Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Německá změna nezměna. Velké volební zemětřesení nepřišlo, slavili jen postkomunisté

11 komentářů

Uživatel_5577504
Ostatně soudím, že Germáni měli být vyhubeni.
TCerny
Coby take privandrovalec do Nemecka pred 50 lety si nemyslim, ze by se u nas v Nemecku melo neco podstatneho zmenit.
Mame u nas 5 mil. Turku, z nichz vetsina je v 2.,3.a.4.generaci zcela asimilovana -vetsina moderatoru ve verejne pravnich TV ARD a ZDF jsou cizinci, vetsinou tureckeho puvodu , mluvici nemecky perfektne bez nejmensiho akzentu a jsou velmi dobri jak rhetoricky tak prijemnym zjevem.
Ale i ostatni migranty velmi potrebujeme - v nasi TV ukazuji , jak by se treba Pflegeheime ( pecovatelske ustavy pro seniory) etc. zcela zhroutily , kdyby migranti museli zemi opustit, neb osetrovatelu z rad genuinnich nemcu je strasne malo.
Samozrejme ze ti, kteri se dostanou do rozporu se zakonem musi byt vyhosteni - ale vyhostit nekoho do jeho rodne zeme neni vubec jednoduche -naprosta vetsina zemi jejich puvodu je zpet nevezme.
Nedavno jsem cetl , ze repatriace nejakeho migranta stoji Nemecko
asi 25 000 €..
Mne je 82 let a jsem u nas v nemcku naprosto spokojen a citim se tu zcela bezpecne.
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
tc
Facharzt für Chirurgie, Unfallchirurgie , Sozialmedizin
nar. uprostred valky v Praze
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
TCerny
@kosmos kosmos leider brachte es weder Ihre Mutter noch die Tschechische Grundschule fertig Ihnen beizubringen , ***s man auch auf Tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
Howgh.
kosmos kosmos
TCerny
@kosmos kosmos @kosmos kosmos leider brachte es weder Ihre Mutter noch die Tschechische Grundschule insofern fertig Ihnen beizubringen ,als man auch auf Tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
Alois Rudý
Snad z Německa přijde nový Lenin😐
epr3
Vidlákův otvírák. Kdybych bych šéfredaktorem nějakého plátku, jehož náplní jsou politické komentáře, usiloval bych, aby Vidlák psal pro mě.
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­02/merz-bude-nejspis-stejnym-tragedem-jako-scholz-mini-vidlak
Na rozdíl od nekonečné řady pisálků mu jeho soudy, prognózy a analýzy vycházejí.....
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Není třeba, jeho blogy zveřejňuje celá řada internetových novin, a ráda.
To, že nemáš mentální kapacitu si je ani přečíst natož pochopit, to je úplně jiná kapitola, od které ti stejně nikdo nepomůže. Zkrátka, budeš dělat všem debila až do smrti.
kosmos kosmos