Retroview
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeDaniela Kolářová: První dojem vás může zmýlit. Ke scénáři se musím vracet
4 komentáře
Uživatel_5734171
Já mám paní Kolářovou rád. Nejlepší byla jako Doubravka ve filmu Léto s kovbojem, paní Lavičková na Samotě u lesa, paní Knotková v Kulovém blesku. Je zajímavé, že hrála hodně učitelky. V Obecné škole, ve Vratných lahvích, nebo v Kachyňově Setkání v červenci...
@Uživatel_5734171 Ja mám rád svoju rodinu ! Predovšetkým to bola " ikona " normalizačného komunistického režimu . Z obrazoviek ani " nezliezla " . Po roku 1989 sa tvárila, že bojovala s komunizmom so samopalom v odboji . Obracačka kabátov ochotne slúžiť každému režimu ...
@Uživatel_5899421 Ty u vás v Horních Uhrách jich mátě takisto něurekom. (Magda Vašaryová atd).
Pamatuji jak paní Kolářová později při nějakém rozhovoru právě na onen odchod z politiky zavzpomínala. Zpočátku byli všichni milí zdali se seriózní jenže po jisté době se vše změnilo ve lhaní, faleš, přetvářku a oni seriózní lidé
(politici) se změnily v neseriózní Něco řekla jinak něco stejně ale smysl je stejný.