Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Rozpočet nakonec vyšel hodně natěsno. Stanjura vyvázl s odřenýma ušima

39 komentářů

Zdeněk Rezek
Dobrá zpráva je, jak napsal J. Fištejn k Izraeli, v novinařině nepřijatelnou.
Reflex je již drahnou dobu myšlenková mrtvola.....
Kašlu na obsah článku, vše je v titulku.
Stačí vědět, kdo je váš majitel a mentor.
Jděte se vycpat....
kosmos kosmos
@Saša Krach tak neskuhrej a začni. Něco dělat ať se máš lépe 💪 nahoře o tobě píšu a ty mi ještě nadáváš 😲👍🤣
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5899421
Hele dobrý muži, nebylo by dobré se spíše obrátit na tvou domácí scénu?
Máme rádií i ty ze zahraniči co nám pomáhají budovat naši republiku, ale koho chleba jiš, toho píseň zpívej, nebo se alespoň nauč česky ať tu nejsi za troubu.
kosmos kosmos
@Uživatel_5899421 starej se o milovaného fika čobole tupý 👍vy jste na tom daleko hůře 🤣👍
kosmos kosmos
Největší problém s rozpočtem mají ti co jenom dyndají a vůbec nepřispívají 🤣👍
Georg Waldman
Co Kalousek kdysi ušetřil, to Sobotkova a Babišova vláda prožrala. Co dnes Fialova vláda ušetří, to Babišstan prošustruje.
Alois Rudý
Ani moc nezávidím hnutí ANO, že bude muset napravovat ten bordel, který tady po sobě zanechává současná koaliční vláda v čele s ODS. Na nápravu bude potřebovat hnutí ANO min. tři volební období, tak jej vždy podpořme.😎
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Prosím prosím a která pak z vlád předchozích řešila šedou ekonomiké ?
Uživatel_5899421
Kým Fiala je iba hlupák, jeho minister financií patrí pred súd za to čo robil ako zastupitel so svojou rodinou ...
giorgio287
@Georg Waldman
Aha. Takže tlupa fialových imbecilů za 4 roky vyrobí dluh téměř 1 200 miliard a dle tebe ušetřili.

Nech se vyšetřit v nejbližším blázinci 🤣
giorgio287
Ti dva pitomci by měli se studem lézt kanálama.
Oni se chlubí že potreti za sebou zatnuli sekeru skoro 300 miliard!

Škodnou je třeba utratit.
Uživatel_5734171
@PEtr Tobes
Bude o 100 mld vyšší a to budou ještě nadhodnocené příjmy. ANO to zdůvodní tím, že je třeba investovat, i když většina deficitu půjde na sociální korupci. Na to si lze vsadit...
kosmos kosmos
@Saša Krach a jak má vláda řešit šedou ekonomiku můžeš mi říct?jak má donutit dezoláty v exekucích jako třeba tebe jít do práce 👍🤣
epr3
Tobesi, na rozdíl od tebe si umím spočítat, že Fialenkovci za své volební období zaseknou sekeru ještě hlouběji, než Babiš s Dluženou. To je zase na tebe asi moc....
kosmos kosmos
@epr3 nemydli pořád ovce a kozy a vzdelavej se trochu ať tu nejsi pořád za debilka🤣👍
epr3
@Pavel Nyklíček Určitě to najdeš, jsi šikovnej manipulátor. Bylo to v covidu, rozpočet byl navýšen skutečně brutálně a Fialenko a jeho pitomečci ještě řvali, že je to málo.
epr3
Tobes To fakt vypadá na to ranní ho.no 😂.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Vždyť právě o tom se často píše. Nechat ANO vládnou a ta se tzv. historicky znemožní a tím bude ANO a hlavně vůdce za 4 roky navěky pryč.
Ani za vlády Trumpa demokracie nepadne na ústa, stejně tak, jako nepadne národ český s odcházející oslancem babišem.
epr3
@PEtr Tobes To jsi Tobesi vyvěštil ze svého ranního hov.nka?
Uživatel_5734171
Já teď nebudu rozumovat o výši deficitu, jako pravičákovi mi vadí všechno, co je nad nulu. Beze změn v mandatorních výdajích se nikdy nikam nepohneme. Nicméně ta pods*** je jiná. Pokud rozpočet vyjde plus mínus přesně, tak je to přeci v pořádku. Byla-li by odchylka +50 mld, tak je to stejně špatné, jako -50 mld. Rozpočty jsou stavěny tak, že je třeba naplnit příjmy a dodržet výdaje. Při výrazné odchylce do mínusu ale i do plusu to znamená, že byl rozpočet udělán špatně.
epr3
Mě se líbí to, že novináři a píšící ekonomové píší o více jak čtvrtbiliónové sekeře jako "o rozpočtu který vyšel".
A ten blbeček Fiala se ještě v televizi pochválí a kecá, jak se potvrzují jejich předvolební závazky, "že budou rozpočtově odpovědnou vládou".
To jsou všichni blbí? Vždyť tato vláda bude mít vůbec nejvyšší schodek ze všech popřevratových!
V jednom kuse se tu nadává na Babiše a Dluženu, ale ti na tuhle fialovskou pakáž nemají. Ani v covidu, kdy nikdo nevěděl jak si počínat, a tehdejší opozice (Fialenko) vřískala jako protržená, že rozhazuje málo, nedokázala minulá vláda proyebat tolik, jako ta současná.
Uživatel_31639
@Uživatel_5899421 hlavně Stanjura nikdy neměl být ministrem financí. Ale ono je pro některé kruhy asi výhodné tam mit někoho, kdo tomu ani za mák nerozumí.
Uživatel_31639
Mám šanci se někde dozvědět, kolik už jsme nasypali na Ukrajinu?
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Bububu...
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
5 až 6 let?
To je dobrá zpráva vzhledem k faktu, že babiš má před sebou poslední čtyřleté období 👍
Pavel Nyklíček
@Zdeněk Rezek
Na to je dobrá rada.
Kdysi jsem byl přispěvovatelwm na Seznamu a už to bylo nepřekousnutelné, tak jsem odešel....
Pavel Nyklíček
@giorgio287
I ty Brute?
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 tak nejak to nejspis bude..a opravdu jsem zvedav, jak to bude napr. dezoduo Klaus a Zeman, kteri tuto vladu nenavidi, potom kritizovat Burese a Alunu na to si v klidu pockam ))
PEtr Tobes
@epr3 tak naposled, za Burese a Dluzeny za covidu, a navic ze znacne casti zbytecne, coz potvrdila zprava NKU, spolu i se snizenim zdaneni (superhruba mzda - dilo ANO, ODS a SPD, tedy podil na tom ma jak minula ,tak cast soucasne vlady), tam zacal rozvrat verejnych financi. tato vlada se ho trochu snazi ukocirovat, coz boli a je nepopularni, ale zdedila obrovske deficity, ktere snizuje, i kdyz ne uplne dostatecne, takze mi nevkladej do ust, co jsem nerekl. a zeptam se tedy - az pristi nejspis vlada Babisova, zase tyto schodky zacne zvedat, nebo prinejlepsim budou +- stejne, tedy uz se nebudou snizovat, coz je porad naprosto nezbytne, ale oni se na to vykaslou, tak budes taky nadavat, jako ted? myslim, ze uz nebudes a pockam si na to pokrytce.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Jo jo pravda, sice mnozí z nás přežívají, náprava tohoto stavu dle ekonomů pět až šest let...ale fandové ....vlády...a ta díky bohu přežila..
Spokojenost sama...hyhyhy.
Saša Krach
@kosmos kosmos Konečně od tebe pravda...
Šedou ekonomiku tato vláda vůbec neřeší...😂😂😂😂bože ty jsi úúúl.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček A koho to se.re tebe?....A koho to zajímá...😝😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
A to může být oslanec babiš rád, že mohl covid předat Válkovi.
Totiž tím, že pan oslanec nařídil povinné očkování s konečnou platností k 1.2 2022 u mě spadll do politického prodejniho odpadu.
Nevolitelný a prodejný bastard.
Pavel Nyklíček
Konec dobrý, všechno dobrý...🙂👍
PEtr Tobes
@epr3 mozna tak ho.no tvoje nebo Aluny Sillerove, jsou to navrhy z jejiho resortu a posvetil to bures...ale na tvoji primitivni hlavu je to evidentne moc
Saša Krach
Je to dobré....Válečný stav,,,zima,,,a bude jaro,­,,chřip­ka,,,n­ěkde černý kašel,,a prší,,,Slovensko neposlouchá a změní hymnu,,,nejlevnější elektrický proud od Husáka..do toho CNN Prima...
Myslím že je to od vlády velký úspěch. Pokud vezmu v potaz její odbornost..
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Nevzpomínáte si na dobu za vlady Aleny, kde byl schválen nějaký rozpočet a následovalo katastrofální navýšení?Nechce se mi hledat 🫤
PEtr Tobes
@epr3 sice mi nula a kolaborant jako ty nestojis vetsinou za odpoved, ale kdyby te to zajimalo, tak schodky byly nejvetsi za Burese a Dluzeny, sice byl covid, ale zprava NKU ukazala, ze vetsina vydaju vyletela oknem. dalsi plan Dluzeny a Burese pokud by zustali u moci : rok 2022 - 376mld, rok 2023 - 370mld, rok 2024 - 343 mld . takze vychazim z primo z planu teto hruzovlady a neni duvod predpokladat, ze pokud se vrati, bude to lepsi, protoze jim je to uplne u zadku, ale asi je to na tebe prilis slozite, proste fakta
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 jooj, pockejme si na prvni rozpocet pristi vlady ,tedy nejspis te buresovy. to bude deficit 300 miliard nebo vyssi jen to fikne, a obvykli kritici soucasnych deficitu budou najednou mlcet, coz je vrcholne pokrytecke, ale tak to nejspis bude