Život a styl
Přihlásit pro přidání komentáře
vsmehlik
0
Perfektní popis umístění restaurací. Pro redaktory pravěpodobně nehraje místopis žádnou roli. Bydlím v Orlové a uvedenou restauraci Výtopnu mám za plotem svého domu. Nevím o tom že by bylo město Orlová připojeno k Ostravě, či se dokonce stalo její částí. Chtělo by opravdu i ověřit si fakta než pustím do světa takovou kravinu typu jedna paní povídala.
lenkulka1
Jídlo je opravdu hodně špatné...dětské menu je vtip...obsluha je pomalá...myslím, že Reflex by měl něco co doporučuje důkladněji otestovat
jd001
S tvrzením "Tento typ restaurace nemá v Evropě obdoby." tedy redaktor naprosto ulétl. (Nebo že by to bylo placené PR?) Jen v Německu jsou nejméně dvě až tři (osobně znám dvě); a jsou starší než Výtopny, to vám poví každý fanda železnice
Ovšem, je dobře, že to máme i u nás.
Ovšem, je dobře, že to máme i u nás.
jirischauer
Byl jsem tam jednou, není to tak dávno. Objednal jsem stůl. Recepční napřed zmateně pobíhal a odbíhal, než si nás všimla jeho kolegyně a ukázala nám rezervovaný stůl. Číšník napřed přinesl jiné jídlo, než jsme si objednali. Polévka byla podivná, hlavní jídlo přímo mizerné. Svou zkušenost jsem probíral s několika známými, kteří říkali, že slyšeli podobné hodnocení i od jiných.
Vláčky jsou úžasné! Doporučuji zajít si tam na pivo nebo kofolu a užívat si příjezdů a odjezdů...a nejíst. Vyberte si stůl sami, ať máte co nejvíc kolejí kolem sebe!
Vláčky jsou úžasné! Doporučuji zajít si tam na pivo nebo kofolu a užívat si příjezdů a odjezdů...a nejíst. Vyberte si stůl sami, ať máte co nejvíc kolejí kolem sebe!