Téma

Zpět na článek

Všichni říkali, že Rusové nebudou chtít jít na Ukrajine zabíjet a umírat. Chtěli

21 komentářů

Lilith Černá
Nechtěli, ale museli! Jinak by už na dvorku měli místo biolabů Fauciho i základny NATO. A dívat se na to, jak minimálně od roku 2012 šikanují a vraždí ukronáckové ruskojazyčné obyvatelstvo, se asi nechce nikdo.
Miroslav Kašpar
No, chěli, nechtěli, ... Ale šli a konali. Žel, toho prvního mohli výrazně méně, toho druhého mohli, pohříchu, mnohem více. Lidi toho nakecaj
Jiosef Tyl
Bořivoji Zelený: papež není bůh. I to že je tady jeho zástupce na zemi, si to vymysleli. Ale to neznamená že mám něco proti víře. Naopak! Pro spousta lidí je prospěšná. Pro jinou spoustu jen pokyn, proč vraždit nevěřící a věřící jiné víře. Všechny víry by se měly brát jako něco hanbatého (myšleno v dobrém), co se může dělat doma, nebo v kostelích, Ale na veřejnosti by se o tom nemělo mluvit, natož to propagovat. Jinak takový falešný protimluv: "Bůh ochraňuj Ameriku" a pak dávají miliardy dolarů na zbraně. Tak nevím, jak dalece mu (Bohu) věří?
epr3
Osm let jsme vysírali a provokovali, až Putin udělal to čemu nikdo nevěřil, hlavně ti, kteří provokace iniciovali.
Kdo seje vítr, sklízí bouři. Sklízíte jen to, o co jste se sami zasloužili.
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jiosef Tyl
@kosmos kosmos on je epr (to je zkratka elektronická *L, bohužel tak dementní že si neumí napsat správnou adresu. On se totiž chtěl se připojit na parlamentní listy. Tam patří! Tam bude mezi svými.
epr3
@Jiosef Tyl Ano Kajetáne. Ale na Parlamentní listy se chodí úplně stejně jako třeba do e shopu Lidlu, nevím, proč bych se tam měl připojovat.
epr3
@kosmos kosmos Už sis přečetl nového Vidláka? Snažím se ti to sem dávat, abys to měl mezi prvními 😂.
kosmos kosmos
Lilith Černá
@kosmos kosmos Takže je russsácká ofce i Trump?)))
Lilith Černá
@Lilith Černá Trump čte řetězové mejly?)))))) Já se fakt bavím. Tohle je strašná taškařice.
kosmos kosmos
Pavel Nyklíček
@epr3
Já nic. Já muzikant 🙏.
To Babiš 👀
epr3
@Pavel Nyklíček Můžeš mi říct, ty vole obecnej, proč do ukrofašisticko-nacionálního problému, cpeš Babiše?
Jiosef Tyl
@epr3 hanba tomu, kdo tady dal lajk
epr3
@Jiosef Tyl Hanba tomu, kdo nedal. Je tak hezky vidět, jak tu má většina diskutujících pěkně mainstreamem vysavováno v palicích.
Bořivoj Zelený
@epr3 Papež František k útoku Ruska na Ukrajinu řekl. "KO-ZA dráždil ruského medvěda a teď se diví, že kouše."
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Kdyby chtěli Rusové opravdu zabíjet civilisty, na Ukrajině už by dnes nikdo nežil.
kosmos kosmos
kohoutek_petr
Smutně pravdivé...