Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBendová: Jaké jsou dva tiché důvody, proč Trump nerad Evropu. Babiš schoval červenou čepici, Fiala zbrojí
15 komentářů
epr3
2
Důvod je jen jediný: Eurodeb.lové v čele Evropy.
Pavel Nyklíček
Ta kšiltovka byla buresovi osudná.
Teď se schoval na Moravě a pár dní nikde nevystupuje, protože kšiltovka zůstala v podvědomí voličů a Trump otocil, což Bureš jako stary kmet už nedokázal kontrovat a čeká na nové noty....👌
Mám klienta co mu "noty" psal a možná i píše dál.
Víme moc dobře, že u pultiku ve žvanirně má bureš not nejvíce ze všech a říkat něco z hlavy je snad jen úsměvná vzpomínka na žáky základní školy, kterym byl schopen říci, že mlieko pochází z krajských žaludkov....
Cokoli Bureš vyzvrací je exces přestarlého muže co už nemůže.
Teď se schoval na Moravě a pár dní nikde nevystupuje, protože kšiltovka zůstala v podvědomí voličů a Trump otocil, což Bureš jako stary kmet už nedokázal kontrovat a čeká na nové noty....👌
Mám klienta co mu "noty" psal a možná i píše dál.
Víme moc dobře, že u pultiku ve žvanirně má bureš not nejvíce ze všech a říkat něco z hlavy je snad jen úsměvná vzpomínka na žáky základní školy, kterym byl schopen říci, že mlieko pochází z krajských žaludkov....
Cokoli Bureš vyzvrací je exces přestarlého muže co už nemůže.
Alois Rudý
Nová doba, Němci se klaní přistěhovalcům, židovský stát vraždí obyvatele okolních států, komunistická Čína se stává novým lídrem světa, snad jenom stabilní je, že mír Evropě opět přináší USA ve spolupráci s Ruskem.😎
Richard Šebesta
Náš profesor Fiala se zbláznil a jen připomenu že nikoli poprvé ! On chce dávat ne 2 % ale 3 % na zbrojení. Jen bych měl skromný dotaz kde na to vezme ?
Peníze chybí prakticky všude,což je výsledek hospodaření této neschopné vlády za poslední 3 a půl let. Prachy chybí a citelně ve zdravotnictví,v justici pro obsluhujicí personál pro bachaře ,ve školství , pro polici ,pro hasiče.
jsou už kráceni důchodci . Letos třeba dle odhadů budou zdravotní pojišťovny
v deficitu 13,4 miliardy korun. Ministr Válek nesplnil totiž zadání vlády vypracovat úhradovou vyhlášku ! Napadá mne jedno řešení možná chce nutelový premiér
otevřít krámek s nutelou a bude jí ve volném čase prodávat levněji než v Německu.
Tím získá miliardy pro státní rozpočet. Je čas aby táto hrůzovládná válečná banda šla konečně k čertu !
Peníze chybí prakticky všude,což je výsledek hospodaření této neschopné vlády za poslední 3 a půl let. Prachy chybí a citelně ve zdravotnictví,v justici pro obsluhujicí personál pro bachaře ,ve školství , pro polici ,pro hasiče.
jsou už kráceni důchodci . Letos třeba dle odhadů budou zdravotní pojišťovny
v deficitu 13,4 miliardy korun. Ministr Válek nesplnil totiž zadání vlády vypracovat úhradovou vyhlášku ! Napadá mne jedno řešení možná chce nutelový premiér
otevřít krámek s nutelou a bude jí ve volném čase prodávat levněji než v Německu.
Tím získá miliardy pro státní rozpočet. Je čas aby táto hrůzovládná válečná banda šla konečně k čertu !
@Richard Šebesta U paní Bendové mne fascinuje jakou má péči třeba o Maďarsko a Orbána místo aby se starala o naše problémy a Fialovy bláboly. Ale já jí chápu jako volička čtyřgangu ho přece nemůže kritizovat.
Alois Rudý
Je dobře, že Trump jasně řekl, že diktátorem, resp. samozvaným prezidentem je Zelenskij a že za konflikt na Ukrajině nese odpovědnost Ukrajina provokacemi od převratu na Majdanu. Trumpovi palec nahoru.😎
epr3
...Trumpovy protiukrajinské výroky...Já bych byl rád, kdyby si třeba paní Bendová vzala události období 2014-2022 na Ukrajině, hlavně té východní, za téma svého příštího článku. Jsem moc zvědav, jak nám tyto nedávné dějiny převypráví. Zatím se mainstream tváří, že před datem 24.2.2022 nebylo nic, ani dinosauři.
@epr3 tobě za to vyrypování ještě nikdo nedal přes hubu?
@King I Ale soudruhu od Foltýna zachovej dekorum ! I když vím pro vás cenzory a zastánce jedné Fialovy pravdy je těžké se někdy ovládnout ,že ?
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@King I A kdo by to jako měl podle tebe udělat? Vždyť jste všichni pytle h.ven, stateční jen u svých kompjútrů. Kdybys měl jít jen na den na vojnu, utečeš k mamince a tejden budeš brečet do její sukně.
@epr3 Ale bylo, rusaci tam zorganizovali, vyzbrojili a vycvičili teroristy, kteří začali bojovat za odtržení kusu ukrajinského území. A jeden z jejich vůdců byl občan ruské federace Girkin - Strelkov. To jste měl na mysli?
@pskopalik Ano, to jsem měl na mysli. To odtržení mělo svoji příčinu, slyšel jste o ní něco? Co třeba zákaz používání ruštiny, nebo všemožné ponižování ruskojazyčného obyvatelstva.
On by totiž opravdu nikdo nevzal do ruky zbraň a nechtěl se odtrhnout bez toho, aby k tomu neměl pádný důvod.
Kdyžtak si doplňte fakta a vzdělání.
On by totiž opravdu nikdo nevzal do ruky zbraň a nechtěl se odtrhnout bez toho, aby k tomu neměl pádný důvod.
Kdyžtak si doplňte fakta a vzdělání.