Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePrezident vetoval zákon o zvýšení platů politiků. Tři poslanci již zemřeli hlady, senátorka prodává své orgány a bude hůř
16 komentářů
Martin Králík
Tak to jsem nevěděl, že jsou na tom tak špatně. Chudák paní Schillerová, už chápu proč se převléká za hranolky, je to nedůstojné.
Proč to někdo neřeší? Vždyť to je hrozné, když někdo zemře hlady
I ty brigády po večer jsou pro poslance za mě nedůstojné.
Není nějaká sbírka na ně? Klidně bych zrušil Netflix i Voyo a budu přispívat pro něco užitečnějšího.
Je to smutné
Proč to někdo neřeší? Vždyť to je hrozné, když někdo zemře hlady

I ty brigády po večer jsou pro poslance za mě nedůstojné.
Není nějaká sbírka na ně? Klidně bych zrušil Netflix i Voyo a budu přispívat pro něco užitečnějšího.
Je to smutné

@Martin Králík
V PS je 200 poslanců, jak to, že se otíráš jen o Schillerovou.
Co takhle Pekarová ?Anebo Marek Benda, ... mám jmenovat další, anebo uznáš, že jedeš nějak divně s tou spravedlostí ,?
V PS je 200 poslanců, jak to, že se otíráš jen o Schillerovou.
Co takhle Pekarová ?Anebo Marek Benda, ... mám jmenovat další, anebo uznáš, že jedeš nějak divně s tou spravedlostí ,?
bella.
A jak to má madam Pavlová?
Mrsknul sebou pan manžel a stihl podepsat 100 000,- měsíčně , nebo zoufalá 1.dáma 👧nabízí ledvinu, aby měla na parádu, když nechce pracovat a on ji neuživí ?
--------------------------------------------------------------------------
😁
Mrsknul sebou pan manžel a stihl podepsat 100 000,- měsíčně , nebo zoufalá 1.dáma 👧nabízí ledvinu, aby měla na parádu, když nechce pracovat a on ji neuživí ?
--------------------------------------------------------------------------
😁
@bella. Hloupý příspěvek na úrovni pavlačové drbny, která nemá na víc, než na zájem o hadry a strašně závidí. To Marta Gottw. a Ivana Zemanová to byly od pohledu representantky státu.
@Věra Heidlerová
Věruško, klidně si ulev, ale hlavně plať !
Hovořím za inteligentnější část národa, z které nějaká pavlačová madam láká prachy na " zaměstnání manželka" . A Věruš, zaplať jí i školy, aby se uměla ve světě v těch reprezentáble " hadrech " ( jak to nazýváš Ty ) pohybovat a hlavně mluvit.
Věrunko, věz, že nejsi ta kategorie lidí, s kterými se já chci bavit.
👎️👎️👎️
Věruško, klidně si ulev, ale hlavně plať !
Hovořím za inteligentnější část národa, z které nějaká pavlačová madam láká prachy na " zaměstnání manželka" . A Věruš, zaplať jí i školy, aby se uměla ve světě v těch reprezentáble " hadrech " ( jak to nazýváš Ty ) pohybovat a hlavně mluvit.
Věrunko, věz, že nejsi ta kategorie lidí, s kterými se já chci bavit.
👎️👎️👎️
Uživatel_5577504
...a soudružku politručku zavalily Leninovy spisy z toho leknutí. Vždyť prezidentské prebendy a výsluhy nejsou ani milion měsíčně!!! Kdo z toho má vyžít?!?
@Uživatel_5577504 Plat prezidenta a jeho choti Vám vadí? Tyhle dvě položky už rozpočtu neublíží. Poslanci a senátoři spolu s náklady za provoz obou žvaníren ten rozpočet podstatně oslabuje. A co soudci? Taky Vám to nevadí?
@Mibus
tak zatím největší žvanil frází je Petr Pavel.Cokoli řekne je vata , řečnil celý život, je nacvičenej.
No a Fiala je druhý žvanil v řadě, ale toho už dávno kromě Pekarové, Černochové, Foltýna, Mirky Němcové ... a Petra Pavla neposlouchá nikdo !
Neposlouchá ho ani Evropa, ale to ani našeho prezidenta , což je k faktu naší gigantické podpory Ukrajiny bez dotací a z vlastních zdrojů skutečně ohavné.
👎️👎️👎️.
tak zatím největší žvanil frází je Petr Pavel.Cokoli řekne je vata , řečnil celý život, je nacvičenej.
No a Fiala je druhý žvanil v řadě, ale toho už dávno kromě Pekarové, Černochové, Foltýna, Mirky Němcové ... a Petra Pavla neposlouchá nikdo !
Neposlouchá ho ani Evropa, ale to ani našeho prezidenta , což je k faktu naší gigantické podpory Ukrajiny bez dotací a z vlastních zdrojů skutečně ohavné.
👎️👎️👎️.
Akorát si často pletou hlad jako takový,s hladem po penězích.