Komentáře
Zpět na článek
Vladimír Mertlík: Zaplivaná putyka ANO aneb Kdo by mohl Schillerové ve straně konkurovat?
21 komentářů
Irena Charvátová
9
Díky, neveselé a pravdivé.
Přejít do diskuze
Michal Bednárek
Šílerce konkurovat nelzja. To je živočich prapůvodní existence. Prostě bolševník, který je třeba vyhubit
Pavel Nyklíček
Predně si nevzpomínám, že bych dal něco pozitivního s Alenou do kupy.
Mám vzpomínku na její focení, mám vzpomínku na její EET.
Nic jiného si nevybavuji.
Pokud i další podnikatelská skupina v naší republice tohle zaregistrovala, je to milion hlasů proti ní, zvláště, když pořád jede jak umanutá na něčem co jako věčná zaměstnankyně státu nikdy nepochopí a to, že je potřeba opravdu pracovat.
Potenciál nula a ještě je pod vlivem šílence v červené kšiltovce, co prodá vlastní děti.
Do voleb je půl roku a dovolím si tipnou, že tahle věčná negativní politika DNO vezme za své.
Mám vzpomínku na její focení, mám vzpomínku na její EET.
Nic jiného si nevybavuji.
Pokud i další podnikatelská skupina v naší republice tohle zaregistrovala, je to milion hlasů proti ní, zvláště, když pořád jede jak umanutá na něčem co jako věčná zaměstnankyně státu nikdy nepochopí a to, že je potřeba opravdu pracovat.
Potenciál nula a ještě je pod vlivem šílence v červené kšiltovce, co prodá vlastní děti.
Do voleb je půl roku a dovolím si tipnou, že tahle věčná negativní politika DNO vezme za své.
Alois Rudý
Z vystresovaných a hulvátských vět novinářského nádeníka Mertlíka a jemu podobných uplakaných dezolátů EU je vidět, že svoji práci dělá Schillerová dobře.😎
seng
Pane Mertliku,voliči budou mít jiný názor a Vaše nenávistné články to nezmění.
Alois Rudý
Stále větší a trapnější blábolení novinářského nádeníka Mertlíka jenom ukazuje hloubku jeho stresu a beznaděje jako příslušníka končící menšiny rozdělující naší zemi.😎
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...Ale ferdo, ona má vše teprve před sebou, po volbách, a že si nepomatuješ, to u ubrečených dezolátů podporujících neschopnou EU bývá😎
Saša Krach
Zrcátko..,založené s cílem prodeje nenávistných kydů, které se blbům prodávají lépe než kastroly.😂😂😂😂
Jan Macharacek
@Saša Krach Tož to nečtěte, a kupujte dál kastroly,koblihy a matrjošky. Huhuhú.
Jiosef Tyl
Málokdo si uvědomuje že Schillerová všemi těmi vyrály propaguje vlastně sebe. A ne Ano, nebo jiný politický směr. A to co mele není kritika, je to pouhá negace všeho!
Frank51482
@Alois Rudý Mertlík a jemu podobní nádeníci vyjí, ale karavana kráčí dál.
Frank51482
Jestli nějaký brusič kovů Mertlík naříká, je to známka, že Alenka svoji roli zvládá uspokojivě. Mimo jiné, kdo může konkurovat ***inám Mertlíka a jeho zpětnému zrcátku? Naštěstí jich je v té redakci dost. A prémie ku.wa budou.