Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
Miroslav Kašpar
0
No, mě tedy Trumpeta Kohoutí Zadnice může. Ale nikoliv to, co píšete 

Alois Rudý
Za drahotu mohou ti kteří podporují válku Ukrajiny proti Rusku a uvalují nesmyslné sankce na Rusko. Ti musí být potrestáni.😶
Uživatel_5734171
Jedinou ochranou proti zdražování je fungující trh. Což je přesně to, co u nás není. Monopoly, oligopoly, kartely. To je Česko. A vyhraje-li Bureš, tak se to ještě prohloubí. Pokud mi někdo nevěří, nechť si zajde do jakéhokoli supermarketu a jde si koupit třeba housku nebo chleba. Agrofert, Agrofert, Agrofert, Agrofert, Agrofert. Penam, Odkolek, United Backeries, Pekárny Zelená louka, rozpečené pečivo ze zmražených polotovarů Profrost. Tento monopol byl vybudován za přímé účasti ÚHOS, kterému se ze záhadného důvodu říká Antimonopolní úřad. Bureš před lety fiktivně prodal tři své pekárny bílým koňům a koupil United Backeries a Odkolek. ÚHOS mu to posvětil, načež ty pekárny papírově zkrachovaly a byznys předaly zpět Agrofertu. Na Slovensku mu to zatrhli a dostal 500 milionů korun pokutu, u nás vše zapomenuto. Podobné kartely a oligopoly jsou v mléce, ale i mase a dalších komoditách. A aby toho nebylo málo, odsouhlasil si v minulém volebním období Bureš spolu s SPD zákon, že zákazníci musí mít v košíku 70% českých potravin. Tehdy to zhatil naštěstí Senát a Bureš pak už neměl hlasy na přehlasování. Předpokládám, že teď to zkusí znovu. Tohle je přesně ten důvod, proč se u nás mohou a budou zdražovat potraviny. Neexistuje konkurence, trh je pokřiven kvótami, dotacemi a dalšími administrativními zásahy. USA s tím nemají nic společného... Lidé si zvolí představitele monopolu a pak nadávají, že není konkurence...
@Uživatel_5734171 Jeden z důvodů proč nebudu volit ANO. Bureš je gangster !
@Richard Šebesta nějak mi to k tobě nesedí 😲🤣👍
Miroslav Rys
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Rys
Miroslav Rys
Ford Henry
Nejvíc je zdražují evropští soudruzi daněmi, emisními poplatky, svými hloupými nápady. Nejen potraviny.
@ford Píše někdo pod článek o dopadu o amerických cel a obchodní válce na ceny v EU a říká si ford. Je vidět, že školství veřejné a bezplatné je na nic, jste toho jasným dokladem.
@Pepa Zahrádka Školství veřejné a bezplatné je důležité pro zaměstnance ve školství, kteří si přijdou na slušné peníze bez nějakého pracovního vypětí.
Cla tady bouchá Evropský svaz každou chvíli na něco, tak proč ne USA. Zadejte si do vyhledávače ...eu uvalila cla...
Cla tady bouchá Evropský svaz každou chvíli na něco, tak proč ne USA. Zadejte si do vyhledávače ...eu uvalila cla...
@ford již vaše "Evropský svaz" je dostatečné znamení argumentační nedostatečnosti nahrazované nálepkováním. Článek je o clech USA vůči EU, donedávna vám podobní tvrdili, jak se EU nijak nebrání, jo je to kolotoč názorů , když se upínáte na populisty kteří vás na zřeteli mají jen do první povolební hodinky....
@ford žereš německé nebo polské maso za stovku za kilo a brambory z celé Evropy za 10 Kč za kilo 🤣tak nevím co máš za pseudo problémy 🙋🤣👍
Anton Augustin
Primitivní strašení
Podprahově volte koalici ta nás zachrání 😁
Podprahově volte koalici ta nás zachrání 😁
@Anton Augustin
Ty přece také volíš koalici: ANO+SPD+KSČM+Motoristi.
To tedy myslíš tuhle?
Ty přece také volíš koalici: ANO+SPD+KSČM+Motoristi.
To tedy myslíš tuhle?
@Anton Augustin Konzervativní, pravicový politik TRUMP hrozí cly a obcodní válkou a článek vysvětlující dopady je strašení?
Alois Rudý
Když máme neschopnou a pouze ideologicky jednající vládu, tak se nemůžeme divit, že ostatní si o nás otírají boty.😎
@Alois Rudý
Nepřeháněj a nevytahuj se! O hnus jako Rudý bych si já boty určitě neotřel. To bych raději šlápl do psího lejna.
Nepřeháněj a nevytahuj se! O hnus jako Rudý bych si já boty určitě neotřel. To bych raději šlápl do psího lejna.