Zprávy

Zpět na článek

ANKETA: Podle Petra Dvořáka to byl "náraz do zdi", podle Železného "profesionální práce". Co myslíte vy?

7 komentářů

torinese
a ještě k tomu prolhaná. Svůj flek získal neprávem a podle mého soudu by mělo být výběrové řízení vyhlášeno znovu. Železného nemusím, ale tentokrát zabodoval. Cením si tohoto tvrdě vedeného nekašírovaného rozhovoru tím víc, že Železný vědomě riskoval svoje místo. S velkou pravděpodobností poletí pod nějakou průhlednou záminkou. Pokud Dvořákovi nedochází, že se nezachoval košer a viní moderátora za to, že se na to zeptal, je to jen jeho problém. Ostatní servilní bezbarví moderátoři jako Voldánová a spol. určitě dopadnou lépe.
podrouzkova
Shlédla jsem jej a musím říct, že Železný byl dobře připraven, na rozdíl od Dvořáka. Ten musel vědět, kdo s ním rozhovor povede a jistě Železného zná natolik, aby nebyl jeho prací zaskočen. Zřejmě ho však podcenil a tudíž nepěkně koktal, odpovídal neurčitě, předvedl hromadu neznalostí a - jak již víme - ve věci komunistů lhal. Bude-li mu k uspokojení stačit dvacet procent dosažených slibů jimiž zvítězil, je to hodně smutné. Souhlasím s názorem Železného, že šlo o profesionální práci a je-li tohle pro Dvořáka "náraz do zdi", pak pochybuji, že si s ČT dokáže poradit.
patolok
Rozhovor jsem sice neviděl, pouze četl jeho přepis... ale pokud top manažerovi státní organizace, placené z našich daní pokládá otázky novinář, u kterého se předpokládá nezávislost, může tento manažer dělat pouze tři věci... 1) držet hubu, 2) odpovídat na otázky, na které je tázán a 3) po ukončení rozhovoru se slušně rozloučit. Je za to přece placen.
pepaplech
Železný je opravdu někdy zbytečně agresivní, dle mého názoru na to ovšem nemá. Pan Veselovský nebo pan Moravec jsou úplně jiná třída !
cernysvetlo
Jsem jiného názoru, pan Železný je vždy precizně připraven a na svou otázku chce jednoznačnou odpověď a nenechá se odbýt. Co je na tom agresivního? Každý ze zmiňovaných moderátorů je jiný, neměl by se profesní výkon zaměňovat s osobní antipatií.
Holeček
Tak jsem zvolil v anketě "Ano, samozřejmě", kde bylo 260 hlasů. Obnovil jsem stránku a už bylo jen 259 hlasů. Můj hlas pro, má tedy váhu mínus jedna?
von.rammstein