Komentáře

Zpět na článek

Lidé v Česku prý nemají peníze? To bude asi nějaká mýlka. V hazardu loni našinci protočili bilion korun

13 komentářů

Georg Waldman
Paradoxem je, že tyto peníze z velké většiny protočí v hernách lidé pobírající sociální dávky. Herní průmysl je takto skrytě podporován státem.
pinkkk
Chápu, že jsem protočil v hazardu 100 000. To nelze vyvrátit. Jeden protočil v hazardu 1 000 000 tedy nic moc, že. A devět dalších (včetně mne) 0. Naprosto logicky já a devět dalších jsme v hazardu protočili každý 100 000.Takže si nemáme na co stěžovat.
Yaseeq
Ta předposlední věta ("otázka"?) nedává žádný smysl, schválně si na ní zkuste odpovědět...
Uživatel_5494496
Kdyby jen to. Křetínský kupuje dokonce celé elektrárny, v Lidlu prý taky narváno, dokonce prý i někteří platí za sex. A pak že lidé v Česku nemají peníze.
Renata Lupínková
S těmi našinci bych byla hodně opatrná. Byla jsem na brigádě v herně na recepci a můžu Vám říct, že 95% hostů jsou chudáci Ukrajinci zmítaný válkou. Vydržela jsem tam 2 dny, protože mi bylo špatně z toho, že u nás pobírají dávky a pak každý den několik hodin sedí za bednama a gemblí. O to horší je, že legálně, protože tím systémem na vydání hrácí kartičky prošli. Nechápu, nechápu, nechápu... 😡
reproman
@Renata Lupínková Něco jsem Vám k tomu napsal pod Váš první příspěvek.
Petr Minář
@Renata Lupínková
I odtud bys se svými protiukrajinskými žvásty měla vypadnout a jít si opakovat český pravopis. Tedy, pokud je co opakovat, když máš leda VŠŽ.
Kamil Hnizdo
To není v ekonomické rovině žádná novinka. příklad - chceš si koupit nějakou nemovitost. zjistíš že na ni máš - tak začneš šetřit a ne utrácet za blbosti, nebo zjistíš že na ni nemáš - a peníze utratí za "blbosti".
Jan Kolomazník
No,co dodat.A to většinou sází chudší část populace a důchodci.Cca,bilion korun,polovina státního rozpočtu,tisíc miliard.Nemají na chleba a dřou bídu.Tady něco nesedí...
Renata Lupínková
@Jan Kolomazník Většinou sází Ukrajinci, viděla jsem jejich návštevnost na vlastní oči, při brigádě v herně...
reproman
@Renata Lupínková To je trochu optickej klam, zkušenost z jedné konkrétní herny. V našem městě to zase jsou výhradně Lemuři a sem tam nějaká bílá fetka. Ukrajinci se u nás zmnožili po začátku války. Kdo podle vás házel ty miliardy do automatů celé roky před tím?
Georg Waldman
@Renata Lupínková Renáto, Renáto, vy určitě nemyslíte tím, co nosíte na krku.
František Švagr
Když jsem chodil do práce občas jsem něco vsadil, jen pro zábavu. Jednou jsem vynechal repre ples a peníze byly zpět. Jako důchodce si mohu vsadit taky, ale proč. Raději jdu každý víkend na ples. Téma hazard je složitá, netýká se to chudší části populace s už vůbec ne důchodců. Ty velké peníze točí jiná skupina lidí