Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Sláva, ruští švábi mohou do Ruska. Zatím ale žádný nával!

54 komentářů

Uživatel_5858283
Pane Mertliku,špičkové, ostatně,jako obvykle.Uz se těším na reakce lúzy,­pardon­,opo­nentů )).Valenta
Miroslav Rys
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5676142
Váženná paní ( ?) bella, již jednou jsem Vám nabízel trocha něhy, dnes naposled, je vidět ,že Vám schází , ozvěte se , nebudete pak dštít nenávist.
Jinak neoslovujte Mertlíku , ale p.Mertlíku , tento pán má na rozdíl od Vás
myšlenky a názory,kterým fandím já i mnoho mých přátel ,historicky srovnané,
neoddiskutatelné... !!!
p. Mertlíku , děkuji ...... s pozdravem
Michal Kelner
@bella. Chápu. Pro dezoláty je humanita sprosté slovo.
jan Vebr
ten exodus je třeba podporovat...čím víc, tím lépe
misazak
Opětně výtečný komentář, čtu na je od Zrcátka první z časopisu!
Miroslav Rys
Miroslav Rys
Michal Kelner
@bella. Výborná rekce. Gratuluji.
Prokázal jsi, že trpíš hlubokou mentální retardací.
Bruno Ferari
Neprekvapive, ze jinak hojna ucast proputinovskych diskuteru pod timto clankem schazi. Zajimal by me jejich nazor, proc zustavaji v tomto slzavem udoli plnem nesvobody, cenzury, drahoty, jak radi uvadeji. Co je tu drzi, i kdyz tu trpi? A proc nevyuziji nabidky ziskat viza a zacit nanovo v jejich vysnenem diktatorskem rezimu.
Jan Macharacek
@epr3 Seriózní informace v tvé kedlubně vypadají jako od ruského svazu zahrádkářů,tavárišč
Štěpán Osvald
Ten Mertlík je ale lumen, debža, čip,
..
Pavol Vraštiak
@Miroslav Rys No copak, že by primitiv, kterému slovo demokracie nic neříká? To ten náš Fiala založil ten institut pro výzkum demokracie úplně zbytečně. A kdepak se bere ten vulgární tón s takovou pěknou vyhrůžkou "zarytého antikomunistu"? Kde jste se to naučil? Připomíná mi to "dělnická třída s Tebou zatočí, soudruhu". Tipuji nějakého vysloužilého pomocníka VB s páskou na ruce, který potřebuje dokázat, že teď stojí na té správné straně barikády. Jste k smíchu, smradlavej antikomunisto s komunistickou minulostí.
Jozef Kolek
@Miroslav Rys ty si totálne havado
Pavol Vraštiak
@Uživatel_5858283 Tak Vás nezklamu, podle mně trapné a ubohé. Někdy ani nevím, o čem to Mertlík vlastně blábolí. Vytahuje tady věci z 50.let, páté přes deváté a ukájí se tady Konečnou a Okamurem. Respektování svobodného demokratického názoru mu neříká vůbec nic. Jenomže když se člověk zaposlouchá do toho, co Konečná říká, tak najednou procitne a řekne si, vždyť ta ženská má pravdu. A skoro ve všem. Nikoho nenapadne, "a sakra, jak je tohle možné, po tolika letech nás tady komunistka poučuje"? Je to pěkný paradox, komunistka jediná má totiž koule na to, aby nám řekla pravdu. Aby jsme konečně sundali ty růžové brýle a podívali se na realitu. Není na čase to změnit? Ale pro Vás je to všechno proruské, komoušské, kritizujete vulgarismy a sám je používáte v hojném počtu. Je jednodušší řešit proruské šváby, jako všude přítomnou korupci a věci, které Konečná kritizuje. Mertlíku, ještě jsem nečetl žádný článek, ve kterém by Vám třeba vadila korupce a klientelismus na pražském magistrátu /možná se pletu/. Magistrátu, který nemá problém vydat parkovací kartu v Praze i tomu rusákovi, když na to přijde. Ale chápu, jste taková "mediální roztleskávačka", která zachraňuje tu demokracii u nás. P.S. Tak co, spokojen, uživateli? Jenom upřesňuji, já představuji tu lůzu, o které blábolíš a která má tohoto bordelu už dost. Tak hezký večer.
Jan Macharacek
@Saša Krach Trochu soudný člověk ví,že vy jste už v Rusku dávno. Tož aspoň mozkem určitě,tavárišč.
Uživatel_5221781
Ing. Konečná má také Putina vytetovaného na těle ???
epr3
@Uživatel_5676142 Něhu si nech pro svou starou a do kedlubny si nalej seriózní informace. Malá nápověda: u Mertlíka je nehledej.
Saša Krach
Ať do Ruska jede kdo chce. Mertlík ať se třeba přeskočí...
Trochu soudný človek ví, že každý z nich si hřeje svou polívčičku.
Přeji dobrou chuť....😂
Pavol Vraštiak
@PEtr Tobes Budu trošku oponovat. Konečná sedí v Brusselu a je jí moc dobře. To není závist, to je konstatování. Jeden jediný důvod není, aby se tohoto vzdala. Co by ji mohl dát Putin, co už nemá v omnoho lepší podobě? Ironicky a posměšně říkám, svět se mění a už ani komouši nejsou to, co bývali. Ale všimněte si, jak se jich vláda bojí. Přesně takhle vznikl výraz od Fialy "to nesmíme dopustit". Kampak se poděla ta Fialova demokracie, o které když mluví, tak mu málem tečou slzy dojetí? Možná, podotýkám možná, že jedině ten strach z Konečné trochu potlačí tu aroganci, se kterou se provádí všechna ta odsácká korupce. To už překročilo všechny meze. Možná kalkuluji špatně, ale lepší východisko nevidím.
PEtr Tobes
@Pavol Vraštiak soudruzka "svine" Konecna hlavne kope za Putlera, takze je uplne jedno, kolik "sladkych reci" vede kolem, podstatne je, ze je na strane nepritele a to je zrada, to nelze okecat...kdo to nevidi, tak to videt odmita, ale je to realita.
bella.
@Pavol Vraštiak
Nikdo se z Reflexu nepozastaví nad poplašnými zprávami Petra Pavla, že padne-li Ukrajina, padneme taky, nikdo ho nezesměšní za jeho kecy, že musíme padat, abychom se naučili vstávat a neřeknou mu, že padat může akorát tak na cvičáku on, my že tady pracovali a pád na dno kvůli Ukrajině není naším cílem, nikdo ho jako např. Scholze nenapomenul, že Pavel žvaní, a že odstřelení NordStreamu není možno považovat od Ukrajinců jako vojenský cíl, jak říká, ale že to je teroristický čin a nikdo se nepustil do Fialy a jeho synka co dostal za nic doktorát z James Bonda atd atd.a nikdo se nepodívá na Masarykovu univerzitu a nesebere akreditace .Děs co produkuje za materál!

Máme to tady horší jak léta 70. normalizace .Nyní je násilná normalizace občanů k jedinému názoru a to Strakovky a Hradu a normalizace vztahu k Ukrajině, tj. protože pan prezident a premiér nemají rádi Putina,musíme sloužit Ukrajině, jedině tak se Putinovi za Ukrajinu pomstíme.V normalizačním tažení Hrad i Strakovka nepostřehly, že už se mstí jen Zelenskyj a že půl Ukrajiny jakože já nic, já muzikant a si užívá dávek a pobytu v Schengenu.Rovnat svět tam u nich máme my 🤜za ně!
Nutella plácá ručičkama, jak je šikovnej a česká " odpudivá osoba " zdrhla na Dakar.Jeho madam si zkouší hábit co měsíc to 100 tisíc čistá ruka a český důchodce chodí na brigádu, aby si zaplatil plyn , teplo a semtam kafe a větrník!
____­______­______­______­_______
Vládo, fuj!
bella.
@Michal Kelner
Jsem ráda, že se ti moje , jak říkáš " rekce " líbila.
Ostaní nech na mě, ale pro tebe polopatě: proti retardům ve vládě je i mentál z ulice génius.
A už mě neruš, čekám, kdy si retard z Hradu potřese s odpudivou osobou rukou 🤝a vysvětlí mu svoje kecy o NordStremu.
bella.
@bella.
A za mě pro tebe :
Neexistuje ✋varianta , že bych já pro Ukrajinu pustia korunu , uronila slzu!
bella.
@Miroslav Rys
No hlavně, že ty to tady určuješ se svým IQ betonu, Ryse. 😂
bella.
@Uživatel_5858283
Valento, definuj lúzu.
Já ji vidím dnes a denně v tramvajích a nemluví česky,Je jí víc než nás a natahuje denně statisíce rukou "dej "!.
Tak , babo , nebo Valento raď! Dál si utrhneš od huby, nebo si řekneš . hele už bylo dost, buď makej lúzo , nebo i s vodkou vypadni ven!

Čus a ani mi vlastně neodpovídej.Vím, jak to vypadá v Česku a jaký sešup IQ se tam zjis­til.Př­izpů­sobo­vat se holt nevyplácí a zde je inkluze s lúzou 🙁 na každém kroku!
bella.
@jan Vebr
Nejdřív ale ať sem z Ukrajiny začnou konečně imigrovat ti doktoři a inženýři. Vidím jen základní vzdělání a plnou Prahu tepláků, tedy o vás bude pečovat pak kdo, když Češi před UA invazí zdrhnou?! Jistě si od ukrajinského zubaře necháš vrtat zub, ale co takhle nasadit umělou kyčel lékařem HIV pozitivním? Nrpřijedeš nakonec za námi ? ( protože do Anglie to ani nezkoušej a na Ukrajinu na sto pro hrdinové jako ty lékařskou péči hledat nebudou.
Jozef Kolek
ty si horší ako rozviedcik na hrade! demokrat!
bella.
Ježíšikriste, co to je ?Mertlíku, prosím tě !!! 👎️
Pro tebe extra!
Čti !
👇
Perlit tady můžeš jen pro ty, kteří neznají souvislosti a " dějepis " Reflexu před tím, než se Reflex stal současným hnojem.
J.X. Doležal byl výrazná figurka v době, kdy Reflex měl ještě jistou míru slušnosti , i když někdy hraničící s nevkusem, ale pořád to šlo.Sem tam to byla ironie ,jízlivost , našel se v něm i kvalifikovaný sakrasmus, říkám k v a l i f i k o v a n ý ! ale nebyl v tom primitivizmus jako v Reflexu dnes.Dřív v něm jistá kultivovanost byla.
V každé práci záleží na vedení a já když slyším Bartkovského říkám si, proboha, proč se mu ti chlapi v redakci až tak přizpůsobují a necení si sebe sama. Ono to vychází pak tak, že Bartkovský kolem sebe soustřeďuje frustráty , jakým je on sám.
Mertlíku čti :
👇
Doležal to přeháněl , kdy Okamura pro něho nebyl žádným pitomiem.Tobě by se taky nelíbilo, kdyby na tebe v práci, v hospodě , v baráku volali místo Mertlíku blbíku !
Mertlíku,neber si Doležala a jeho causu a Reflex jako štít, jen proto, abys to tady zase pro Fialu a Pavla a jejich Ukrajinu vyleštil a sám přitom nevypadal moc jako b l b e c .
Pro tebe extra:
d e m e n t e m byl v té době právě věčně zhulenej Doležal, kdy mnohé začalo být za hranou a bloábolil. A trapné bylo i jeho veřejné propírání intimního života s Alex, která mu zdrhla k jinému jehož manželce v posteli nevadila, anebo jak s Alex to mají s viagrou sexem ...
----
A k tomu Rusku věz !
Opěrný sloup české politiky , vyučená opravářka zemědělských strojů co má manžela slévače ( kádrový profil, jak z 50. let) žádnému občanu nemá co vyhrožovat , že pokud nemá rád Ukrajinu je to proruský šváb ( sankce! ).
Mirka Němcová je ex-dělnice s kapacitou dle toho, ale Reflex jsou novináři a pod vedením Bartkovského se pasují na tenhle děsný lidský"materiál"

A za mě pro tebe :
Neexistuje ✋varianta , že bych já pro UA pustia korunu , uronila s
Drahomír Skřivánek
@Michal Kelner pořád hulíš ukáčkům ptáky???
Drahomír Skřivánek
@Petr Kaderanebek ale to určitě ne je to retard bez mozku a debil
Drahomír Skřivánek
Mertlík je hovado

bez mozku retard a debil
Petr Kaderabek
@epr3
Přesně, hledejme na sputniku, parlamentních listech, či jiné kolaborantské platformě. 👍
Petr Kaderabek
@Drahomír Skřivánek
Vy jste ale moula. Asi máte moc rád Ukrajince, že chcete aby Putin vyhrál a k nám utekli tak cca dva miliony Ukrajinců. 👍
Petr Kaderabek
@Drahomír Skřivánek
Frajer, to je to slovo co jste hledal. 👍
PEtr Tobes
@PEtr Tobes @Pavol Vrastiak - nemate pravdu, komunisti jsou porad v principu stejni, jen nasadili "mimikry", to oni vzdy umeli. navic uz jsem cetl, ze soudruzka Konecna chce z tepleho bruselu do parlamentu, protoze tady bude skodit mnohem vic, pokud se tam dostane a prosazovat zajmy nepratelskeho kremlu, tak to je. staci si poslechnout obcas, co rika o putinovi a jeho agresi - sice to nerekne uplne na plnou hubu, ale je to tam naprosto nepochybne je na jeho strane..ale kdo nechce, tak to radsi nevidi
bella.
@PEtr Tobes
Putin je tvůj nepřítel, nebo Ukrajinců nepřítel ?
PEtr Tobes
Konecna je ruda megera a kolaborantka s putlerovym rezimem...nechutna osoba!
Juchin
Prosím svůj oblíbený časopis Reflex, aby zrušil diskuze pod články. Zavedl je teprve nedávno a nějak mě to ruší.... Z úrovně těch příspěvků tady se mi dělá fyzicky špatně. Radši nemyslet na to, že "diskutéři" mají občanku a volební právo 🤮
Michal Kelner
@Drahomír Skřivánek a Ty zase prokremelská filcka
Drahomír Skřivánek
@Miroslav Rys ty yjsi ale velkej debil
Drahomír Skřivánek
@Uživatel_5858283 reakce je že Mertlík je buzna a ***
Uživatel_5221781
@Drahomír Skřivánek Vás se můj dotaz nějak dotkl ??
Drahomír Skřivánek
Mertlík je blb bez mozku
Drahomír Skřivánek
@Uživatel_5221781 a ty na ptáků ukrajinskou vlajku co debile?
Drahomír Skřivánek
Mertlík ty jsi opravdu velkej ***
Josef Burianek
@bella. Místo Bella bych viděl spíš česká stračena.
Jan Macharacek
@Uživatel_5221781 Ne,na zádi,tavárišč.
bella.
@PEtr Tobes
Péťo, odmysli si stranu a vem jen její názory!
Dyť ona říká to co si říkají naštvaní lidé na ulici.Ona na rozdíl od prezidenta, kterej na nás nemá čas kvůli svým zálibám a na rozdíl od Fialy, kterej je pro Leyenovou nic, než špunt proti Ukrajině valící se na Západ, tak ona poslouchá vox populi.A ten je hnací silou všech obcí, států. Papaláš nahoře je odřízlý od hlasu ulice a vidí se jinak.A nikdo si nechce podkopat židli, aby řekl pravdu nahlas. V mnohém s Konečnou souhlaím a je mi úúúplně jedno, jaká strana to je.A tobě by mělo být taky.Ber jen co je prospěšné tobě, občanovi , kterému patří tato země kdy ty , občane , musíš být prioritní , nikoli Ukrajina .Každý stát musí a má v popisu práce pečovat hlavně o své..
Fiala s Pavlem nahlas řeknou, že nr, že Ukrajina je jejich priorotním zájmem.
To nevymslíš!👎
A jestli ti to nedošlo, jsme nárazová země, kdy Ukrajina zůstává u nás, mentálně je to rozvojová země, po právní stránce dobře 70 % z nich není ohrožená a nemá tu co dělat a kromě toho finančně na ně dřeme my, nedostáváme na ně nic , zatímco nárazová země Itálie a Francie pro své migranty z ohrožených míst berou majlant!
120 tisíc nevzdělaných dělníků co zde po 3 letech konečně pracuje nikdy svými % z nízkých výdělků nezaplatí to , co zde do cca 500 tis. dalších včetně dětí a invalidů a jejich důchodců na dávkách a zdravotním investujeme.A kdo nás nutí investovat? Fiala a Pavel. aby se zalíbili EU.

Ukrajinu nikdy neberu , jako zemi rovnou Evropě ( v souladu s míněním západních zemí je rozvojová) a Zelenkýho nesnáším musím uznat, že byť je to diktátor a údajně feťák nadává Západu právem.Slíbili mu, že ho v to nenechají.

Když jsem shlédla co dokážou Ukrajinci udělat ruské menšině , nemohu Ukrajinu nikdy brát jako civilizovanou. Zelenskyj je alechudák.Ukrajinci byli nadšeni válkou, on jim otevřel hranice s Evropou a oni místo, aby ho podpořili sbalili kufry! Co je tohle za národ? A je to vůbec celistvý národ? 🤨

Dej sem t
bella.
@Michal Kelner
Kelnere, nechápeš to správně! Být lidský neznamená být blbý ( a navedený vládou 🤘)!
Čus!
bella.
@Uživatel_5676142
Něhu si praktikuj doma .
Mertlíka oslovuji dle etiky tak, že správně.Toho jedince si nevážím, na rozdíl od tebe a tvých kámošů.
Moje názory jsou podložené fakty sešupu hospodaření České republiky , hrůzy z demografie Česka do budoucích let a dřívější lhostejnost, nyní vládou vypěstovaná v lidech na nechuť k Ukrajině je dána imou inteligencí, kterou v houfu kolem Fialy a motorkáře ( momentálně v Dakaru ) Pavla nevidím.
Čus.

P-S Jen tak mimochodem z tvé nabídky "něhy" se mi zvedl žaludek.
No fuj! S 🤘 Fialovy vlády ?
Přestaň " něho" obtěžovat, natáhni si ty tvoje trenýrky zase zpátky a mazej za svou maminou 😁
bella.
@Bruno Ferari

koukám jsi taky využil štědré náruče Čechů a tak od tebe rady jim jsou trapné!
Ćus Bruno!
Štěpán Osvald
Jo to je zdravý názor, adepta na b...
fero52
NEní divu VIZ TVÁR RUSKA OČAMI CESTOVATEĽA:
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=iR­nKrtFh-wo