Komentáře
Zpět na článek
Jana Bendová: Okamura se vytahuje na Babiše. Víte, která česká strana je nejinteligentnější? ODS? ANO? Ne!
29 komentářů
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
Uživatel_5734171
Fico je mimořádně odpudivá osoba. Komunista, který si zajel za smrtelně nemocným papežem, aby si to vypígloval "tam nahoře", dokud František ještě trochu žije. Přesně takhle funguje svět těchto zmetků. Přesně jako když estébák a komunista Babiš pobíhá se svým jezulátkem v kapse, přesně jako když se komunista Husák na smrtelné posteli najednou dává na víru. Od těchto zmetků je to jen komedie pro svíčkové báby, jedinou víru, kterou uznávají, jsou moc, peníze a korupce...
Alois Rudý
Jsem rád, že konečně došlo k jednání mezi Ruskem a USA o novém rozdělení vlivu v Evropě. Pomalu tak končí nejistota a snad i EU a její ubrečení představitelé. Já jsem připraven a mám pro jistotu vlajku USA i Ruska. 😎
Alois Rudý
Do demokracie patří sprostota, hrubost a nenávist k jiným názorům odlišujících se od těch jedině přípustných stanovených ubrečenou EU, ale inteligence do demokracie nepatří.😉
Richard Šebesta
@Saša Krach Je to trefné ovšem Minář se svou nízkou inteligenci to NIKDY nepochopí.
epr3
Kosmonosi, vys.r se už konečně na ty svý plátky a čti pořádný zdroj:
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vidlak-Tohle-Fialovi-teda-nepreju-Potka-ho-to-pred-volbami-769584
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vidlak-Tohle-Fialovi-teda-nepreju-Potka-ho-to-pred-volbami-769584
Saša Krach
@Petr Minář Škoda,,,,čekal jsem prvého kosmose asi pochopil tudíž....hlupák si ty....jinak můžeš být i užitečný...😂😂😂😂😂pro někoho.🥳
Saša Krach
@kosmos kosmos Je jen škoda že jsi tak úzce zaměřený....Asi nějaký blok... Nečetl jsi moc média co to mají jako ty....říká se tomu jednosměrný provoz....😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Mimochodem soudruh Kočárník byl taky komouš, jen tak mimochodem
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím, ovšem opět jsi zapomněl na zkorumpované politiky ODS. Třeba mistr Topolánek a jeho Dálik,nebo podivné kauzy ministra Kočárníka v 90.létech v souvislosti LTO a naftou. No a pražský primátor Bém to taky nebyl žádný Mirek Dušín a mohli bychom pokračovat vesele dál. Takže takoví zmetci byli v ODS i soc.dem. a nepochybně jsou a budou dál včetně agenta Bureše.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Dal bych ti palec nahoru 🤣 a nechápu, že jsi to ještě dnes sobě nedal?
Vždycky to děláš. Ta hlava, ta hlava....
Dal bych ti palec nahoru 🤣 a nechápu, že jsi to ještě dnes sobě nedal?
Vždycky to děláš. Ta hlava, ta hlava....
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Souhlasím, proto ti schvalují ten jeden palec nahoru, který je navíc od tebe....👌
Gratulace 🍸
Souhlasím, proto ti schvalují ten jeden palec nahoru, který je navíc od tebe....👌
Gratulace 🍸
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Pamatuji jak Bureš jecel ve aněmovně : já sů miliardář, já su miliardář a všeci si to zapametajtě.
Mě nikdo uplatnit nemůže....👌
Měl pravdu. Nikdo ho opravdu neuplatil a proto má dluhy jako barák.
Těch 50miliard už do konce života nesplati a rok od roku to narůstá i když prodává majetky, což donedávna bylo u burese nemyslitelné.
Jojo. Nemyslíš, zaplatíš.
Fabrika na hnojiva ho potopila.
Pamatuji jak Bureš jecel ve aněmovně : já sů miliardář, já su miliardář a všeci si to zapametajtě.
Mě nikdo uplatnit nemůže....👌
Měl pravdu. Nikdo ho opravdu neuplatil a proto má dluhy jako barák.
Těch 50miliard už do konce života nesplati a rok od roku to narůstá i když prodává majetky, což donedávna bylo u burese nemyslitelné.
Jojo. Nemyslíš, zaplatíš.
Fabrika na hnojiva ho potopila.
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Nevím zda jsi tak odpudivě zaměřený či jen sebestředný,,? Či hloupí....
Saša Krach
Nejchytřejší jsem samo sebou Já. Pak dlouho nic a zase JÁ..
A úplná špička v inteligenci jsem zase JÁ. A nejvíce kritický jsem zase JÁ.
Jo ...pomohli jsme Ukrajině více na finance než Francie....Na DPH zase Slovensko....A přece nás nikam nepozvali....Asi nás mají za užitečné......No Rakousko si nic nevyčítá.....Asi bude chytřejší než já....😭😭😭😭
A úplná špička v inteligenci jsem zase JÁ. A nejvíce kritický jsem zase JÁ.
Jo ...pomohli jsme Ukrajině více na finance než Francie....Na DPH zase Slovensko....A přece nás nikam nepozvali....Asi nás mají za užitečné......No Rakousko si nic nevyčítá.....Asi bude chytřejší než já....😭😭😭😭