Reportáže
Demence postihuje 180 tisíc Čechů a pacientů přibývá. Nové léky se blíží, pomáhá i aktivní mozek
16 komentářů
reproman
1
Já jsem dement od narození. S věkem nesleduju žádné změny. Jsem spokojený.
Jasně! Ať žije demence! Já si o tom i drze zpívám: Vymetám z hlavy spoustu nesmyslů a že prej blbnu, to mě vážně neodradí. Nechávám múzy, co křepčej v trávě v parku ať si mě klidně ještě chvíli svádí. Mám rád tyhle vedlejší účinky pokročilýho mládí
Nevím kam se ženeme, ale v současné době neumí západní medicína vyléčit ani vysoký krevní tlak.
Neumí vyléčit cukrovku, neumí vyléčit demenci, neumí vyléčit štítnou žlázu, neumí vyléčit deprese atd.
Řekněme si upřimě, že tohle opravdu neumí.
No a pokud se o to pokusí dožene vás k nemoci další a tak dále a tak dále.
Co umíme je odstraňování orgánů. Těch co jsme "léčili", ale nějak to nešlo, tak jsme je vyšmikli. Stejně nefungovaly.
Neumí vyléčit cukrovku, neumí vyléčit demenci, neumí vyléčit štítnou žlázu, neumí vyléčit deprese atd.
Řekněme si upřimě, že tohle opravdu neumí.
No a pokud se o to pokusí dožene vás k nemoci další a tak dále a tak dále.
Co umíme je odstraňování orgánů. Těch co jsme "léčili", ale nějak to nešlo, tak jsme je vyšmikli. Stejně nefungovaly.
Logicky, pokud bereme léky a pícháme do sebe vakcíny, musíme počítat vždy se zánětlivým procesem v našem těle.
Každá srdeční, cévní či mozková příhoda je jen zánět.
Pacient už nepřemýšlí a dlabe. A čím víc dlabe, tím je zanět vyšší až to praskne.
Pane doktore něco mi na to dejte, já musím na noční do kolbenky.
Jaké má obvodák možnosti?
Žádné, protože každá jiná další možnost je ve výsledku při použití chemie jen podpora zmiňovaného zánětu.
Takže přátelé, držím palce a bílým plášťúm zdar a chemii nazdar.
Každá srdeční, cévní či mozková příhoda je jen zánět.
Pacient už nepřemýšlí a dlabe. A čím víc dlabe, tím je zanět vyšší až to praskne.
Pane doktore něco mi na to dejte, já musím na noční do kolbenky.
Jaké má obvodák možnosti?
Žádné, protože každá jiná další možnost je ve výsledku při použití chemie jen podpora zmiňovaného zánětu.
Takže přátelé, držím palce a bílým plášťúm zdar a chemii nazdar.
Pánové, zabil jsem Alzheimera! 

Kosmonos, to by na tobě mohli vyzkoušet, třeba by to pomohlo. Je to bez rizika, ublížit tvé duševní úrovni už nelze....😂
kosmos kosmos
@epr3 teď jsem na tebe myslel russácká ofco 🤣 malý mozzeg máš vyhlazený a čím dál menší 🤣ty pudeš brzo 🤣 je třeba přemýšlet i tou tvojí malou hrůzou na krku🤣opravdu tě nechci živit za moje peníze 🤣👍
@kosmos kosmos Ty mně opravdu neživíš a živit nebudeš. Jednak to nepotřebuju a za druhé nic nemáš ubožáčku, ani ten rozum...😂
kosmos kosmos
@epr3 .zato ty máš pronajatý chlív 🤣 a můžeš se jít ožrat 🤣 tvůj oblíbený kumpán vrabel nebo jak se jmenuje ta hrůza 🤣byl osvobozen od dezzolatnich žvastů 🤣podobných jako pořád meleš ty 🤣 tak nezapomeňte na oslavě zase sežrat hromadu ofčch h.ven🤣trubani prochlas....sstaní🤣👍
Kosmonos Nemám ani pronajatý chlív a ty ovčí h.vna ti všechny nechám, ať se máš alespoň jednou v životě dobře😂.
A chlast si dám kdykoli k tomu bude dobrá příležitost, chuť a nálada, to ale ty, co chlastáš celý život samohonku, asi moc nechápeš, viď?
A chlast si dám kdykoli k tomu bude dobrá příležitost, chuť a nálada, to ale ty, co chlastáš celý život samohonku, asi moc nechápeš, viď?
kosmos kosmos
@epr3 máš pronajatý chlív 🤣 tak nelži 🤣se divím že jste zase nevysadili dveře na soudě 🤣asi vás bylo málo 🤣beztak je to tvůj brácha 🤣 zaprvé obluda jako ty🤣a zadruhé kdoví kde tvůj *** lital po okrese 🤣👍