Zajímavosti

Zpět na článek

Slavný Dominátor slaví 60. narozeniny. Co víte o jednom z nejslavnějších hokejových brankářů historie?

21 komentářů

epr3
Svého času mu ruské dolárky nesmrděly....
http­s://bl­og.id­nes.cz­/vla­dimir­stas­tny/**­*k-na-grad.Bg23080152
lug70
Málokdo ví, že Hašek byl za minulého režimu už ve věku 19 let vytipován, jako nadějný kádr, ochotný ke spolupráci s StB, jako agent s krycím jménem "Domino". Kdyby v 89 roce nepřišel převrat, udělal by určitě slušnou kariéru nejen v hokeji. Zajímavé je, že většina tehdejších elit nejen sportu, ale i z intelektuální a umělecké nebo mediální sféry, které mají škraloup z dob normalizace, jako agenti StB nebo členství v KSČ či v SSM, jsou dnes největšími demokraty a zarytými komunistobijci a rusobijci a přitom jim vůbec není stydno. Ty jejich páteře ale musí být sakra ohebné už z dob normalizace.
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Luboš Hanus
Ale jo, čekal jsem, že tu bude nablito od nýmandů, nul, co v životě houno dokázali. Memýlil jsem se.
shoogy77
Hašek vadí jen ruským špínám!
Richard Šebesta
@shoogy77 Wenn du meinst ?
našinec
@shoogy77 Proč by jim vadil bývalý brankář Spartaku Moskva, kterému současná koalice chtěla udělat ministerstvo dle ruského vzoru?
našinec
Neúspěšný podnikatel a neúspěšný politický vkezdoprdýlka v demokracii.
kosmos kosmos
Jozef Kolek
ma. gor
giorgio287
shoogy77
@giorgio287 Zblbnul?
Richard Šebesta
@giorgio287 Tak jeho jednostranné názory na válku na Ukrajině by tomu odpovídaly.
shoogy77
@Richard Šebesta A jiný názor na válku?
Richard Šebesta
@shoogy77 Já ho mám. Spouštěčem všech události které pak vedly k 24.2.2022 byl Majdan 2014 ale zejména 20.únor kdy záhadní odstřelovači zabili okolo 80 demonstrantů. Zajímavě o tom píše ve své knize Majdanský masakr na Ukrajině ukrajinsko-kanadský autor Ivan Katchanovski. To vrhá dle jeho knihy zcela nové světlo na ony události a to kdo vraždil.Napíšu rovnou,že to do špatného světle staví západ a prozápadní síly na Ukrajině.
Katchanovski je původem Ukrajinec žije v Kanadě . Jen pro zajímavost není orientován na Rusko. Což dokazuje i to kde žije.
kosmos kosmos
kosmos kosmos
našinec
@kosmos kosmos Soudruh Gašek, kterému ruské prachy nesmrdí.
shoogy77
@našinec A někomu nesmrdí koblihe
našinec
@shoogy77 To je pravda. Ty nejíš české nebo americké koblihy? 😋🍩🍩🍩😋
kosmos kosmos