Blondýna v Arábii

Zpět na článek

Jak vypadá první rande s doktorem, než vám provede operaci… No, však víte čeho

7 komentářů

bengunn
Jenom si dovoluji poznamenat, že hemeroidy nejsou správný výraz - mají to být hemoroidy (obdobně pak hemofilie, hemoragie atd)
Pavel Nyklíček
Kolonoskopie pro určitý druh populace je jistě dobrý směr.
Dá se říci, že pokaždé vám něco ušmiknou, tudíž vlastně zraní.
Rána po polipech či jiných nešvarech se časem zacelí, nebo také zaceli hůře s nějakým dovětkem.
Za rok jste tam znova.
Jde o lidi, kteří nemají sebemenší přehled o tom co do těla dávají horním otvorem v hlavě a je jim zcela jedno co se v těle děje, protože údržba s bílým pláštěm tu je zdarma.
Tlusté střevo máme tedy ošetřené, dobře prostupné, ale co dál?
Nabízí se gastroskopie. Ta je také zdarma. Také je to hnus a také si necháme něco v tom našem bříšku ušmiknout?
Co takhle močový měchýř či pros***? Také necháme odšmiknout?
No a co ostatni orgány?
Nepřekáží některý z nich?
Překáží, že?
Taková slezina, apendix. Ty jsou také navíc ne?
Na sále je košů na odpadky dost.
Prostě naprosto zdecimovaný člověk dává v šanc své tělo,.protože nepochopil, jak tělo funguje, co potřebuje.
Pane doktore, něco mi na to dejte, zítra musím na noční.
Tak to by nevydržel ani cvičený kozel.
Nemyslíš, zaplatíš.
Každý zákrok v těle i na jeho povrchu vytváří stagnace a stagnace je mrtvá část těla co očekává další zákrok údržbáře v bílém plášti.
Prevence neexistuje, ale skalpely máme ostré a dnes zdarma.
reproman
@Pavel Nyklíček Pán je evidentně alternativní medicín. Že?
Pavel Nyklíček
@reproman
Alternativní je přece medicína západní.
Pokud hledáme alternativu na to co zde bylo v přírodě odjakživa, tak musíme místo bylinky najít alternativní chemicky preparát s podobnou účinnosti a bohužel vedlejšími účinky, což příroda nemá.
Hlavně bylinky si nemůžete patentovat a za paten jsou peníze.
Takže alternativní západní medicína má svá úskalí.
reproman
@Pavel Nyklíček Víte co je na tom zajímavý? Bylinky mi nepomohly nikdy na nic. Moderní medicína vždycky a na všecko...
TCerny
@Pavel Nyklíček jste Vy nebo reproman lekari?
Ja jsem chirurg, traumatolog uz 58 let a zacinal jsem v r. 66 na proktologii na Bulovce u tehdejsiho jeste jen doc. Novaka a poslednich 50 let jsem v Nemecku.Chtel bych jen vedet , zda jsme skutecne kolegove.