Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
epr3
Volební program AfD, posuďte sami, jestli je na něm něco nebezpečného pro nás:
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/nemecke-volby-program-alternativy-pro-nemecko-afd.A250221_163427_p_zahranici_nef
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/nemecke-volby-program-alternativy-pro-nemecko-afd.A250221_163427_p_zahranici_nef
Bořivoj Zelený
CDU - CSU tradiční vítařská strana migrantů najednou proti migraci? Ještě nedávno kritizovali AfD z xenofobie kvůli protimigrační politice a najednou jim bezostyšně vykradou jejich hlavní politický program, díky čemuž vyhrají volby.
Podobné je to i u nás. Tkz. tradiční politické strany vždy kritizovali SPD z xenofobie, když SPD varovala před nelegální migrací a najednou jsou všechny proti migraci, snad s výjimkou Pirátů.
Podobné je to i u nás. Tkz. tradiční politické strany vždy kritizovali SPD z xenofobie, když SPD varovala před nelegální migrací a najednou jsou všechny proti migraci, snad s výjimkou Pirátů.
Uživatel_5734171
Slyším trávu růst... AfD skončí s významným ziskem (můj tip je 25%), ale vítězná CDU-CSU je do koalice nevezme a udělá velkou koalici s SPD. A Musk začne mávat pěstičkou, že když nebude AfD ve vládě, zavedou proti Německu cla na auta a stáhnou vojáky ze základen. Musk má vedle Berlína a v Bavorsku velké fabriky na baterie a na auta, extrémně mu záleží na tom, aby se k moci dostali jeho favorité. Dosáhne pravého opaku. Němci budou bojkotovat jeho Tesly... Obchodní válka začíná...
Richard Šebesta
AFD. Jediná rozumná strana pro Němce.
@Richard Šebesta Už jednou měli "rozumnou "volbu. 1933. Heil vlastenče. Tfuj.
@Jan Macharacek No lhát umíš dobře. Přečti si komentář svého kolegy č.5734171 v 7.32 ale pozorně a tam najdeš důkaz toho , že to co píšeš je nesmysl !
@Jan Macharacek A co je tedy pro Němce tou nejlepší stranou, poučte nás? Ti, co tam stále lifrují imigranty, i přes tu trvalou krvavou lázeň a jen melou hubou?
@Richard Šebesta
není ti trochu divné, že je volí jen v NDR?
není ti trochu divné, že je volí jen v NDR?
@Uživatel_5734171 Tomu nevěřím, spíš se bojí sdělovat už své volební preference (krásný to důkaz "demokracie" panující na našem kontinentu). V bývalé NDR dostanou určitě více hlasů, protože východní Němci nemají mozky vymyté progresivistickou propagandou, kolektivní vinou, ale naopak jsou velmi imunní z dob bolševismu vůči jakékoliv masírce.
Saša Krach
Proč nás to nemusí zajímá.... Protože jsme pro ně ,,,,,paní nikdo.
Dělostřelecká iniciativa a úspěšná.....miliardy Ukrajině...a co....
Ano přátelé a ho.......o
Bylo mi toho našeho ministra líto....No stále se učí...
Dělostřelecká iniciativa a úspěšná.....miliardy Ukrajině...a co....
Ano přátelé a ho.......o
Bylo mi toho našeho ministra líto....No stále se učí...
@Saša Krach Nepotřebujeme ministra amatéra, který se stále učí. Potřebujeme hotového profesionála ministra, který ví, vo co v dnešním světě gou.
Saša Krach
No....ona ta volba nějak dopadne. A kdyby nedej bože nedopadla...tak si to volič zopakuje. A kdyby byl volič tvrdohlavý tak se mu oznámí....jsi vítěz ale na bednu nejdeš....A voliči se rozdají Makronky.....😂😂😂😂😂😂😂😂
Uživatel_5734171
Vznikne velká koalice, cokoli jiného bude průšvih. A průšvih bude i ta velká koalice. Fandím CSU, Bavorsko mám rád. NDR si zvolí AfD, Linke a Berlín Zelené. Průšvih, průšvih, průšvih. Nikdy jsem nepochopil, proč má AfD u nás tolik příznivců a obdivovatelů. Program té strany je přímo namířený proti nám. Revizí Benešových dekretů počínaje a ukončením přeshraniční práce konče. Problém je, že čeští fanoušci AfD to ani neví, neznají program té strany, neznají ani její politiky. Jsou z té strany nadšení jen proto, že je proti Bruselu, proti tradičním stranám a proti migraci. Komické je, že se domnívají, že ta strana je též ochránce tradiční rodiny a bojovník proti LGBT. Vůbec netuší, že předsedkyně nežije v Německu, ale ve Švýcarsku a žije v lesbickém vztahu s cejlonskou migrantkou...))) Větší paradox si snad ani nelze představit. To je jak kdyby v čele Motoristů byl hippík s dredy a s byciklem...
@Uživatel_5734171 A ty tušíš....kdo s kým a je ti to prd platné....😂😂😂🥳
@Uživatel_5734171 Já třeba znám program AFD a dle mne je to jediná rozumná strana pro Německo. Kdo chce snadno si program AFD najde a vše o této straně, třeba že vznikla v roce 2013.Některé věci o této straně co tu tvrdíš jsou nesmysly. Určitě i když by vyhráli volby a náhodou vládli nemusíme se bát prolomení či revizi Benešových dekretů. Ono by to dnes už ani nešlo. To co tvrdíš o Weidelove je spíše naopak důkaz,že to nejsou žádní vyložení rasisté, ale že chtějí hlavně zavést pořádek v Německu. Fascinuje mne u tebe jak ty dovedeš kladné věci u svých nepřátel dehonestovat za každou cenu , jen aby nezůstalo na nich nic pozitivního. Mimochodem znám jiné paradoxy. U nás značná část voličů (já nikoli) voli Slováka a ještě udavače Stb.To je prosím rarita
asi my Češi nemáme kvalitní politiky. Nebo Ján Slota dlouholetý šéf SNS, jedna z jeho manželek byla Maďarka a přitom kdo ho znal dobře věděl že on měl Maďary rád třeba jako ty a tobě podobní máte rádi Rusy. Svět je plný paradoxů .Náš president přísahal věrnost VS a přátelství se SSSR a pak v podstatě totéž protistraně a úhlavnímu nepříteli tedy NATU . To není paradox ?
asi my Češi nemáme kvalitní politiky. Nebo Ján Slota dlouholetý šéf SNS, jedna z jeho manželek byla Maďarka a přitom kdo ho znal dobře věděl že on měl Maďary rád třeba jako ty a tobě podobní máte rádi Rusy. Svět je plný paradoxů .Náš president přísahal věrnost VS a přátelství se SSSR a pak v podstatě totéž protistraně a úhlavnímu nepříteli tedy NATU . To není paradox ?
@Uživatel_5734171 S kým a kde žije předsedkyně AfD je její soukromá věc. AfD není apriori proti LGBT, ale proti její propagaci.
@Uživatel_5734171 Vy asi nechápete princip - je mi úplně jedno, s kým žije předsedkyně. Podstatné je, že si to nechává pro sebe a nevnucuje to povinně všem. S BD je to propaganda mainstreamových médií, které tím chtějí znechutit tuto stranu Čechům. Bystroň to vysvětloval vcelku podrobně. Totéž se dělo, když se projevil jeden tupý nácek z AfD a ihned se to vztáhlo na celou stranu. Copak nevidíte, že totéž používají už leta vůči SPD - jednoho neškodného staříka Baldu.)))
epr3
O německých volbách je tam mimo jiné také:
https://www.novarepublika.cz/2025/02/co-don-dal
https://www.novarepublika.cz/2025/02/co-don-dal
Němci jsou příliš zblblí, vždy se zažerou do nějaké ideologie, tady volby sice něco naznačí, ale změna bude velice pomalá.