Komentáře
Richard Šebesta
5
AFD. Jediná rozumná strana pro Němce.
Přejít do diskuze
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Já třeba znám program AFD a dle mne je to jediná rozumná strana pro Německo. Kdo chce snadno si program AFD najde a vše o této straně, třeba že vznikla v roce 2013.Některé věci o této straně co tu tvrdíš jsou nesmysly. Určitě i když by vyhráli volby a náhodou vládli nemusíme se bát prolomení či revizi Benešových dekretů. Ono by to dnes už ani nešlo. To co tvrdíš o Weidelove je spíše naopak důkaz,že to nejsou žádní vyložení rasisté, ale že chtějí hlavně zavést pořádek v Německu. Fascinuje mne u tebe jak ty dovedeš kladné věci u svých nepřátel dehonestovat za každou cenu , jen aby nezůstalo na nich nic pozitivního. Mimochodem znám jiné paradoxy. U nás značná část voličů (já nikoli) voli Slováka a ještě udavače Stb.To je prosím rarita
asi my Češi nemáme kvalitní politiky. Nebo Ján Slota dlouholetý šéf SNS, jedna z jeho manželek byla Maďarka a přitom kdo ho znal dobře věděl že on měl Maďary rád třeba jako ty a tobě podobní máte rádi Rusy. Svět je plný paradoxů .Náš president přísahal věrnost VS a přátelství se SSSR a pak v podstatě totéž protistraně a úhlavnímu nepříteli tedy NATU . To není paradox ?
asi my Češi nemáme kvalitní politiky. Nebo Ján Slota dlouholetý šéf SNS, jedna z jeho manželek byla Maďarka a přitom kdo ho znal dobře věděl že on měl Maďary rád třeba jako ty a tobě podobní máte rádi Rusy. Svět je plný paradoxů .Náš president přísahal věrnost VS a přátelství se SSSR a pak v podstatě totéž protistraně a úhlavnímu nepříteli tedy NATU . To není paradox ?
epr3
Volební program AfD, posuďte sami, jestli je na něm něco nebezpečného pro nás:
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/nemecke-volby-program-alternativy-pro-nemecko-afd.A250221_163427_p_zahranici_nef
https://neviditelnypes.lidovky.cz/zahranici/nemecke-volby-program-alternativy-pro-nemecko-afd.A250221_163427_p_zahranici_nef
Bořivoj Zelený
CDU - CSU tradiční vítařská strana migrantů najednou proti migraci? Ještě nedávno kritizovali AfD z xenofobie kvůli protimigrační politice a najednou jim bezostyšně vykradou jejich hlavní politický program, díky čemuž vyhrají volby.
Podobné je to i u nás. Tkz. tradiční politické strany vždy kritizovali SPD z xenofobie, když SPD varovala před nelegální migrací a najednou jsou všechny proti migraci, snad s výjimkou Pirátů.
Podobné je to i u nás. Tkz. tradiční politické strany vždy kritizovali SPD z xenofobie, když SPD varovala před nelegální migrací a najednou jsou všechny proti migraci, snad s výjimkou Pirátů.
Frank51482
1 důvod, proč je nesledovat. Je to totiž úplně zbytečné a nic tím neovlivníme.
Uživatel_5734171
Vznikne velká koalice, cokoli jiného bude průšvih. A průšvih bude i ta velká koalice. Fandím CSU, Bavorsko mám rád. NDR si zvolí AfD, Linke a Berlín Zelené. Průšvih, průšvih, průšvih. Nikdy jsem nepochopil, proč má AfD u nás tolik příznivců a obdivovatelů. Program té strany je přímo namířený proti nám. Revizí Benešových dekretů počínaje a ukončením přeshraniční práce konče. Problém je, že čeští fanoušci AfD to ani neví, neznají program té strany, neznají ani její politiky. Jsou z té strany nadšení jen proto, že je proti Bruselu, proti tradičním stranám a proti migraci. Komické je, že se domnívají, že ta strana je též ochránce tradiční rodiny a bojovník proti LGBT. Vůbec netuší, že předsedkyně nežije v Německu, ale ve Švýcarsku a žije v lesbickém vztahu s cejlonskou migrantkou...))) Větší paradox si snad ani nelze představit. To je jak kdyby v čele Motoristů byl hippík s dredy a s byciklem...
Lilith Černá
Já je rozhodně sledovat budu a upřímně se modlím za to, aby Němci konečně zatáhli v hodině deset minut po dvanácté za záchrannou brzdu a volili konečně! AfD! Jinak skončí jako chalifát.
Bořivoj Zelený
@Uživatel_5734171 S kým a kde žije předsedkyně AfD je její soukromá věc. AfD není apriori proti LGBT, ale proti její propagaci.
Uživatel_5734171
Slyším trávu růst... AfD skončí s významným ziskem (můj tip je 25%), ale vítězná CDU-CSU je do koalice nevezme a udělá velkou koalici s SPD. A Musk začne mávat pěstičkou, že když nebude AfD ve vládě, zavedou proti Německu cla na auta a stáhnou vojáky ze základen. Musk má vedle Berlína a v Bavorsku velké fabriky na baterie a na auta, extrémně mu záleží na tom, aby se k moci dostali jeho favorité. Dosáhne pravého opaku. Němci budou bojkotovat jeho Tesly... Obchodní válka začíná...
Anton Augustin
Proč je nesledovat?
Protože se nic nezmění, první vlaštovka jaro nedělá.
Protože se nic nezmění, první vlaštovka jaro nedělá.
Saša Krach
Proč nás to nemusí zajímá.... Protože jsme pro ně ,,,,,paní nikdo.
Dělostřelecká iniciativa a úspěšná.....miliardy Ukrajině...a co....
Ano přátelé a ho.......o
Bylo mi toho našeho ministra líto....No stále se učí...
Dělostřelecká iniciativa a úspěšná.....miliardy Ukrajině...a co....
Ano přátelé a ho.......o
Bylo mi toho našeho ministra líto....No stále se učí...
Saša Krach
No....ona ta volba nějak dopadne. A kdyby nedej bože nedopadla...tak si to volič zopakuje. A kdyby byl volič tvrdohlavý tak se mu oznámí....jsi vítěz ale na bednu nejdeš....A voliči se rozdají Makronky.....😂😂😂😂😂😂😂😂
Anton Augustin
@Lilith Černá
Němci jsou příliš zblblí, vždy se zažerou do nějaké ideologie, tady volby sice něco naznačí, ale změna bude velice pomalá.
Němci jsou příliš zblblí, vždy se zažerou do nějaké ideologie, tady volby sice něco naznačí, ale změna bude velice pomalá.
Lilith Černá
@Uživatel_5734171 Vy asi nechápete princip - je mi úplně jedno, s kým žije předsedkyně. Podstatné je, že si to nechává pro sebe a nevnucuje to povinně všem. S BD je to propaganda mainstreamových médií, které tím chtějí znechutit tuto stranu Čechům. Bystroň to vysvětloval vcelku podrobně. Totéž se dělo, když se projevil jeden tupý nácek z AfD a ihned se to vztáhlo na celou stranu. Copak nevidíte, že totéž používají už leta vůči SPD - jednoho neškodného staříka Baldu.)))
Lilith Černá
@Uživatel_5734171 Tomu nevěřím, spíš se bojí sdělovat už své volební preference (krásný to důkaz "demokracie" panující na našem kontinentu). V bývalé NDR dostanou určitě více hlasů, protože východní Němci nemají mozky vymyté progresivistickou propagandou, kolektivní vinou, ale naopak jsou velmi imunní z dob bolševismu vůči jakékoliv masírce.
Lilith Černá
@Jan Macharacek A co je tedy pro Němce tou nejlepší stranou, poučte nás? Ti, co tam stále lifrují imigranty, i přes tu trvalou krvavou lázeň a jen melou hubou?
Bořivoj Zelený
@Saša Krach Nepotřebujeme ministra amatéra, který se stále učí. Potřebujeme hotového profesionála ministra, který ví, vo co v dnešním světě gou.
Richard Šebesta
@Jan Macharacek No lhát umíš dobře. Přečti si komentář svého kolegy č.5734171 v 7.32 ale pozorně a tam najdeš důkaz toho , že to co píšeš je nesmysl !
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Už jednou měli "rozumnou "volbu. 1933. Heil vlastenče. Tfuj.
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
tyhle kremelské onuce to mají jednoduché. Co Moskva řídí, dobře řídí...
tyhle kremelské onuce to mají jednoduché. Co Moskva řídí, dobře řídí...
Saša Krach
@Uživatel_5734171 A ty tušíš....kdo s kým a je ti to prd platné....😂😂😂🥳
epr3
O německých volbách je tam mimo jiné také:
https://www.novarepublika.cz/2025/02/co-don-dal
https://www.novarepublika.cz/2025/02/co-don-dal