Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Trumpova konzervativní smršť. Nový prezident USA se rozhodl říznout i do takzvané woke ideologie

16 komentářů

Alois Rudý
Konečně se naplňuje heslo "USA zachránce Evropy".😎
Vladimir28
Pablb, co zničí na co sáhne. Jen tak dál.
Gekko Gordon
@Vladimir28 Tak na nic nesahej.
slv1
Konzervativní??? Poněkud podivná představa významu tohoto slova. Trump je konzervativní asi jako Putin a Kim.
Vladimir28
Zkorumpovaný americký con artist a odsouzený zločinec z Bílého domu se bude vměšovat už do tak šíleného dění světa. Jak to může asi dopadnout?🤔
Alois Rudý
Však naši EU a protiruští ideologové také zděšeně kvičí, že končí jejich pohádky ofčí babičky. 😉
Ivo Hájíček
@Alois Rudý já jsem obyvatel EU a protiruský. To neznamená, že všechny nápady schvalují. To mi ale věřte, Rusáky bych hnal z ČR.
Alois Rudý
@Ivo Hájíček ..Co vám Rusové konkrétně udělali, obyvateli EU ?, to se ptám jako obyvatel Česka. A co Ukrajince ty už ČR obsazují, ty můžete hnát hned.😉
Ivo Hájíček
@Alois Rudý... to vy nepochopíte. Už jen to, že jsem 40 let nemohl svobodně dýchat. To co jsem nesměl ani nebudu vypisovat.
Losina
@Alois Rudý Přisluhovači rusů dědovi znárodnili živnost, moje teta a otec nemohli studovat pro špatný třídní původ. Matčin otec z moravy, kovaný komunista na veřejné schůzi kritizoval okresního tajemníka. 4 roky na uranu. Stačí moje zkušenost?
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky ofčí babičky 🤣👍
Vladimir28
@Alois Rudý No, pro začátek, ruSSký car Putin označil Česko za nepřítele RuSSka #2. A to hned za USA. Pokud vám to nestačí, tak český národ od Rusů specificky, jen dostával bagančatem kontinuálně před hubu, a to od konce WWII až do r. 1989. Teď už jen škodí kde může. Zřejmě nejste Čech.
epr3
@Ivo Hájíček Ty bys je hnal, ale oni tady žádní nejsou, to je ale smolík, co? Mohl jsi ukázat, jak jsi statečný rusobijec, ale objektivní příčiny ti to zhatily. Budeš si muset vybrat někoho jiného.
Losina
@Alois Rudý Á pozor! Změna repertoáru. Místo vlhkých snů slušných lidí, máme kvičení a převzatou ofčí babičku. Prosím více fantzie.🙏
kosmos kosmos
@Alois Rudý pohádky převzzaté ofčí babičky 🤣👍
Losina
@Alois Rudý A ba ne. Už je zpět. To bylo jen chvilkou zakolísání.