Komentáře

Zpět na článek

Stačilo!, nebo Vidlákovy kydy? Jak si radikální aktivista privatizuje komunistickou stranu

58 komentářů

Daniel Nedbal
Super info, díky vám sem objevil vidlakovy kydy, paradni cteni. Jo a porad sem nevěděl koho volit, ted už vim. Stačilo!
našinec
Koketoval jsem s myšlenkou volit současnou koalici v příštích parlamentních volbách. Ale s ohledem na to, že chtějí, aby všichni občané ČR platili jejich média, tak to opravdu ne. Měli by to platit ze svého jako Babiš, což se jim u Babiše nelíbilo. Nu dobře, ale proč mám platit, co nechci a co slouží k propagandě nějakého uskupení. Místo toho, aby se vláda snažila přimět ke sledování svého média nějakou pobídkou, tak se snaží diváka či posluchače naštvat. A to jsem hodně slušný.
Milan Čech
@našinec Evidentně byste si přál pouze Agrofertí televizi, to by vám Stačilo!
Alois Rudý
Zoufalé kvičení novinářského pisálka a jemu podobných dezolátů rozdělujících republiku jenom dokazuje, že Konečná to dělá dobře.😎
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Petr Minář
@Alois Rudý
Zaplať Marx a vrah Lenin, že levicová sebranka všeho druhu (včetně Ruďocha) se už nezmůže na jiné kašpary do svého čela než nějakého KonečníkoVidláka.
Alois Rudý
@Petr Minář ...... Ale kvičíte, že ?😉
Losina
@Alois Rudý Nikdo nekvičí. Jen nechápu co se v té vaší hlavě děje. Buď jste vážně z ruska nasazen, nebo nevíte vůbec nic z historie. Ale je fakt, že hodně čechů kolaborovalo radostně s němci. Tak vlastně proč nekolaborovat s rusy.
Michal Bednárek
@Alois Rudý
Konečníková ti to dělá dobře? Kdo se diví, nechť dá lajk. Désolé.
Alois Rudý
@Michal Bednárek .. Nikdo ?😉
Jan Macharacek
@Alois Rudý Automat Rudý, na myšlení jako vždy chudý.
Libor Krajíček
Co je na Vidlákovi radikálního? Že odmítá nesmysly a úchylárny progresivních liberálů?
PEtr Tobes
@Libor Krajíček za prve je to lhar a siritel bludu, ale hlavne je na strane fasistickeho russacka, stejne jako ta krysa Konecna..no z jeho pohledu to dava smysl, z pohledu volicu te rude bandy taky, ale je to zrada a z toho se vykecat nelze..ono jednou se bude s podobnymi smejdy uctovat, je to ten otazka casu
Richard Šebesta
@PEtr Tobes ty pravdomluvče lhář je i Fiala nebo Černochová a Rakušan. Ti všichni prokazatelně lhali. Fiala mimo jiné mnohokrát,nebudeme sahat na důchody nebo jsme ve válce s Ruskem no a Rakušan o migračním paktu.Ty jsi dobrý degen nadaváš na Konečnou a přitom se chováš jak ona. Lžeš a kdyby bylo referendum o NATO tak budeš proti tomu aby bylo. Hlavně že si hraješ na demokrata.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Dobře to nanes, Šebesta! Třeba i v tom jiném příspěvku o tom, jak Babiš vylikvidoval komunisty, to je geniální postřeh! Však pochází Babiš z antikomunistické rodiny a matinka ho přihlásila do KSČ, aby ji zevnitř likvidoval, což činil cez te fosfáte. A tajně se vetřel do StB (viz nález, že nebyl registrován, Babiš nikdy nelže) a likvidoval i StB. Je tu ale syčák a lhář Fiala. Není on, Šebesta, ten, co sepsal komunistický manifest? To se pak Šebesta nedivte. Fyjalo, octup! Ale klid, Šebesta, on Babiš, když bude nejhůř, zase vstoupí do KSČM a dorazí ji, Fyjalovi navzdory.
Milan Čech
@Richard Šebesta Pokud nejsme ve válce s Ruskem, pak co se děje na Ukrajině, proč Putin požaduje, abychom se opět podřídili Rusku s co znamenají ta ničení kabelů a plynovodů v Baltu?
epr3
Tobesi Vocasi, zopakuju ti, co jsem napsal už Sezemskýmu. Když o někom veřejně tvrdíš, že je lhář, tak ukaž kde lže a dokaž to, ono totiž ne vše, co jde z médií hlavního proudu, je pravda.
Je jen otázka času, kdy se bude účtovat se šmejdy, teď ještě, kteří to budou, to totiž vůbec není jisté.
PEtr Tobes
@epr3 spinavy kolaborant esprcka tady vyhrozuje..haha, jestli se bude uctovat, tak predevsim s takovymi, jako jsi ty..a ono uz to nemusi byt zas tak daleko
Frantisek Najman
Je to věc té komoušské strany, kdo si jí privatizuje a ne vaše vážený autore článku!
Michal Bednárek
Tahle slípka je dobrá tak akorát do polívky.
kosmos kosmos
giorgio287
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Proč to nejdeš dělat ty? Určitě jí ve volbách porazíš.
kosmos kosmos
Michal Bednárek
@kosmos kosmos
To je na tom ta nějvětší prasárna. Ohání se komouškými ideály, ale hrabe prachy z prohnilého západu.
Richard Šebesta
@Michal Bednárek To je fakt,ale čí je to vina ? Havla a té disedentské bandy. Proč je nezrušili hned po převratu ? Třeba ti disidenti nebyli tak čistí jak se o nich říkalo, že jo ?
epr3
@Michal Bednárek Jenom ona, nebo všichni, co tam jsou? Kdo z nich dá dobrovolně část svého platu na nějakou veřejně prospěšnou věc? Nějak jsem nezaznamenal. Proč to tedy u Konečné vadí a u těch ostatních ne?
Alois Rudý
@kosmos kosmos ...Pohádky ofčí babičky😂🤣
kosmos kosmos
Petr Minář
@Michal Bednárek
do polívky?🤮
Michal Bednárek
@Petr Minář
Z něčeho to vyzvracet musíš
kosmos kosmos
Asatin
Konecna, ktera posla ze zlocinecke organizace KSC nema narok,neco zmenit ,ikdyz si hvezdu necha vypalit na celo.
Georg Waldman
Je to mrcha.
kosmos kosmos
Richard Šebesta
Už jsem psal nejednou. Stačilo volit nebudu ale pokud pod vedením Konečné uspěje je to hlavně zásluha Fialovy vlády. Bureš komunisty vygumoval ze sněmovny Fiala je vrátí zpět do hry, díky své neschopné politice, kterou tak brilantně popisuje giorgio 287. Komunisté budou sice rozmělnění v projektu stačilo ale Konečná jako šéfka ksčm ho vede. Co bude dál je otázka ? Není taky jisté že se stačilo do sněmovny dostane ale šanci určitě má. Pravdu má autor v tom,že bývalý člen ksčm Dolejš byl jediný kdo se snažil ksčm nějak reformovat ale stalinisté ho vždy vyautovali. S autorem hrubě nesouhlasím v názoru na AfD . Proč by mělo být AfD proruské mi hlava nebere ? Tím že chce hájit zájmy normálních Němců ? Kdybych žil v Deutschlandu jedinou alternativou pro mne by bylo právě AfD. ! Panu autorovi uniklo jistě jen " omylem " co se tam děje, každý měsíc vraždy místních občanů včetně dětí i batolete zrůdnými migranty. Tamní vláda proti tomu nic nedělá a Ursula v čele EU se tváří že se jí to netýká ! Ty předčasné volby tam jsou asi jen pro srandu králíkům ,že jo ?
kosmos kosmos
Richard Šebesta
@kosmos kosmos quatsche nicht ! Český řečeno,nežvaň !
kosmos kosmos
Filip Nedbalek
Vy dva nenávistní, rudí a agresivní šupáci,epr a giorgio. Stačilo!
Richard Šebesta
@Filip Nedbalek Nedbálku, já myslel že tady probíhá demokratická diskuse ? No jo , já zapomněl vy jste demokrate na baterky ty a tobě podobní, vás úkoluje Foltýn není-liž pravda ? Pak to beru cenzura musí být,protože jen ty " správné" názory mají právo na existenci !
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Jak můžeš hodnotit Vidlákovu ideologii, když ho nečteš, nebo jo?😂
kosmos kosmos
epr3
@epr3 A tu budoucnost vyvěštíš ze svého ranního h.vna?
kosmos kosmos
epr3
@Filip Nedbalek Něco k něco by nebylo? Napsal jsem nějakou nepravdu? Do strany nebo hnutí se volí? Napiš mi konkrétně, kde Vidlák ve svých blozích lže a pak si hned běž nafackovat, protože by ti hned mělo dojít, že lžou ti, kdo se tady snaží Konečnou a Sterzika pomluvit.
Richard Šebesta
@epr3 Tady tyhle soudruhy a zastánce jediné pravdy,skutečná pravda nezajímá. Oni mají jen tu svou jedinou a to jim stačí i když to je lež jako věž. Jsou to vesměs PRIMITIVOVÉ !
giorgio287
Asatin
@giorgio287 Smradlavej rusaku zalez.
Richard Šebesta
@Asatin A nejsi ty náhodou smradlavý " demokrat " akorát ?
giorgio287
epr3
.....nikým nevolený dezinformátor a radikální aktivista Daniel Sterzik, jehož blog Vidlákovy kydy je velmi populární v místní dezoscéně......
Sezemský, nemáš horkost, nebo jste z psaní debilit ve Foru24 všichni už dočista zblbli?
Podle tebe se lidi do strany nebo hnutí VOLÍ? A když někoho osočíš, že kecá, tak bys to měl taky něčím doložit. Pisálkovskej ulhanej vole.
Asatin
@epr3 Zalez ty smradlavej rusaku.
Richard Šebesta
@Asatin Máš nízkou zásobu slov. Makej na sobě,moc se opakuješ.
Asatin
@Richard Šebesta Klidne muzes psat romany a porad zustanes uzitecnej idiot.
epr3
@Asatin Sklapni sklopko, a běž si hrát za barák na vojáky.