Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Česká politika je plná nadávek. V čem je jiný parchant?

37 komentářů

Alois Rudý
Opozice nenadává, pouze pojmenovává skutečnost 😉
Michal Kelner
Že to řekla mastná tlustá Dlužena není nijak překvapující.
Vypovídá to o její sociální inteligenci.
Miloš Hora
To by byl hodně dlouhej seznam všech sprosťáren které napsali místní ,,novináři". Kam se na ně politici hrabou...
Jan Macharacek
@Miloš Hora No,ti Babišovi novinářští prostituti jistě,Anosoudruhu.
Miloš Hora
@Jan Macharacek To jsem nevěděl, že je Mejstřík placenej Babišem...
Saša Krach
No...v tomto výběru urážek toho hodně chybí...Dalo by se říci .. sprostý výraz je vžitý v naší politice....A někdy osvěžující. Pro novináře,,,, boží,,,,Toto tvrzení potvrzuje i tento článek.😂😂😂😂😝😝😝😝😝
NrteP
U nás v Brně je parchant nemanželské dítě, neboli levoboček. Nevím, co je na tom špatného. Dotyčný nemůže za to, komu se narodil. Ale JUDr. Šilerová asi použila špatný výraz k tomu, co chtěla vyjádřit. Jako vystudovaný právník by ovšem měla vědět, že správná formulace je základ pochopení sdělení. Potom vznikají zbytečná nepochopení a třenice.
epr3
@NrteP Nemanželské dítě je panchart. Parchant zřejmě vznikl z tohoto slova, ale jako výraz pro někoho, kdo se moc nepovedl.
kosmos kosmos
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Losina
@epr3 Sackra, tak nám zasekli kosmose, že bych zvedl spadlý prapor?
epr3
@Losina 😊Bude se mi po něm stýskat.
OldMonkey
nevim jestli bych rekl parchant, ale s tim manipulatorem se trefila skvele
kosmos kosmos
Richard Šebesta
Pan autor udělal pěkný přehled a dokazuje ,že tento buranismus (hulvátství) používají strany napříč politickým spektrem.Ještě bych do seznamu buranů a hulvátů přiřadil i Topolánka,který byl sprostý a arogantní . i vůči novinářkám jako ožrala Zeman. Samozřejmě i cenzor Foltýn a jeho Schweine. V dnešní době se vytratila seriózní diskuse. Vítězi nadávky, lži a neseriózní argumentační fauly no a tak tu žijeme.
reproman
Von to Babiš Aleně napsal francouzsky, že Fiala něco... blablabla... "jako v písni". Ale ona neumí správně přečíst Par Chant. No a jak to z ní vypadlo, už se rozjela...
Pavel Nyklíček
Začínám tu Alenu nesnášet a možná víc než bureše.
Bureš na podzim končí, ale děsí mě, že tam zůstane tohle nechutný přetrhdílo
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Zase vlhký sen ...prosím nech si ty své sny pro sebe...
epr3
Hoši, mí oponenti, mám vás všechny rád, proto sem chodím😊. Dneska bych chtěl zkusit opravdu věcnou diskusi. Dám sem aktuální Vidlákův článek, vy si ho přečtete, a napíšete mi, v čem nemá pravdu a proč. Předem děkuji.
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­03/ko­courkov
epr3
@epr3 A ještě jeden speciál pro Minářa. Tady máš článek o tom zastřeleném ukrajinském náckovi. Je tam hezky představen a popsán, co byl zač. Přečti si to a pak mi napiš, proč jsi mi nechal smazat ten první článek.
http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2025/­03/na-ukrajine-zacina-uklid-katu
Pavel Nyklíček
@epr3
Love Epr3
Richard Šebesta
@epr3 Souhlas. Seriózní diskuse je základ dobré komunikace. Jenže místní zastánci válečné vlády, neumí diskutovat. Mám zkušenost, že buď začnou nadávat nebo když nemají argument tak nereagují. Je to dezolátní scéna. Jsou to zbabělci .
Richard Šebesta
@Richard Šebesta jeden se hned předvedl ,jaký je to primitiv a 100% potvrdil to co jsem napsal.
King I
@Richard Šebesta Nebuď slušnej, řekni jméno!
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
A kterépak politické uskupení je dle tvého sdilnější a bylo sdilnější i v minulosti?
Saša Krach
@Richard Šebesta Jsou to manipulátoři....ale špatně to dělají ..😂😂😂😂🙈🙉
kosmos kosmos
epr3
@kosmos kosmos Tak jsi se po tisící vyblinkal úplně stejně jako mastná zaklekávací číča, nad kterou se tady okatě pohoršujete, ale k věci jako vždycky, nic. Ne že bych očekával nějaký argument a od tebe už vůbec ne, ale krásně jsi se ve svém primitivismu znovu chytil😂.
kosmos kosmos
kosmos kosmos
epr3
Kosmonos Schillerová je mi úplně u prd.le, na ní jsem se neptal.
Alois Rudý
Demokracie je založena na velkém poklesu morálky společnosti, kde lež a podvody jsou jedním z pilířů demokracie. Tak proč by měla být politika jiná ?😉
King I
@Alois Rudý Jak to děláš ty? Každé ráno poprosíš souseda, aby tě přetáhl obuškem přes záda?
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
A naopak. Diktát je založen na lásce a porozumění.😉
King I
@Pavel Nyklíček 😁👍
Losina
@King I No to je materiál ! Ale on jen provokuje. Tak slabomyslný snad ani nemůže být, i když je RUDÝ.
Oldřich Schnabl
@Alois Rudý To si pamatujete ještě ze studia VUMLu?!
Uživatel_5734171
Politika dávno zkarikovala do čistého marketingu. Politici říkají a dělají jen to, co se jim vyplatí. A Schillerová si to vyhodnotila tak, že se jí vyplatí být takto vulgární. Jmenuje se to guerillový marketing. Člověk se svlíkne donaha a během fotbalového zápasu vtrhne na hřiště s nějakým nápisem a má reklamu, kterou by nikdy nezaplatil. Fotbalová asociace to vyřešila tak, že okamžitě přeruší přenos. Správné řešení. U politiků to bohužel nejde. Nicméně i tady existuje řešení a to je přestat se s těmito lidmi bavit. V mládí jsme tomu říkali "hodit záda". Prostě jsme ÚPLNĚ takového člověka ignorovali. Buď se ten člověk bude chovat slušně, nebo záda. Nezdravit, nebavit...