Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Všechno má svůj konec, ale něco zůstává věčné. Deset rad do roku 2025

22 komentářů

Frank51482
Jasně, i brusič má svůj konec, stejně jako plátek Reflex. Je ovšem otázkou, komu se bude po Mertlíkovi stýskat a komu po Reflexu? A zajímavá je ta poslední "rada", která klidně může platit i na autora a jeho soukmenovce z redakce. Ale i na každého z nás. A já dodám 11. radu. "Pařez zůstane pařezem a vůl volem".
Miroslav Rys
@našinec Věčná je tvá tupost, ty P.R.C. 😸👻
našinec
Za předchozích pravicových vlád začala oligarchie, dnes dostává finální podporu. Blbost podporovatelů současné vládní koalice je věčná. Naprostý souhlas s Mertlíkem. Možná si vzpomněl na svého bývalého zaměstnavatele.
epr3
@kosmos kosmos A kde mám ty pracovní boty vzít? Sám tu pořád dokola píšeš, že sedím doma na "dáfkách" 😂. Tak si to trochu srovnej v té své duté kedlubně, ať se ti tam nedělá taková ozvěna 😂.
epr3
@Vitezslav Vrany Mě už dneska ne, a to jsem jeho čtenář od jeho úplných začátků.
TCerny
...vsechno ma svuj konec.
Mlc umiracku mlc, ten smutek ja uz znam.
Poli­bek,ka­pesnik­,sire­na , lodni zvonec,
tri , ctyri usmevy a potom zustat sam....
kosmos kosmos
@Saša Krach zato ty jsi náročná 🤣už máš aspoň chlapa?🤣🤣
kosmos kosmos
@Saša Krach šášenko tak se neotitej pořád o vládu nebo spadneš na tu tvoji špinavou hubu🤣 i když tebe osud již tak hodně vytrestal 🤣👍
Saša Krach
@Irena Charvátová Nenáročnost neomlouvá...dobré ráno...😂
Saša Krach
@kosmos kosmos Jo jo ..kdo jinému jámu kope....sám do ní po špinavé hubě spadne...
Hyhyhy
kosmos kosmos
Jak sí usteleš tak si lehneš 👍 a dezoláti zásadně nestelou 👍🤣jsem zvědavý koho to přísloví bude brzo trápit 😀
Irena Charvátová
Jste vždycky supr, ale tento příspěvek mám cukání dát si někde na zeď do rámečku! Trefný i vtipný.
Vitezslav Vrany
@epr3 Když zanikne, svět se kvůli tomu nezboři. Ale mně to bude líto.
epr3
Já bych si vsadil na konec Reflexu, který se na horizontu rýsuje. Po něm se bude stýskat jen málo komu.
Pavel Nyklíček
Všechno má svůj konec stejně jako starý muž Andrej Babiš.
Na podzim nám končí matryrium s někým, koho jsme vlastně nikdy nepotřebovali.
Budou to pro chudáka posledni volby na základě kterých slavnostně předá žezlo dalšimu oslanci Havličkovi a sám velký guru odejde za svoji ženou a dětmi bo samota po večerech tíží a Havlíček premierování zvládne , včetně dalších několika ministerstev.
Za vším hledej ženu a tak v 70 letech dostal od Moniké vybrat.
Vybral Moniké a já mu za to dávám palec nahoru 👍
Jan Macharacek
@Frank51482 Tou svojí "radou "se sám jistě řídíte. Je to z příspěvku poznat.
Jan Macharacek
Perfek­tní,vt­ipné,­přes­né. Ty rady jsou též dobré,řídím se jimi už přes sedmdesát let.
epr3
@Miroslav Rys Prc byl na tvém počátku. Celý zbytek života toho tvůj fotr hořce litoval.....
kosmos kosmos
@epr3 dezolátsské predikce jsou jako russácká ej aj 👎 samé lži 👎ty můžeš vsadit tak maximálně smradlavé pracovní boty dezoši 🤣👍
Martin Dvořáček
🖐️
Uživatel_5391187
Jak by volební preference Čechů vypadaly, kdyby lidi byli čím dál chytřejší?
Saša Krach
Ješte že jsou mezi námi velikáni...A poradí...Více takových Mertliků. A bude u nás pro někoho ráj. Nebo dostanou vysoké funkce....a😂😂😂😂😂😂😂😛