Rozhovory

Zpět na článek

Proč Babišovi a Schillerové ujíždějí nervy? Mění se volební hřiště a hnutí ANO neví co hrát

106 komentářů

Uživatel_5920085
Okamura chce vracet migranty, tak aby začal u Babiše, ale
problém je, že na Slovensku ho nechtěji !!! Tak jedině za Putinem do Ruska!!
Tam, ale by nemohl okrádat EU o dotace!!

Romana
setinka01
Celý REFLEX a speciálně Sezemský jsou VÁLEČNÍ ŠTVÁČI, kteří ještě před pár dny nálepkovali termínem "chcimír".
Nyní, když chce mír i komunistický prezident i premiér Fiala i Lipavský i celá vláda, přestali ho používat, protože se bojí jak by se jim tahle sqadra pomstila.
Teď je potřeba vyzivat ke zbrojení a k následné válce, že.
Za pár střibrných pošlou do války i svoji rodinu. Doufám, že jaderná válka spáli tyhle ***y na věky.
martin simunek
@setinka01 a ty jsi proruský pablb.
Uživatel_5483260
Bakalovi novináři myslí že jeste neco do voleb zvládnou,hihi.
To bude slepenců nářez.
Uživatel_5671537
A zase jeden pisálek není náhodou z Prahy kdo napsal tento článek o Babišovi
Uživatel_5337246
Reflex, zase plátek k službám vládnoucí bandy.
Stejně vyhraje Babiš a vy můžete do nekonečna psát vaše hnusné lži.
Petr Minář
@Uživatel_5337246
Klid, víme o tobě, jsi započten: http­s://ww­w.re­flex­.cz/cl­anek­/repor­taze/­129306­/demen­ce-postihuje-180-tisic-cechu-a-pacientu-pribyva-nove-leky-se-blizi-pomaha-i-aktivni-mozek.html
Pavel Nyklíček
Nemáte někdo informace, zda Babiš již získal ty požadované složké na toho zmr.a Lipavského?
Na jeho rodinu, kolik má děti a tak?
Já bych mu to poslal. Je to na internetu.
Přeci jen volby za dvermi a složké je treba.
Uživatel_5920085
Babiš je největší *** na světě, otáčí jak mu to vyhovuje at
si nasadí Trumpovskou čepici a odstěhuje se do USA!!!
Nás už několikrát podvedl v podnikání!!!
Romana
seng
@Uživatel_5920085 jenže současná vláda je ještě horší
martin simunek
@seng
Ale zdaleka ne. Babišovu inflaci srazila na 2%, ceny energií, které šly za Babiše nahoru ( krach Bohemia energy), jdou dolů, platy i důchody rostou. Podívejte se na realitu a neposlouchejte slepě to, co do vás hulí Babiš.
seng
@martin simunek tak hlavně platy politiku rostou o tisíce. Důchodce obrali o tisícovku a od letoska jim přidali průměrně 300kc ,to je opravdu směšné.
Uživatel_5337246
@Uživatel_592008
A co jste vy. Je 100x lepší než prolhaný Fiala.
porucik
Zločinecká organizace odss působí v ČR od hadraku a podle toho to tak vypadá. Zavedli mafiánskou demokracii pro vyvolené _Fiala kampelička Motol_je poslední hit. Starají se jen o své platy a zbrojení. Fialový fašismus v této zemi je to nejhorší co nás potkalo od roku 1918.
Petr Minář
@porucik
Drzost poručíka StB. Měla by ho ta údajná "odss" zmáčknout, až by pustil bolševicko-ruSSKou šťávu. Aby si užil toho "fašismu".
Pavel Nyklíček
@porucik
U
I ty Brute?
martin simunek
@porucik jasněěě, kampááaň. A že v těch devadesátkách Babiš přišel k zázračnému majetku? To vás koblihy ani netrkne, jak to bylo?
Asatin
ANO to je estebacka potkani poli­tika,­napad­nout,s­ezrat a jeste pokalet.Ignorovat a hazet do hajzlu.Komunisticky mor.
seng
@Asatin až bude Babiš zase bude dobře. Tahle vláda je tragická.
Michal Bednarek
@seng
Tvůj sen. Všichni se budeme mít stejně jako dosud. Bureš je jen popusta co hodně nakecá, ale moc toho neudělá. Všechno co zavedla tahle vláda, tak nechá běžet, protože 'lidi si už zvykli'
Karel Jirsa
@seng pracujete v Agrofertu?
seng
@Karel Jirsa určitě nepracuji,ani jsem Babise nikdy nevolil ,ani v prezidentské volbě. Vždy jsem volil ČSSD a socdem. Kdo nemá Fialovo růžové brýle musí uznat že životní úroveň za ty 3 roky klesla nebyvalym způsobem. Vše se zdrazilo a dokonce i vypinali nezávislé weby,to je ještě horší. Nájmy a dostupnost bydlení je doslova neúnosna.Fakt za Babise bylo lépe, to je prostě realita. Letos už hlas propadnout nenechám, socdem bohužel nemá šanci nad 5%.
martin simunek
@Karel Jirsa
To by psal hodně jinak 🤣🤣🤣
Pavel Nyklíček
@seng
Právě to je slůvko AŽ....
Až budou zas létat ty pečené holubé do hubé..💪..
AŽ...
seng
@Pavel Nyklíček to není žádný až. ODS je především strana pro podnikatele. To jak chtěli do zákoníku práce prosadit vyhození bez udání důvodu, to by jsme se vrátili tak o sto let zpátky do 30let minulého století. Ještě chtěli prosadit smirovani lidi kdo co sleduje na internetu, ale naštěstí přes kritiku od toho ustoupili,ale už jen ,že o tom vůbec uvažovali je na pováženou. A minulost ODS zná každý,co se dělo v devadesátých letech. ODS a její současnou koalici jsem nikdy nevolil ani volit nebudu.
Jiosef Tyl
ad. Richard Šebesta: Já bych byl nešťastný, ale tobě a tobě podobným bych toho Babiše přál. Ne 4 roky ale aspoň 12. (takvaně do dna) .......... já se budu muset přestěhovat do šťastnější země. (USA a Rusko to nebude)
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Musím tě opravit nejsem a nikdy nebyl Burešův volič. Bureše i Fialu považuji za stejně špatné. Oba lžou . Bureš ale na rozdíl od Fialy neokradl důchodce. Beru ale že to je zločinec a agent Stb.Fiala zase okradl důchodce a není český ale hlavně ukrajinský premiér.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Pokud by někdo někoho okradli, ze zákona by měl být odsouzen.
U tvého "okradení" k žádnému porušení nedošlo a ústavní soud tuto záležitost nevzal jako přečin proti zákonu.
Přečin je lidem psát, že premiér někoho okradl, když nemá své tvrzení podložené.
fijalo octup, Šebesta říkal, že kradeš.....uf.
Uvědomuješ si vůbec, že se najde pár blbců a ti tomu můžou uvěřit?
Petr Minář
@Richard Šebesta Blbe, já i moje manželka jsme DŮCHODCI a žádný Fiala nás NEOKRADL. Neber si do své sprosté huby všechny důchodce, mluv jen za odpad jako jsi sám.
Jestli mne někdo okradl, pak především 40 let mne okrádali komunističtí zločinci (jako ty), potom socanská a Babišova vláda s ministry (!) financí jako estébák a blbá hokyně Dlužena a vypráskaní guvernéři ČNB Singer a Michl, jmenovaní lumpy Klausem a Zemanem, svými hrátkami s kurzem koruny. JASNÉ, Šebesto?
epr3
@Petr Minář Jasně, tobě nevadila ani 30% inflace, viď?
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - "Současná vláda se snaží nás zatáhnout do války", hele ruďas, ty myslíš že stokrát opakovaná lež se stane pravdou jo? Tak v tomhle případě zapomeň. I když vím, že čvrtina spoluobčanů je nenapravitelná. Klidně se spálí xkrát o stejná kamna. A ty svým nickem urážíš původní obyvatele Ameriky. Vrať se na "parlamentní listy" tady zbytečně plýtváš svojí žlučí.
Petr Minář
@Jiosef Tyl
Mám obavu, že Rudého blba vykopli už i z "Parlamentních listů".
kosmos kosmos
@Petr Minář rudou ofcu jsem vysledoval na novinky.cz idnes E15 blesk a ve finále na fb a měl tam i foto 🤣a můžu vám všem říct že to opravdu nebyl pěkný pohled 🤣*** rassputin a mama Romanovské ofca 🤣 a dělali tu rudou ofcu pod vodou a to dobré odplavalo 🤣tak co mohlo vzniknout za ofčí plezzmero 🤣kdo bude vyloženě diskutovat s tou rudou ofcou tak zaplatí pivo 🤣 klidně mu to připomenu 🤣👍
Pavel Nyklíček
Poslankyně Alena Schillerová prohrála v posledních letech 4 důležité volby.
Dalo by se říci, že její nervozita roste díky naprostém neuspěchu a v kuloárech se začíná proslychat, že ji babiš odstavi, s čímž nemá naprosto problém.
Všeobecně ženy nejsou v kurzu a politika je pro ně krutá.
Alena už je dávno po přechodu a začíná si zvykat na narústajíci ponížení od svého šéfa.
Na častých snímcích ze sněmovny či u pultiku vidíme zúžené rty, takové ty zabejčejné, výraz mrtvo a prázdno.
Výlevy vulgárního spratka označují sama sebe a konečny neúspěch může být jedna jediná chybka v babisově hlavě.
Babiš je majitel svých loutek a jak se vyspí tak jedná. A spí špatně.
On jistě nebude dobrým lídrem pro cokoliv.
Nezapomínejme. Už jsme vyzkoušeli. Teď je jen 4 roky starší...🫤 Nic víc. Stále je to on.
Starý chaot.
Uživatel_5734171
Hrubý omyl. Burešovi opravdu ujely nervy, ale to mu ujíždí od počátku. To je jeho osobnostní charakteristika. Hranolce Schillerové nervy neujely, ona věděla co dělá, byl to kalkul. Přesně takhle se dělá guerillový marketing. Ona se zadarmo dostala do veřejného prostoru. A spousta lidí jásá, že tohle řekla a obdivují ji za to. Neřešme tedy tu slepci, tu pavlačovou drbnu. Tihle hulváti si vždy najdou publikum. Řešení je prostinké. Absolutní záda. Je to stejné, jako v reálném životě. Když vás bude pomlouvat soused, když o vás začne říkat, že kradete, že bijete manželku a osaháváte ve vaně dceru, máte dvě možnosti. Řešit to žalobou, nebo se od něho izolovat. Schillerová má imunitu, žaloba je zbytečná. Demokratičtí politici ji i celé ANO musí začít ignorovat. Pokud to myslí vážně, musí se začít chovat jako v reálném životě. Nelze o sousedovi říct, že je agresivní pedofil a pak se ho zeptat, jestli vám půjčí sekačku a jestli s vámi půjde večer na pivo. A já jako volič chci jediné. Ještě před volbami slyšet, že s ANO NIKDY, že s SPD NIKDY, že s komunisty NIKDY... I za cenu čtyř let v opozici. A ono to 4 roky trvat nebude, odejde Bureš a ANO se rozpadne na atomy.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Problém těch tvých demokratických politiků je,že většina lidí jich má plné zuby a výzkumy jasně favorizuji ANO.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Mlufčí za fětšinu lidí Šebesta. Je třeba ovšem upřesnit, co z vrozené skromnosti Šebesta neříká, za většinu blbých lidí. No, proto je ovšem jejich mluvčím právě Šebesta.
Tak jak je to s tou preferencí ANO (je známo, že Šebesta "nemusí" Babiše, proto mu tu dělá nenápadně pohůnka-korteše) jsem tu už jednomu blbci vysvětloval, tak ti to Šebestíku zopakuji zde: http­s://ww­w.re­flex­.cz/dis­kuse/­129373­8/1#ms­g_6572­7.
Jen doplním, že podle posledních údajů hlasovalo přes 10 000 čtenářů, % zůstávají přibližně stejná (Spolu lehce posílilo). V "anketách", na které se blbci à la Šebesta odvolávají, odpovídají řádově stovky dotázaných...
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Favorit právě půl roku před volbami klopýtl a zaznamenal první pokles preferencí....
Těch půl roku je šileně dlouhých.
Pak tu mám poslanecké prázdiny a vláda bude vystupovat v médiích, kdežto ANO nebude moci obstruovat, bo bude zavřeno....👎
Tenhle čas + babišův návrat k soudu bude hrát roli a hlavně celá EU bude zbrojit jak o život a to burešovi nikdo neuvěří, že se z něj přes noc stal voják, zvláště když má modrou knížku 🤣
Losina
@Richard Šebesta Máte pravdu, lid musí trpět za stále opakované chyby. Koblihy se již pečou.
Alois Rudý
Současná vláda se snaží nás zatáhnout do války, aby mohla dále vládnout až do skončení války😶
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Hendikepované neberou.....
Pepa Zahrádka
@Alois Rudý Jo teď máte pravdu, současná vaše vláda v Kremlu.
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - hele ruďas, ty myslíš že stokrát opakovaná lež se stane pravdou jo? Tak v tomhle případě teda ne. I když vím, že čvrtina spoluobčanů je nenapravitelná. Klidně se spálí xkrát o stejná kamna. Ty svým nickem urážíš původní obyvatele Ameriky. Vrať se na "parlamentní listy" tady zbytečně plýtváš svojí žlučí.
Petr Falta
No spíše Fiala neví co dělat s katastrofálními prefe­rence­mi.Mys­lim,že s nimi reálně neudělá nic.
Jiosef Tyl
@Petr Falta - přízeň k politikům a politickým stranám bývá vrtkavá - pozor na to. A každá politická strana strana či, uskupení mají vždy do finále voleb něco v rukávu!
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Jo ? Co má v rukávu nutelový ukrajinsko-český premiér krom nekonečné vojenské podpory Ukrajiny ? Doma má bordel kde se podíváš a hospodářství jak u snědeného krámu.Jeho eso v rukavu,které bych bral je že by měl skončit s politikou einmal für immer !
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Realita je taková, že ani ty nedokážeš napsa, kdo by měl vládnout a koho bys volil, tudíž si budeš muset zvyknout.
Jiná rálna vláda než ta současná není.
Tvou odpověď nečekám, nebylo by v ní nic konkrétního a pokud volič tvého tipu neví, je lépe zůstat u osvědčeného.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Hladovíš, Šebesto? A co pracovat a vydělávat si peníze, to jsi už zkusil? A k Fyjalům chodíš na návštěvu, že víš, jaký bordel mají doma? Nebo si jen myslíš, že bordel jako u Šebestů mají všichni?
Já ti rozumím: ty bys chtěl ruSSko-českého premiéra. Takového, co tu vládli 40 let. Jenže, už 35 let je tu odvykací kůra, Šebesto. Že tvoje blbá hlava to nebere je možné (staréhovola novým kouskům nenaučíš), ale zvyknout si budeš muset. Žádný vodkou nachlemtaný ruSSko-český premiér tu už nikdy nebude. Raz i navsegda.
Jiosef Tyl
@Richard Šebesta jjj Fiala se na premiérské místo moc nehodí, ale je pořád stokrát lepší než babiš. Museli bychom si hold pořídit nového premiéra z dovozu. Doporučil bych Británii.
Vít Chmelař
@Richard Šebesta Svatá prostoto, jsi rozumu mdlého, tak snad jsi alespoň silný.
Losina
@Richard Šebesta Krám byl ale vyjeden za vlády ANO.
Pavel Nyklíček
@Petr Falta
Máme tu měsiční pokles ANO. Pokud by pokračoval, bude to nemilé Emile.
kosmos kosmos
@Petr Falta dezzolátní duchny a hlupáci 🤣budou volit toho kdo jim více slíbí a sypne 🤣👍
Pavel Nyklíček
@kosmos kosmos
To už navrhoval 573..., že bychom ze státní kasy cca 20.000 zaplatili lidem co by se za tyhle penize vzdali možnosti hlasování.
Jednalo by se o nižší třídu,která stejně nemá náhled na politické dění a jen otravuje vzduch.
Alois Rudý
No důležité je, že hnutí ANO vyhraje volby a křeslo premiéra a o tom to je. To ostatní jsou zbytečné bláboly malostních kteří vědí, že jsou již poraženi.😉
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - vyhrát volby mohou, ale to ještě neznamená že tu budou vládnout!
romanetta
@Alois Rudý Andy vůbec kandidovat nebude.
Vzpomeňte si na to na podzim u voleb.😉
Jiosef Tyl
@romanetta pro Andyho je politika sebevražedná mise. Všichni víme co bychom dělali kdybysme měli tolik peněz jako on. Jenže on je vůl.
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
To bude zas famózní vítězství....jako vždy a v álejiich nablito.
Jana Robotková
@Alois Rudý vyhrát můžou,ale otázka,jestli sestaví vládu, Zemana už nahoře nemají,aby jim dával opakovaně šanci.
Vít Chmelař
@Alois Rudý zajíci se sčítají po honu, blábolile. Tak aby nebylo mrzeníčko
Richard Šebesta
@Vít Chmelař Chmelař nějaký argument do placu by nebyl ? Asi ne ne kdo má dutou hlavu hlavu jako ty tak podle toho i píše.Tedy jako primitiv.
Losina
@Alois Rudý Nu, dobře vám tak......
Jiosef Tyl
Hnutí ANO, je typem politiků, kteří se za cenu své popularity neštítí ožebračovat republiku. A ti kdo ji pak chtějí trošku zachraňovat, samozřejmě udělají nějaké chyby. Ale sakra dělají to pro nás!
Alois Rudý
@Jiosef Tyl ..kdo je to ti "nás" ?🙄
Jiosef Tyl
@Alois Rudý - no nás! Ale to se tebe netýká, tebe zachraňují příjmy z Ruska.
Losina
@Alois Rudý No přece my. Slušní občané.🙂
Richard Šebesta
@Jiosef Tyl Ty poslouchej jako komik by jsi byl dobrý. Ne, opravdu zasmál jsem se tvému bludu až na pudu ! A ti kdo ji pak chtějí trošku zachraňovat, samozřejmě udělají nějaké chyby. Ale sakra dělají to pro nás. Pokud je mi známo Fialova vláda má na prvním místě Ukrajinu a sakra já nejsem Ukrajinec ale žijí v Česku ! No a co zachránili ?Hospodářství jde zu grund a dluhy ani nebudu mluvit. Prachy chybí skoro ve všech resortech. Obuď se nebo vynech už ty drogy !
kosmos kosmos
@Richard Šebesta
http­s://ct­24.ces­kate­levi­ze.cz­/cla­nek/do­maci/­ukra­jinsti-uprchlici-do-statni-kasy-prispeji-vic-nez-kolik-z-ni-dostanou-348443
Buď rád že vydělávají i na tvůj prašivý důchod 🤣tak sklapni dezzoláte 🤣👍
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Opak je pravdou. Jen nesledujes data.
Pro každého občana je důležité mít dobrý rozpočet, to znamená přebytkový, v místě svého bydliště!
Co dělá stat je v podstatě jednou, ale všechny kraje a obce hospodaří v přebytku což má přímý vliv na každého z nás!
Na tebe zřejmě ne. Ty jsi na tom špatně, jak ta tvoje omýlaná válečná vláda.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
U každých voleb 4 miliony lidí babiše nevolilo a volit nebude.
Asi ho znají.
Jana Robotková
@Pavel Nyklíček já ho nikdy nevolila a volit nebudu.A máme v rodině další hlásek,který také rozhodně nedostane.
Pavel Nyklíček
@Jana Robotková
Máš mé sympatie.
Musíme jit tomu štěstíčku trochu naproti 💪
Saša Krach
Pokud si dáte práci a zjistíte si jak se u nás uráželi v minulosti politici...Tak nic nového....Tak natáhnout kalhoty a postavit se k tomu čelem.. Plakánkové s nudlí.
kosmos kosmos
@Saša Krach Plakánka end pokakánka jsi tu jedině ty🤣👍
Saša Krach
Jo ..přátelé cancat můžete krávoviny od rána do večera a Reflex se může přidat...
Ráno byl čas tak jsem pustil TV...a nějak stanice narazili na sebe téma...volitelnost.
Mluvili politologové co si dávají pozor aby si nenamočili hubu prosazováním jedné strany či seskupení....Anu stačí dobře vysvětlit chyby vlády a její špatnou 3letou ekonomiku.....a to tvrdí dobří politologové ....a co tvrdíte zde je 😂😂😂🍻🍻
romanetta
@Saša Krach Dobří politologové by nikdy nemohli říct, že ANO je volitelná strana.😜
Saša Krach
@romanetta No to je váš názor a já ho beru...
A prosím nejste náhodou politolog co si máčí hubu fandenim jedné straně... Takový politolog je na 💩 to určitě uznáte...
kosmos kosmos
@Saša Krach ANOmafii volí hňupi 🤣 na to nepotřebuješ odborného poradce 🤣👍
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Pokud vycháziš z formaci z televize tak to je pak jasné....
Jiosef Tyl
Titulek pod úvodní fotografie: Republiku si rozvracet nedáme!
Asatin
Putin evropance Schillerove vzkazal, ,ze je taky parchant , ale preci ja chci mir...no mas smulu pavlacova pobehlice.
Miloš Hora
To je skvělé, pisálci píší o otevřených stavidlech žluči. Co je Reflex, od obálky až po poslední stránku? Žluč, hnis, výpotky, srajda, blitky...
Jiří Bubeníček
@MOmyl Reflex ,reálně popisuje stav věci ,úvahu nad polotickou situací u nás i ve světě naučte se rozlišovat!!!! Odložte ideologické bryle a hlavně v čĺánku jsem nezaznamenal urážlivá ,sprostá slova ba dokonce nadávky! Dokonce si myslim ,že Babiš je zakuklený ,utajený podporovatel Ruska s velikou touhou tam podnikat spojit es s ruskými postkomunistickými oligarchy! to je realita!Miloš Hora
Richard Šebesta
@Jiří Bubeníček To je právě ono. Bureš mluví tak ale jeho poskoci
Havlíček nebo Bžoch či Metnar opačně. ANO je především falešné. Já dodnes nevím jakou pozici zastávají pokud jde o válku na Ukrajině ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Mohu tě uklidnit.
ANO už otočilo a máš tu další válečnou vládu.
Smolík.
Jiosef Tyl
@Jiří Bubeníčeku škoda energie Miloš Horák to je tutově babišovec a ti mají problém že mají snížené IQ, takže on nepochopí.
kosmos kosmos
@Miloš Hora nemáš doma náhodou podobné zvíře 🤣 jako je mastná a sprostá zaklekávací číča?🤣👍
kosmos kosmos
@Miloš Hora ty jsi krajánek?🤣👍
kosmos kosmos
Tři šlumpáci se sešli 🤣👍
epr3
Tak řekl bych, vzhledem k četnosti článků a snaživosti reflexovských pisálků, že nervy ujíždějí spíš jim.
Jiosef Tyl
@epr3 - jo, jo, ty se máš. Ty dostaneš noty, abys věděl co máš psát. Kdežto my si s tím musíme lámat hlavu.
kosmos kosmos
@epr3
http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/zah­ranic­ni/ma­cron-zbrane-evro­pa.A2­50317_­111138­_zah­ranic­ni_ert
Budete to mít levnější dezzoláti 🤣 tak se raduj🤣👍
Pavel Nyklíček
Jestli mě teď něco rozesmálo tak čerstvé prohlášení seniora a poslance babiše :
Hnutí ANO má úplně stejnou orientaci, než současná vláda......
Čtěte správně.
Ve 72 letech tento kmet ví, že biologické hodiny tikají a když vzpomenu na Zemana, který byl o dva mladší než Babiš,.když vstupoval do nejvyšší ústavní funkce, tak tu máme příklad konce zmateného starce.
Upřímně. Je tu někdo komu je také 71 a troufal by si na další 4 roky vést v těžké době tuto zemi?
U toho čelit soudům, vést politickou firmu, vést další 200 firem, léky, rozpadlá rodina, novináři, konference, mýtinky....
Nezapominejme! Chaos už tu byl. Neopakujme chyby z minula.
Prostě stará vystřilená puška už dostřilela.....
Andy díky. Odejdi.
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklíček - to máš 100% pravdu, ale 30% našich spoluobčanů tě vůbec nepochopí. Oni vědí jen to, co jim řekne babiš, šilerová a dubles minister, který bude v příští vládě triple ministr. A tripla z nás nikdo nechce.
Pavel Nyklíček
@Jiosef Tyl
Jsem v denním kontaktu s dříve narozenymi a mohu říci, že tato bojovns doba jim vrací vzpomínky.
Rusovi nevěří. Chtějí pocit bezpečí a to Alena s dálnicema do ruska nezajistí.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Dodám,možné trestní stihání ve Francii. Toť estebácký bonzák BUREŠ !
Jaroslav Lindner
Sekta je zmatena. Co si počít, když ani Nejsvětější trojice (snímek se povedl!) neví kudy dál. Trump zklamal jejich naděje, ale přiznat veřejně lásku k Putinovi také voliče nepřidá.
seng
@Jaroslav Lindner Trump naopak do voleb ukončí válku . Aspoň po zvolení začal jednat,protože jinak by se valcilo ještě několik let a zbytečně by umírali další a další lidé. Evropu a USA už to stálo obrovské peníze . Naopak si myslím,že to ANO pomůže,když k ukončení zásadním způsobem pomůže Trump.
Pavel Nyklíček
@seng
Zatím jsou média sjednocená v tom, že babišovi současný stav rozhodně neprospěje.
Navíc babiš už několikrát oznámil, že on už na premiéře kandidovat nebude což docela chápu.
seng
@Pavel Nyklíček současný stav zatím opravdu neprospívá. Ale v září může být vše jinak.
kosmos kosmos
@seng na russáky jsi zapomněl?🤣je to nestálo nic?🤣👍
seng
@kosmos kosmos je jasné, že stálo. Tahle nesmyslná válka je chyba Ruska,ale nějak se to vyřešit už musí,nelze válčit další roky. Bohužel svět není spravedlivý,nejspíš Ukrajina přijde o východní část. Podobně přišlo Srbsko o Kosovo.
kosmos kosmos
@seng
seng
17. března 2025 • 12:35

0
@kosmos kosmos je jasné, že stálo. Tahle nesmyslná válka je chyba Ruska,ale nějak se to vyřešit už musí,nelze válčit další roky. Bohužel svět není spravedlivý,nejspíš Ukrajina přijde o východní část. Podobně přišlo Srbsko o Kosovo.
To je chyba???😲to chladnokrevně naplánovaný masakr a genocida Ukrajiny 🤬 puttler a jeho podporovatelé by měli být vytlučeni a jejich mrzzáckýma schránkama pohnojena černozem 🤣👍
Richard Šebesta
@Jaroslav Lindner Přiznat lásku k EU a Leynenové jak by smet.
Milan Čech
@Richard Šebesta Leyenové lezl kamsi Babiš - podepsal Green Deal bez jediné připomínky a dokonce dvakrát.