Komentáře
Zpět na článek
Raději nekoukejme do statistik! I přes loňský růst reálných mezd jsme v naší kupní síle stále o šest let nazpět
8 komentářů
kosmos kosmos
Ty poslední 2 odstavce to jsou teda žvásty 👎to by nevymyslel ani Karel Havlíček Babišovský s mastnou zaklekávací číčou 🤣👍 Ještě se dívám zpátky jestli to není kačer 🤣
Michal Bednárek
@Uživatel_5734171
Správně a korektně napsáno. V podstatě jsou "problém" volby a populistické rozhazování z eráru těsně před nimi. Následky se projeví do 2-3 let.
Správně a korektně napsáno. V podstatě jsou "problém" volby a populistické rozhazování z eráru těsně před nimi. Následky se projeví do 2-3 let.
Dalibor Vlach
To je titulek jak noha. Tipoval jsem, že jsem v kupní síle o půl roku vepředu.
Michal Bednárek
@Anton Augustin
Přesně jak jsem napsal - populismus. A je úplně jedno, kdo vládne. Je před volbama, nebo ne?
Přesně jak jsem napsal - populismus. A je úplně jedno, kdo vládne. Je před volbama, nebo ne?
Petr Minář
Hm, Štefek je tedy 6 let zpátky. Je asi cestovatel v čase. Měl by si to nechat patentovat. Ale svými kydy se stejně nezalíbí všem, snad jen v ANOfertu. Jsou tu totiž i náročnější. Taková soudružka Konečná a jeji zločinná banda by chtěli být nazpět alespoň 35 let! A někteří (odsouzený zločinec Skála) rovnou ráno 21.srpna 1968! Nemohl bys to Štefku pro ně nějak zařídit? Jako je tam do té minulosti vystřelit bez možnosti návratu? Koblihy do doby blahobytu vlády StBáka Bureše (kobliha v pytlíku pro každého), komouše do socializmu (nejlépe rovnou do fronty na toaleťák), primitivy a podobné Zemáky do raného paleolitu? Všem by bylo lépe, hlavně těm, co by zůstali.
Anton Augustin
@Michal Bednárek
Proto erár dostane přidáno i 2025, kdopak nám v současnosti vládne?
Proto erár dostane přidáno i 2025, kdopak nám v současnosti vládne?
P.S. prosím nezaměňovat produktivitu a intenzitu práce...