Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeKarel Steigerwald: Putina bychom financovat neměli aneb Má právo chránit toho, kdo páchá bezpráví?
19 komentářů
Alois Rudý
2
Putin ani Rusko nepotřebují financovat a už vůbec ne od malého, chudého a bohužel v současnosti bezvýznamného Česka😉
Richard Šebesta
Fascinuje mne vaše " objektivita " Herr Steigerwald. Podobně se chovali Američané v Iráku 2003-2011 zabito bylo na 100.000 Iráčanu a ? Bez mandátu OSN a vymyšlené důvody jako u Hitlera když přepadl Polsko 1939. To byla akce mistra Busche mladšího. Kde byly naši politici,kde byl Havel,Gross a další šéfové ODS ? Proč neprotestovali a nežádali vyloučení Amíku z LOH a ZOH a dalších akci ? Proč jsme třeba na protest nevystoupili z NATO ? Jen připomínám, že některé státy NATO i EU byly proti této agresi (Německo,Francie). Čili jinými slovy podle vás Steigerwalde někdo může porušovat mezinárodní právo a lhát a vymýšlet si důvody a je to ok u někoho to ale ok není. Pro mne osobně to je ale velmi falešná a pokřivená morálka a rovnou dodám komunistického typu.
@Richard Šebesta
Je to prosté. Amerika je silná a náš národ malinký.
Co se Íránu týče, tak jeho historie a spojenectví s ruskem jistě napovídá, že zde není něco v pořádku a litovat tento režim, že je taky někdo vymlátil, je v normě.
Je to prosté. Amerika je silná a náš národ malinký.
Co se Íránu týče, tak jeho historie a spojenectví s ruskem jistě napovídá, že zde není něco v pořádku a litovat tento režim, že je taky někdo vymlátil, je v normě.
Richard Šebesta
Richard Šebesta
24. března 2025 • 10
7
0
@Uživatel_5920566 WIRKLICH ?
Really!s tou tvojí trapnou němčinou se už brzy nedomluvíš ani v Německu 🤣something for you-kdo má být oběšen -neutone 🤣 píše se Bush a Gross byl socan 🤣👍
Richard Šebesta
24. března 2025 • 10

0
@Uživatel_5920566 WIRKLICH ?
Really!s tou tvojí trapnou němčinou se už brzy nedomluvíš ani v Německu 🤣something for you-kdo má být oběšen -neutone 🤣 píše se Bush a Gross byl socan 🤣👍
@Uživatel_5920566 Ty jsi dobrý mačo a co to je za argument,že Gross byl socan ? Já na rozdíl od tebe nemám pokřivenou morálku. Grosse jsem uvedl,že byl po Špidloví šéf soc.dem. a předseda vlády. Ty odesmany jsem uvedl,že taky měli protestovat. K tomu Bushovi je jediné co napíšeš že jsem se spletl a napsal to špatně ?
Co takhle nějaký argument ? Žádný nemáš,že protože víš že mám pravdu.
Co takhle nějaký argument ? Žádný nemáš,že protože víš že mám pravdu.
@Richard Šebesta
Zavři konečně hubu ty protiamerický štváči! Článek je o válečných zločinech fašistického RuSSka. O "zločinech" americké "soldatesky" tu psali v Rudém právu komunističtí zločimci jako jsi ty 40 let. Nestyděli se dokonce psát o tom, že tato "americká soldateska" vpadla v květnu 1945 do Čech, aby ochránila německé "fašisty". Až takhle zhovadilí byli tehdejší Šebestové... Protiamerického štvaní (s opatrným chválením blbce Trumpa) máš dnes dost v PL, Nové republice a jak se všechno to ruSSké svinstvo jmenuje. To je Šebesto hnůj pro tebe, tam jdi štvát.
Zavři konečně hubu ty protiamerický štváči! Článek je o válečných zločinech fašistického RuSSka. O "zločinech" americké "soldatesky" tu psali v Rudém právu komunističtí zločimci jako jsi ty 40 let. Nestyděli se dokonce psát o tom, že tato "americká soldateska" vpadla v květnu 1945 do Čech, aby ochránila německé "fašisty". Až takhle zhovadilí byli tehdejší Šebestové... Protiamerického štvaní (s opatrným chválením blbce Trumpa) máš dnes dost v PL, Nové republice a jak se všechno to ruSSké svinstvo jmenuje. To je Šebesto hnůj pro tebe, tam jdi štvát.
@Petr Minář Tvoje smradlavé komunistické primitivní lhaní a bludy mluví samo za sebe.Jsi primitiv místo argumentu jen nadávky a lži. Měli by tě vyloučit z diskuse,když neumíš slušně argumentovat tak
táhni k čertu ! A mimochodem nechápu co mi tu čmáráš o 2.válce ?
Já za prvé komunisty nevolím a a také se jich nezastávám.
táhni k čertu ! A mimochodem nechápu co mi tu čmáráš o 2.válce ?
Já za prvé komunisty nevolím a a také se jich nezastávám.
@Richard Šebesta
Už máš ten papír z doby vlády komunistických zločinců, co mám já? To, že Šebesta nevolí komunisty a není proruSSký už vím, teď to chci POZNAT v Šebestových komentářích. Zatím vidím a čtu, že RuSSáka a komouše Šebestu vypěnil článek pana Steigerwalda a tak se, nikým nezván, hned při*ral s urážlivými "whatabout" žvásty. Typické pro diskutování komunistických grázlů.
Už máš ten papír z doby vlády komunistických zločinců, co mám já? To, že Šebesta nevolí komunisty a není proruSSký už vím, teď to chci POZNAT v Šebestových komentářích. Zatím vidím a čtu, že RuSSáka a komouše Šebestu vypěnil článek pana Steigerwalda a tak se, nikým nezván, hned při*ral s urážlivými "whatabout" žvásty. Typické pro diskutování komunistických grázlů.
@Richard Šebesta
Tak Šebestíku, pro takové jako ty, napsal tvůj zločinný komunistický kumpán Rudý do dikuze k článku "Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Válková nic neví a nikoho nezná. A kdo je nová žhavá kandidátka hnutí ANO?"
toto:
"Každý je ve skutečnosti uvnitř komunistou. Nebojte se to projevit, přijďte mezi nás a pomozte do Česka navrátit pohodu a pořádek."
S tím "každým" to trochu přehnal, ale pro "každý grázl a zločinec" to platí a vždy platilo beze sporu. A pro Šebestu výzva jako když vyšije. Tak se přestaň vykrucovat, lhát, chabě se kamuflovat a přiznej barvu, Šebesto! Soudruh Rudý, Strana, tě volá. Přece je nezapřeš, ty nejsi žádný "převlékač kabátů" (ty jsi komunistický zloděj kabátů).
Tak Šebestíku, pro takové jako ty, napsal tvůj zločinný komunistický kumpán Rudý do dikuze k článku "Panoptikum Vladimíra Mertlíka: Válková nic neví a nikoho nezná. A kdo je nová žhavá kandidátka hnutí ANO?"
toto:
"Každý je ve skutečnosti uvnitř komunistou. Nebojte se to projevit, přijďte mezi nás a pomozte do Česka navrátit pohodu a pořádek."
S tím "každým" to trochu přehnal, ale pro "každý grázl a zločinec" to platí a vždy platilo beze sporu. A pro Šebestu výzva jako když vyšije. Tak se přestaň vykrucovat, lhát, chabě se kamuflovat a přiznej barvu, Šebesto! Soudruh Rudý, Strana, tě volá. Přece je nezapřeš, ty nejsi žádný "převlékač kabátů" (ty jsi komunistický zloděj kabátů).
Alois Rudý
Novinářský pisálku, ukrajinský konflikt ale jednoznačně vyprovokovala Ukrajina, když po násilném převratu na Majdanu podporovaném EU, začala terorizovat a vojensky napadat ruskojazyčný a samostatný Donbas. Přes výzvy Ruska od této genocidy ruských občanů Ukrajina neustoupila, naopak a se souhlasem "západních" zemí zvýšila intenzitu vojenských zásahů proti civilnímu obyvatelstvu Donbasu. Rusku potom fakticky nezbylo nic jiného než své občany na Donbase bránit. Není to příjemný scénář, ale novinářské lži o Rusku to nenapraví.
@Alois Rudý komiku, kampak jsi zahrabal všechny ty mezinárodní pozorovatele?
@Alois Rudý Svatá pravda. Stačí si přečíst dobový tisk, jak informoval o konfliktu na Dombase v r. 2014.
Např. co píše Aktuálně.cz o konfliktu na Dombase v 13. 8. 2014
Stručný výtah: "Ukrajinská armáda je jako dobyvatel. Pálí do škol, obchodů vodáren, elektráren, ničí celé městské čtvrti."
Doněck připomíná válečný Stalingrad, akorát že Stalingrad bombardoval německý Wehrmacht, Doněck ukrajinská armáda. Vesnici Pridorožnoje celou rozbombardovali těžkými raketomety Grad.
Obyvatelé: Nechceme žít v zemi, které nás zabíjí. Chtěli jsme federalizaci Ukrajiny, tuhle legitimní šanci nám nikdo nedal.
Arm. generál, bývalý náčelník generálního štábu Jiří Šedivý pro Aktuálně. cz. "Ukrajinská armáda se chová ve vlastní zemi jako bezohledný dobyvatel, do lidí se tím zasévá nesmiřitelná nenávist na celá desetiletí. V zoufalství a strádání v Doněcku přibývá lidí, kteří začínají sympatizovat s Moskvou a doufají v její pomoc."
Tak to jen namátkou stručný výtah, jak se psalo o tomto konfliktu před deseti lety. Kde byli tenkrát ti různí humanisté, mírotvorci, neziskovky, herci a hérečky a různí Haškové?
Např. co píše Aktuálně.cz o konfliktu na Dombase v 13. 8. 2014
Stručný výtah: "Ukrajinská armáda je jako dobyvatel. Pálí do škol, obchodů vodáren, elektráren, ničí celé městské čtvrti."
Doněck připomíná válečný Stalingrad, akorát že Stalingrad bombardoval německý Wehrmacht, Doněck ukrajinská armáda. Vesnici Pridorožnoje celou rozbombardovali těžkými raketomety Grad.
Obyvatelé: Nechceme žít v zemi, které nás zabíjí. Chtěli jsme federalizaci Ukrajiny, tuhle legitimní šanci nám nikdo nedal.
Arm. generál, bývalý náčelník generálního štábu Jiří Šedivý pro Aktuálně. cz. "Ukrajinská armáda se chová ve vlastní zemi jako bezohledný dobyvatel, do lidí se tím zasévá nesmiřitelná nenávist na celá desetiletí. V zoufalství a strádání v Doněcku přibývá lidí, kteří začínají sympatizovat s Moskvou a doufají v její pomoc."
Tak to jen namátkou stručný výtah, jak se psalo o tomto konfliktu před deseti lety. Kde byli tenkrát ti různí humanisté, mírotvorci, neziskovky, herci a hérečky a různí Haškové?