Divoký kačer

Zpět na článek

Trump: Všichni spojenci by měli USA každý den poděkovat. A věnovat mi nějaký hezký dárek

10 komentářů

Pavel Nyklíček
Óóó děkujeme ti Bohu všemohoucí.
Tvá kšiltovka hory přenáší a tvůj rozmar je na nebe volající.
Óóo Trumpe jediný, hlavo poma­zaná­....­.oran­žová. óóóó
Frank51482
A komu je vděčný nějaký žvanil Landsman? Křetínskému a Tkáčovi?
Uživatel_5920566
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/zah­ranic­ni-amerika-evropska-paka-na-trumpa-nekupujte-od-nas-f-35-ani-dalsi-zbrane-radi-americky-general-v-rozhovoru-pro-novinky-4051­4405#d­op_ab_­vari­ant=0­&dop_s­ource­_zone_­name=­novin­ky.sz­nhp.bo­x&sou­rce=hp­&seq_n­o=1&ut­m_cam­paig­n=&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz
Tramp dobrý chlap🤣 hlavně že byli všichni dezzoláti 🤣 z něho potentovaní strachy a radosti zároveň 🤣👍
Sabbathic 666
Chápu nadsázku kačera- vždy pobaví, ale ono by trocha vděčnosti nebyla od věci - někomu tady v Evropě vždycky začne hrabat , spustí válku a pak musí dorazit Američani aby sme se tu nepovraždili viz první a druhá světová , pak studená válka potom jugoslávie - celá evropa koukala na to jak se tam vraždí a tisíce lidí musí utíkat ze svých domovů... A dneska Ukrajina - i když za to může ten komediant s medvědem z kgb, ale kdo zase nejvíc pomáhá ? Přitom by mohli v klidu sedět doma se sklenkou whisky, nikam svoje dolary a zbraně neposílat a jen kroutit hlavou co to tu zas vyvádíme...
Vakojezevec
Doníkovi bych jako představitel státu věnoval takovou tu BDSM kouli do pusy. Pro něj ovšem ze zlata.
Jiří Červený
Já bych to viděl na předání báječné a užitečné sovětské hračky: Vyděržáj pijanér.
Miloš Hora
Copak Trumpovi, dvakrát denně poslat poděkování Reflexu za ty krásné články kterými nás oblažuje. Landsman už sice vaří z vody, jak se kdysi říkalo, ale aspoň se snaží držet prapor...
Jediný co mne dnes rozhodilo, byl ten obrázek soudruha prezidenta s upíříma zubama. Já bloud si myslel, že je to nová obálka Reflexu, a oni prý komunisti...
Jiří Červený
@Miloš Hora To snadno napravíš četbou článků v Aeronetu, či Sputniku, CZ24 či jak se ty vaše komunistické motlitební díla jmenují.
Uživatel_5700640
Článek naprosto k ničemu. Vůbec jsem se nedozvěděl, které dny má děkovat ČR a od kdy (popř. zcela přesný čas). Dále není řečeno, jak děkovat v případě tornáda, záplav, zácpy atp...
Jaroslava Halamková
@Uživatel_5700640 - Snad byste to nechtěl odbýt nějakým hromadným poděkováním? Jsou mezi námi i tací, kteří by rádi poslali děkovnou kartičku osobně, případně poukázali na ty, kteří dostatečnou vděčnost necítí. 😢