Téma

Zpět na článek

Všichni říkali, že Rusové nebudou chtít jít na Ukrajine zabíjet a umírat. Chtěli

21 komentářů

Jiosef Tyl
@epr3 hanba tomu, kdo tady dal lajk
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kosmos kosmos
kosmos kosmos
kosmos kosmos
epr3
Osm let jsme vysírali a provokovali, až Putin udělal to čemu nikdo nevěřil, hlavně ti, kteří provokace iniciovali.
Kdo seje vítr, sklízí bouři. Sklízíte jen to, o co jste se sami zasloužili.
kohoutek_petr
Smutně pravdivé...
epr3
@kosmos kosmos Kdyby chtěli Rusové opravdu zabíjet civilisty, na Ukrajině už by dnes nikdo nežil.
Pavel Nyklíček
@epr3
Já nic. Já muzikant 🙏.
To Babiš 👀
Jiosef Tyl
@kosmos kosmos on je epr (to je zkratka elektronická *L, bohužel tak dementní že si neumí napsat správnou adresu. On se totiž chtěl se připojit na parlamentní listy. Tam patří! Tam bude mezi svými.
kosmos kosmos
Lilith Černá
Nechtěli, ale museli! Jinak by už na dvorku měli místo biolabů Fauciho i základny NATO. A dívat se na to, jak minimálně od roku 2012 šikanují a vraždí ukronáckové ruskojazyčné obyvatelstvo, se asi nechce nikdo.
Miroslav Kašpar
No, chěli, nechtěli, ... Ale šli a konali. Žel, toho prvního mohli výrazně méně, toho druhého mohli, pohříchu, mnohem více. Lidi toho nakecaj
epr3
@Pavel Nyklíček Můžeš mi říct, ty vole obecnej, proč do ukrofašisticko-nacionálního problému, cpeš Babiše?
Jiosef Tyl
Bořivoji Zelený: papež není bůh. I to že je tady jeho zástupce na zemi, si to vymysleli. Ale to neznamená že mám něco proti víře. Naopak! Pro spousta lidí je prospěšná. Pro jinou spoustu jen pokyn, proč vraždit nevěřící a věřící jiné víře. Všechny víry by se měly brát jako něco hanbatého (myšleno v dobrém), co se může dělat doma, nebo v kostelích, Ale na veřejnosti by se o tom nemělo mluvit, natož to propagovat. Jinak takový falešný protimluv: "Bůh ochraňuj Ameriku" a pak dávají miliardy dolarů na zbraně. Tak nevím, jak dalece mu (Bohu) věří?
Bořivoj Zelený
@epr3 Papež František k útoku Ruska na Ukrajinu řekl. "KO-ZA dráždil ruského medvěda a teď se diví, že kouše."
Lilith Černá
@Lilith Černá Trump čte řetězové mejly?)))))) Já se fakt bavím. Tohle je strašná taškařice.
Lilith Černá
@kosmos kosmos Takže je russsácká ofce i Trump?)))
epr3
@Jiosef Tyl Hanba tomu, kdo nedal. Je tak hezky vidět, jak tu má většina diskutujících pěkně mainstreamem vysavováno v palicích.
epr3
@Jiosef Tyl Ano Kajetáne. Ale na Parlamentní listy se chodí úplně stejně jako třeba do e shopu Lidlu, nevím, proč bych se tam měl připojovat.
epr3
@kosmos kosmos Už sis přečetl nového Vidláka? Snažím se ti to sem dávat, abys to měl mezi prvními 😂.