Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Střety zájmů velkého Trumpa i menšího trumpíčka Babiše.  Primátor z ODS a klausovská cesta

29 komentářů

lug70
Chvála Bohu za Trumpa, že rychle ukončuje ty progresivistické agendy, které normálním lidem už celá léta znepříjemňují život duhovými, zelenými a dalšími utopickými hloupostmi, které ničí lidem životní úroveň, ekonomiku. Tím končí i zavedené penězovody, díky nímž si duhové, proimigrační, lidskoprávní a zelené organizace dlouhá léta juchaly na úkor daňových poplatníků. Z USA se to brzy převalí do Evropy a ten progresivistickej zlej sen, co ničí lidem osobní svobody, životní úroveň i ekonomiku států skončí i tady.
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Sám si dezolát krom odkazů neumíš napsat něco faktického co má hlavu a patu a hlavně i trochu pravdy ? NEIN.
Richard Šebesta
@kosmos kosmos Jak zní to přísloví o potrefené huse ? Vždy se ozve neboli zakejhá ! To je taky jediné co umíš, tedy kejhat. Hou***.
Richard Šebesta
Paní redaktorko Jano Bendová buď jste tak hloupá nebo vás baví lhát ? Právě že to že předsedkyně AfD má cizokrajnou přítelkyni je důkaz že tato strana není vysloveně proti cizincům kteří se chovají slušně dodržují zákony a snaží se být přínosem pro novou vlast. Jde o regulaci a o to aby se sem nehrnuly
davy nelegálních migrantů jako kobylky a terorizovaly místní občany jako např. ve Francii a Německu nebo jinde. Nasazovat AfD a SPD psí hlavu je obvyklá taktika mainstreamových politiků a jim spřízněných žurnalistů. Přitom samozřejmě tihle
kritici neumí vyřešit migrační krizi už 11 let ale to jistě nevadí. Zato štvát proti opozici jim jde bravurně. Mimochodem bývalý šéf SNS Ján Slota měl manželku která byla maďarské národnosti a další členka SNS Bělousovová jak prozrazuje i její jméno měla za manžela Rusa. To že tyto strany jak u nás tak v Německu i Rakousku nabývají na síle není jistě náhoda. Jeto důsledek toho že EU i jednotlivé země neumí řešit migraci i další problémy a toho že EU a její celková politika je ve velké krizi.
Saša Krach
Pokud někdo vezme Janičku a její canc vážně tak musí totálně zblbnout...-např...kosmos...
Slyší v TV upozornění na spojení majitele Reflexu ,,,,tudíž jejího šéfa,,,,,a pana Fica v jedné firmě která se zabývá dovozem energii...to budou asi také Trumpíci...Tak to zkrátíme...pokud se jedná o obchod a prachy dnešní nepřítel je zítra přítel.
A dotace pro Babišovi podniky....jsou ty samé co berou jiní...
Janičko blbci vám tu agitku sežerou i s kláves­nicí­....­.😂😂😂😂😂­😂nap­ř...ko smos😛
seng
@kosmos kosmos takových věcí by se nechalo dohledat plno na kohokoliv. Fiala mě taky okrada,když nepriznal daň z kampelisky, bráno tvoji logikou. Mimochodem začíná se rozjíždět z toho pěkná aféra a v Reflexu ani zmínka. Jen Babiš a Trump každý den.
kosmos kosmos
Frank51482
Tak i nějaká Bendová má z Donalda očividně kopřivku. Stačí pozorovat, kteří kazišuci kvičí a je jasno. A to je teprve začátek.
kosmos kosmos
TomasTomas
Co třeba dotace Jurečkova bratra nebo 96 mil. Kč dotace pro Fialovy barmské ženy. To vás evidentně vůbec neirituje. Bez Babiše ani ránu...standardně ubohý spisek hodný FORUM24
Alois Rudý
Pomocný novinářský nádeníku, inaugurace Trumpa byla povzbuzením a světlým bodem nejen pro Babiše a Orbána, ale pro všechny slušné lidi. Ty zezelenalé a tragické tváře oponentů Trumpa, to je jenom taková třešnička na dortu😉
Bořivoj Zelený
Žijeme v dotační ekonomice, tak proč je autorka pobouřena tím, že Agrofert bere dotace? Nechť zruší dotace v celé Evropě a bude klid. Jen to křiví trh.
kosmos kosmos
Richard Šebesta
@seng Já to zcela chápu byť Bureš je pro mne neakceptovatelný. Ale za to vše může Fialová válečná a protilidová vláda,to je bez diskuse.
TomasTomas
@kosmos kosmos Standardní odpověď chudáka, kterému se hroutí fialový svět a straaašně ho to ***....
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Dnes si nějak moc aktivní tak to ale nepřeháněj. I když bludy umíš psát dobře, to beze sporu.
kosmos kosmos
kosmos kosmos
seng
@kosmos kosmos já jsem Babise zatím ještě nikdy nevolil,ale letos udělám výjimku, protoze co nám vládne je ještě horší.
kosmos kosmos
seng
A to čerpá dotace jen Babiš? Dotace čerpá každý od malého soukromého země­dělce,­země­dělská družstva až po velké agrární společnosti. Dokonce je to teď nastaveno,že menší zemědělci mají do 150ha mnohem větší dotace na hektar bez velké společnosti. To současná vláda udělala hlavně kvůli Babisovi. Jestli Babiš vyhraje,tak ty dotace srovná,protože velké společnosti zásobují obilim ,mlékem a masem nás trh z 90% oproti malým zemědělcům.
seng
@eva27 a co ODS v devadesátých letech,když tu řádila,jak černá ruka. To Vám nevadilo? Proti nim je Babiš bridil.
Asatin
Richard Siblej Ses jen putinuv idiot.To neni urazka, to je diagnoza.Bez se radeji lecit,pokud mas jeste sanci.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta a zaživa HNIJE !
Richard Šebesta
@Asatin Ty už radši nepiš nic si trapný jako saně v létě. Realita tě zřejmě nezajímá ale to pro váš stoupence HNOJE jménem EU kde nic nefunguje je NORMA. Tvůj mozek je mozek I IMBECILA. Já jsem taky přál Ukrajině ale jen do doby kdy jsem já i mnozí realisté pochopil,že válka nemá vojenské řešení. Pokud umíš česky a rozumíš smyslu té věty fajn ale moc tomu nevěřím. Zkus o tom aspoň přemýšlet. Jo a k přemyšlení ti napíšu něco jak funguje HNUJ jménem EU. V Bavorsku dnes zavražděno batole a jeden dospělý . Vrah je afgánský migrant. To je " dobré " podle tebe ne ?
Hlavně že ten váš hnůj EU můžete nadále dávat za vzor jak dobře to tady funguje a zakrývat to válkou.
eva27
@seng Někteři čerpají, Babiš i krade. Jinak se ty jeho podvody kolem dotací nazvat nedají.
Asatin
@Richard Šiblej. Pletes si zakladni pojmy, nase vlade dela vsechno proto aby Ukrajina se ubranila proti valecnemu zlocinci putinovi.Mir muze nastat az putin vypadne z Ukrajiny.To taky presne chape i Tramp proto taky vojensky pomaha Ukrajine.To taky potvrdil..Tvuj mozecek to neni schopen pochopit.Ses jen uzitecnej idiot.
kosmos kosmos