Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Premiér Babiš, ministři Klaus a Okamura aneb Česká vláda jak z béčkového hororu

53 komentářů

Saša Krach
Tyhle kecy.cécka jsou ztráta casu
Zdenek1313
Milují IQ tohoto řitního alpinisty všech režimů, milujícího hlavně komunisty. Vyučenec z ČKD,mistr nad mistry.
Miroslav Kašpar
Spíš - ti jmenovaní - jak ze zetkovýho péčka
Pavel Nyklíček
Starci na chmelu....
Pavel Nyklíček
Babiš udal v médií a ve sněmovně Klause, jak je ostatně zvyklý kňů kňů , že Klaus po něm chtěl miloonový úplatek....
Klaus se ani nebránil a Bureš se s ním teď objímá...
Cítíte ten paradox zkažených vyvolených?
Richard Šebesta
No nebýt 17.11.1989 živě vidím tři soudruhy jak mistrně po komunisticku řídí naši republiku. Generální tajemník ksč soudruh Skála. Ministr obrany soudruh Pavel a šéf Stb soudruh Babiš-Bureš. To by bylo hlavní TRIO,které by určovalo dnešní politiku.Soudruh Pavel by při projevu k vítěznému únoru zdůraznil o významu nerozborného přátelství našeho a sovětského lidu .
Petr Minář
@Richard Šebesta
Já zas vidím Šebestíka, jak pochoduje s mávátkem v průvodu LM na demonstraci proti zločinům imperialistů a válečných štváčů z Bruselu a řve na plnou hubu slávu KSČ a SSSR (nebo Rusku, to je totéž). "Ruce pryč od ruské Ukrajiny", co, Šebestíku?
Vidět, Šebestíku, lze leccos, vždy by ale tato "vidění" měla mít jakousi oporu ve skutečnosti. To moje vidění má - blbé příspěvky s.Šebesty. U tvého jde o ryzí blábol hlupáka: jistě, odsouzený kriminálník Skáka je stále stejná s.vině jako před 40 lety, odsouzený lhář a zloděj a podvodník estébák Babiš-Bureš se také nezměnil v ničem ( jen krade řádově více s ANOfertem než mohl kdysi na hnojivech v Maroku). Ale řekni, ty svinský lháři, JEDINOU VĚC, ČIN, učiněný po roce 1989, který by k tomuto duu lumpů přiřadil pana prezidenta Pavla!
Nejsi než tupý slouha bolševických zločinců, co dodnes běsní, že jejich estébák Babiš projel volby, Šebestíku.
Jiosef Tyl
@Petr Minář ***
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
A pak už budou jen ta pozitiva a sociální i jistoté... 🙂
Miroslav Rys
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Nyklíček
@Miroslav Rys
Přísné....🙂
Alois Rudý
Mertlík je stále více na druhé koleji, mimo realitu politického vývoje. Prostě nechápe, ale o to více produkuje naučené fráze. Je to již takový úsměvný pisálek, nechte ho blábolit.😎
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Ivánku, cink...
Uživatel_5542435
@Alois! Rudý Mrtlík by chtěl být ministr kultury, aby už si ho někdo všimnul a ocenil jeho talent. Např. Soudruh prezident by dal Mrtlíkovi mrdaili za počet prodaných zpětných zrcátek zcizených na vrakovišti elektromobilů!😂
Václav Vojvodík
@Uživatel_5542435 Jeeje koblížek z Penamu... všeci kradnú chudáčku jen vy čerpáte... bohužel ve vašem případě čerpáte, tak maximálně sociální dávky 🤣🤣🤣
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - Alois rudý duchem chudý.
Lilith Černá
Z hororu je spíš tahle strašidelná, zločinecká vláda, jíž nesrazily vaz ani stejně strašidelné kauzy jako Dozimetr s osmi mrtvými nebo Kampelička s jednou "sebevraždou". Tihle zkorumpovaní zločinci, jejichž privátní účty bobtnají z cizí krve a války, ukradli našim občanům 230 MILIARD! a poslali je bůhvíkomu, bůhvínač. Po auditu USA, které tvrdí, že se na UA rozkradlo minimálně padesát procent pomoci, uvidíme možná konečně výsledky jejich kampeličkového nebo dronového úsilí. Jejich jediným předvolebním tématem je válka a Babiš, mír je pro ně vyslovenou hrozbou.
Nejenže nás ožebračili, zadlužili svým diletantismem a snahou zavděčit se miliardářům (Křetínský, Tykač) způsobili ekonomický pokles (nejvyšší cena energií široko daleko), nyní likvidují firmy i cenami plynu, jehož máme zásoby tak na měsíc. A nedosti na tom, znepřátelili nám všechny státy kolem - nejen Rusko, ale i blízké Slovensko, Maďarsko, Čínu a teď i USA! Neschopnost, diplomatická idiocie a politický fanatismus jsou jejich vizitkou.
Světovým lídrem opovrhuje už i Brusel.
Neděkujeme, táhněte konečně do pr....!
Petr Minář
@Lilith Černá
Vidíš, soudružko, co se nějaké blbé Náně zdá jako horor, jiní považují za výbornou věc. A navíc, když je to takový "horor" (tahle vláda), tak snad není třeba sprostě a neskutečně blbě lhát.
KOHO "nás" ožebračili? Za KOHO tu zhovadile blábolíš? Čí účty, proruSSká stvůro, bobtnají válkou a krví zavražděných v cizí zemi? Jsi tak blbá, že si myslíš, že druzí si nenajdou na internetu třeba tohle (a je tam toho podobného až až): http­s://ww­w.iroz­hlas­.cz/zp­ravy-svet/valka-je-pro-rusy-socialni-vytah-k-bohatstvi-o-mir-ted-nestoji-pribli­zuje_­250101­1850_v­dv ? Jestli máš s tím bobtnáním na mysli vrahy a gangstery kolem válečného zločince Putina, tak se nestyď to napsat otevřeně.
Ovšem, sprostota ruské s.vině definované panem Foltýnem je napsat, že "nám" znepřátelili (KDO?) třeba to fašistické RuSSko, které první, zcela svévolně Českou republiku výslovně zařadilo mezi nepřátelské státy...
Je nejvyšší čas, aby takovéto sprosté ruSSké a bolševické kreatury táhly - sama víš dobře kam, jen nechceš uznat, že tam patříš ty a tobě podobní.
Uživatel_5542435
@Petr Minář 😂😂😂Trumpa na tebe, zmetku ukrajinSSkej!🤮👎
Petr Minář
@Uživatel_5542435
🤣🤣🤣🤣🤣 Snad Putina, ne?
Jiosef Tyl
@Uživatel_5542435 Trumpa takovéhle věci nezajímají, On není politik, on je byznysman. Jemu je cokoliv dobré z čeho bude nějaký zisk. Jak říkal Klaus že peníze nesmrdí, tak zase Trumpovi nevadí že jsou rudý.
Václav Vojvodík
@Petr Minář palec hore 👍 dobře vy...
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Ivánku cink...
Uživatel_5542435
@Lilith Černá ❤️❤️❤️❤️❤️bravo i příbuzný nahnědlýho Mikuláše milionchvilkovýho se rozdurdil a to se vyplatí👍👍👍
Jiosef Tyl
@Lilith Černá: ty se chceš zase zavděčit miliardáři Babišovi - najdi 2 rozdíly
Saša Krach
Tak jsem si pustil pana Nohavicu
s písní.
Hanba hanba... Sláva Sláva a panu Mertlikovi to doporučuji. Léčí to 😂😂😂😂
Lilith Černá
@Saša Krach Ten magor bude dělat propagandu vládním zločincům, dokud mu bude Křeťa posílat gáži. Fujtajbl!
bella.
Pane Mertlíku,
já hodnotím vládu Pavla a Fialy naopak jako horor áčkový, přímo majstrštyk, jak dostat prosperující národ do kolen.
Pravda, oba aktéři ☝️ jsou na Darwinovu cenu a to mě těší, že jednou se zadaří .
Petr Minář
@bella.
Hodnoceni od blbelly má velkou váhu.
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
Možná i nezměrnou..🤣
Pavel Nyklíček
Článek jsem nečetl. Stačí ksicht, ale a co je zajímavé, tak už nám přeci jen přibývají ti co vidí, že bureš je špatná volba.
Apropo: ví teď někdo,.kde je Bureš?
Napovim. Schovává se na Moravě a nepřijímá nikoho. Zjistil, že ho voliči dotazuji na věci které slíbil a Trump mu otočil ksiltovku, takže teď absolutně vyhořel a slibovaný mír a nezbrojeni a přidávání peněz a bude lip se konat nebude.
Myslím, že to opravdu vzdá. V téhle době, v 71 letech zachraňovat něco co kolem padá na hubu mu lidi jen omlati o hlavu, bo státní rozpočet s Alenou nedá ani tak jako současný kabinet.
Vsadim se, že už premiérem nebude!.
epr3
Tvl, já myslel, že kačera píše někdo jinej.
Vážení přátelé, čtěte prosím hodnotnější, obsahově pravdivější tiskoviny. Zde uvádím příklad: http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­02/zkou­sim-to-pochopit-nejde-to
Miroslav Rys
epr3
@Miroslav Rys Já jsem psal "vážení přátelé", myslíš, že jsem myslel i tebe? 😂😂😂 Ty na čtení článků s obsahem a historickým kontextem nemáš, tak se zbytečně nehlaš, ju?
Richard Šebesta
@epr3 To je pravda Rys a kosmos a podobní dezolé pravdivé zprávy nečtou.
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Kočičí h.vna žere Rys a na Novinky lezeš ty, já tam ke čtení nic nemám, ty moravskej vole.
kosmos kosmos
bella.
@epr3
děkuji (aspoň já ) za odkaz.Já občas zajdu na youtube " Aby bylo jasno " s Bobošíkovou 👌 a teď koukám právě na Druláka tamtéž a jeho rozbor Zelenského, Trumpa v souč. době .Ukrajinské poměry Zelenského jsou fakt diktátorské.
U nás to už je také mimo chápání, Leyenová je na odpis.💪

http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=WYx­WNAS90­6M
epr3
@bella. 👍😊
Petr Minář
@bella.
A já, proč je to blbella. Tak teď už vím.
bella.
@Petr Minář
Nemusíš vědět všechno.
A když už jsi přesvědčen, že víš, víš to blbě.

Ovšem, když koukám na tvůj jeden z pošahaných komentů nahoře , tak vidím, že o Pávkovi, jinak prezidentovi Pavlovi toho víš opravdu nejmíň ze všeho.

Je nad lidské síly s osobou jako jsi ty komunikovat a já se mám ráda. 🤚
---------------------------------------
Jan Macharacek
@epr3 Zapomněl jste doporučit Mein Kampf a Komunistický manifest. Heil, tavárišč!
Alois Rudý
Svět se stále pohybuje ve spirále, nepochybně by u moci byla stále vláda Národní Fronty (KSČ, Lidovci, ČSSD), vše samozřejmě ve vyšší úrovni než tehdy a v čele republiky by však mohl být prezident Petr Pavel, a vládla by opět pro většinu občanů pohoda a jistota života.😉
Asatin
Hurvinek a tatulda ,jako drevene loutky dohry.
Miloš Hora
Myslíte, že takovou vládu by soudruh prezident jmenoval?
bella.
@Miloš Hora
Soudrh prezident teď obráží školy a vymejvá jim mozky , že " když padne Ukrajina , padneme taky 👎" a že Ukrajincům se musí prominout, že poodstřelili v době krize NordStream, který jim nepatří a ohrozili 420 milionů civilistů v Evropě a chod jejich států, kde mimochodem hostíme ukrajinské zběhy Zelenského a že tedy to nebyl teroristický čin vůči civilistům , ale omluvitelný vojenský cíl
Možná si to doma rodiče proberou a vlítnou do ředitelny, ať už nikdy s prezidentem debaty říďa nedomouvá !
-------
Že mají ale ve třídě už skoro polovinu ukrajinských a silně rušících, češtinu neznalých spolužáků, kteří si sem přišli prožít s rodiči né " americký sen", ale ten sociální český, a že naše děti touto inkluzí s o level vzdělanostně nižší a mentálně úplně jinou národností trpí to soudruh prezident nevidí.Ten si jede jen tu svou mantru chudinka Ukrajina a diktátor Putin. (ale už neopakuje, že Trum je odpudivý.
Ne každý chce být z protěže strany a vlády vojákem, jsou jiní, kteří chtějí být matematiky, fyziky ... ale sotva z tohoto školství budou
Zajímá mě, když si pochvaluje, jak se ho děti zejména ptají na Ukrajinu a Putina, kolik zvedlo ruku k dotazu těch utiskovaných českých oproti roztažným ukrajinským!
To je děsný tady!!! 👎👎👎
Petr Minář
Na lidský hnůj a odpad všeho druhu je tato země bohužel opravdu bohatá. Staří bolševici, nová generace bolševiků, fašisti a dezoláti, všechno přátelé kdysi SSSR, dnes RuSSka, na věčné časy a nikdy jinak. Ať z toho marasmu poskládáte jakoukoliv kombinaci, vždy vyjde čirý hnus. Jediné řešení: nenechat to vylézt z kanalizace.
Alois Rudý
@Petr Minář ...zapomněl jste na dnešní přátele Ukrajiny, kdysi SSSR, ti už naší zemi zahnojují.😉
Petr Minář
@Alois Rudý
Ne, tupče, Ukrajina a Ukrajinci zde mají tolik přátel, protože je tu zaplaťbůh stále většina nepřátel SSSR a Ukrajinci se dokázali (a úspěšně!) postavit zločinnému SSSR, dnes v dresu RuSSka. A tedy dokázeli ČINY (byť za cenu strašných obětí), že oni k zločinnému svinstvu, ať si říká SSSR nebo RuSSko, nepatří a patřit nechtějí.
Blbá Rudá hlava, plná bolševicko-fašistického duchovního svinstva, tohle ovšem nepochopí
epr3
@Petr Minář 😂😂😂😂😂
seng
@Petr Minář když sem tahate historii napište něco o Banderovi,co byl zač. A co dělali banderovci za zvěrstva,že i SS kroutili hlavou.
pablo41
Výstižné !