Rozhovory

Zpět na článek

Petr Zelenka: Seriál Limity je kontroverzní. Děláme ironii v zemi, kde 60 procent lidí nemá smysl pro humor

33 komentářů

Vít Chmelař
Je to slabý seriál a to, že se tomu pan Háma nahlas tlemí, z toho komedii neudělá.
Miroslav Hofman
Limity jsou to, co tu hodně dlouho chybělo.
Pan Háma a ostatní 👍
Těšíme se na pokračování
Alois Rudý
@Miroslav Hofman ..ale jednodušším opravdu takový seriál mohl chybět
1.hasič
S manželkou, jsme starší ročníky, sledujeme Limity, výborně se bavíme, ale článek jsem nedočetl, kluci tam dost okecávají. Možná se na ten článek ještě mrknu, ráno.
Petr Sládek
Patřím k těm velmi spokojeným, Aleš Háma perfektní. Celé mi to přijde takové napsané životem.
Lilith Černá
Mno, Češi mají docela dobrý smysl pro humor. Ale tohle není humor, ale výchovná ekologistická trapárna! Vtipný byl třeba Okresní přebor, ovšem angažovaný Zelenka má o humoru poněkud zkreslenou představu.
Frank51482
Viděl jsem 1 díl a stačilo. Je to jen další seriálová sra.ka. Ale komu se to líbí, ať kouká.
Jiří Kokaisl
Po přečtení předchozích diskuzních příspěvků si říkám, že 60% je málo!
Ta kritika ekoterorismu mne v Limitech baví. A teď mne navíc pobavilo, že tuhle kritiku financovalo Ministerstvo životního prostředí řízené zmateným ekoteroristou. Je to stejné, jako když do dolu se přijede upálit aktivista v Lamborghini ... a nikomu to nepřišlo divné ...
Lilith Černá
@Jiří Kokaisl A jste si jistý, že je to kritika? Řekla bych, že jde o angažované veledílo, aspoň, co jsem se o té frašce dočetla (na *** ČT zásadně nekoukám!). Psali cosi o napraveném podnikateli...
Josef Pachman
Můj názor je,že je to docela mizerie.A to jsem tomu po prvním díle dost fandil.A ty dvě ústřední role,tak tady se obsazení absolutně nepovedlo.Vyzdvihl bych herecké výkony Dykové,Beretové a Plesla.Zde se obsazení povedlo.A Bára Štěpánová také nebyla marná.
Vcech
@Josef Pachman Já to mám opačně. Po prvním dílu zklamání a pak s každým dalším dílem se mi to líbí víc a víc. Za mě dobrý.
blesik
Za normální se považuje vždy většina. Seriál sleduji, čekám a zábava nikde.
Proti hercům a jejich výkonům nic nemám, ale děj seriálu mi připadá příliš přehnaný, téma absolutně nezajímavé. Nemám ráda přestřelené, neuvěřitelné komedie , jako točí třeba Italové. Není nad tradiční český humor, který není potrhlý. Nebavím se nad bláznivými komediemi, protože nejsou uvěřitelné.
Jirka Svoboda
@blesik Co to je tradiční český humor??
Lilith Černá
@Jirka Svoboda Švejk, Okresní přebor, Návštěvníci...
blesik
@Lilith Černá ANO!
blesik
Odpověď na Váš dotaz se zdála tak jednoduchá! Ale není. Je to něco jako rozdíl mezi Pelíškama, Na samotě u lesa, S tebou mě baví svět atp. a spaghetti westernem.
Dušan Trnka
Ja som to zrejme pochopil opačne ! Ako kritiku ekoterorizmu ...
Dušan Trnka
Dobrý seriál v tom neskutočnom množstve opakovaných detektívok ! Len lutujem, že som čítal ten rozhovor . To blábolenie o vulgaritách ako protestu proti SZM a totalite . A tých 60 % humoru to sa ani nedá komentovať ! Je to paradox, hlúpym tvorcom a hercom sa podarilo dobré a vtipné dielo ...
wildcat
Seriál je boží, Háma neskonale sedí do role. Nevím kde se vzalo že 60% lidí nemá smysl pro humor. Za naši rodinu je to 1%. Švagr který vše kritizuje a chválí jen Radegast 12.
petr fiřt
Paráda relax- seriál. Časák taky. Sem rád, že mám smysl pro humor. Hooodně se u toho natlemim. Jo dočetl sem se, že vulgarismus používají lidi s s vyšším IQ normálně. 👍👍👍 😎😎😎
Dušan Trnka
@petr fiřt Dočítal si sa ? Kde, v bulvári ? Vulgarita raz za čas každému " ujde " , ale pravidelne je to vizitka primitivizmu ...
petr fiřt
@Uživatel_5905896 když mi tykáš, měl by si se představit, jesli si tak uvědomělej P
řečti si třeba něco o životě A. Einsteina
Uživatel_5577504
Sci-fi o proměně normálního člověka na ekoteroristu může natočit jen orogresivně fašistická ČT. Za cizí prachy.

Neuvěřitelný.
Vcech
@Uživatel_5577504 Nepochopil....
Ruda Karlík
Podle některých reakcí to zřejmě nezabralo u všech diváků, já si to ale užívám naplno, tento typ humoru je mi hodně blízký, stejně jako hlavní téma seriálu. Aleš Háma je v roli Karla perfektní, podobně i všichni ostatní. Skvělý počin!
Gruber Josef
Nevím, ale kategoricky říci, že někdo nemá smysl pro humor... není humor jako humor. Mně třeba to, co je pokládáno za "český" humor, připadá poťouchlé, škodolibé, v podstatě zlé. A Švejka naprosto nesnáším. Někdo má rád holky, jiný..., že, králi cyperský.
Pavel Sachr
Hele fakt nevim. Na tom serialu neni kontroverzniho vubec nic krome toho ze je ho uplne zbytecne vulgarni a vlastne stereotypne trapny. Zelenkuv devadesatkovej mindset z toho kouka na sto honu a uz dnes nefunguje a je vycpely. Jakoby Most ale vlastne ne.
Ringhofer
@Pavel Sachr Naprosto souhlasím s Vaším názorem.
tomas Kafka
@Pavel Sachr 90tky bych do toho netahal , prostě se to nepovedlo a po přečtení článku již vím proč mě to nepobavilo
Alois Rudý
Pravdou je, že humor založený na vulgaritě je opravdu pouze pro jednodušší a menší skupinu😉
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Tak to máš hubu od ucha k uchu....🤣.
To znáš ten vtip, jak sedí dva rusaci v bunkru a přiletí granát?
Ne?
No a jak vybuchne, tomu jednomu Ivanovi to roztrhne hubu od ucha k uchu a ten druhý mu říká:.
Ty se směješ, ale nás to mohlo zabít 🤣.
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5679784
Není nevtipný scénář, jsou jen hloupí ti, co nerozumí, že je to vtipné... Tak to příště zkuste na jiné TV, zda nejdete zdroje a pak i diváky ? ... Ne každý umí zpracovat téma do komedie ... každý má své "Limity"...