kandidát bude lhostejný, nebo dokonce slušný pro stejné lidi jako byl on. Pro ty druhé to bude už jenom člověk k pohrdání. Jakékoliv zlehčování komunistických zločinů je ryze české a říci či napsat tak samozřejmou věc, jako že Lubomír Štrougal je jedním z vrahů od psacího stolu, se již považuje za téměř šílenost. Stejně jako se považuje za magora Palach nebo Wonka. Jestli se v Čechách už bez komoušů navždy ani nevys....., tak si ani tu klíči vycinkanou pseudodemokracii nezasloužíme.
aznom
"lhát o své minulosti celému národu " vážený,naivní autore,mám nutkání vám říci ,že národ na minulost takříkajíc z vysoka ser- ,jinak by neprováděl "dnešní" sko***ny!
whitebeard
opravdu členem KSČ nemusel být..pokud neproběhla členská schůze ZO KSČ, nebyl na ni za člena KSČ přijat a nebyla mju předána rudá knížka, tak se členem KSČ opravdu nikdy nestal..ať si archívy hovoří, co chtějí ...rozhodující je zápis z členské schůze a ten, jak vidno, asi neexistuje..takže autor jen vaří z vody, což je ostatně vidět i na jeho idiotském srovnání "krasnyj" a "krasivyj"
proxima
Já jsem tedy v KSČ nebyl, ale byl jsem v Pionýru a SSM. Patrně to bude mít také vliv na mou budoucnost. Ale k věci - spíš jsem zvědav, zda se v ČT něco změní v pozitivum, než na to, jestli byl pan Dvořák kandidátem, nebo třeba i členem KSČ. Nezajímá mě to a je mi to jedno. A mimochodem - když už to tady bylo napsáno - to byl pan Dvořák za období září až listopad tedy určitě děsně krutá rudá šelma. Běžte se vycpat, nese kůži na trh a když nebude úspěšný, tak ho rada odvolá. Mimochodem, kolik je tam bývalých členů KSČ, případně současných KSČM ??? No chtělo by to ještě něco vyhrabat, ať se to dostane na povrch. Češi po tom touží. Hodím udičku : Slyšeli jste, že nový ředitel veřejnoprávní televize jí psy? Říkala to Mařka z prasečáku. Chtělo by to vyšetřit.
Pane Dvořáku, gratuluji a pokud jste četl tento příspěvek, doufám, že Vás pobavil. Mnoho zdaru.
placirkabodlo
chces rict, ze jiskry jsi vynechal?
proxima
Fakt jo, vynechal, já šel rovnou do PS Marie Kudeříkové ( bez přijímaček )
von.rammstein
no aspoň že tak.
masaj
Ja bych rekl, ze problem neni clenstvi v KSC jako takove, zde s vami souhlasim, ze je to v dnesni dobe zcela nepodstatne. Problem je, ze nove zvoleny reditel hned na prvni otazku "trochu na telo" reaguje lzi. Co od takoveho cestneho jedince potom cekat ...
rflegr
Na Vaši budoucnost to mít vliv nebude. Člověk po 15. roce života má již míti určitý přehled, eventuálně nést stopy výchovy rodičů. Pokud jste byl jedním z mnoha hlupáků v SSM, něčeho se Vám z výše uvedeného nedostávalo.