Komentáře

Zpět na článek

Česká pobočka strany Jednotné Rusko jde do voleb: Okamura, Rajchl a spol. už jsou zase kamarádi. Vydrží jim to?

63 komentářů

Milan Richter
To to spojení slibuje domácí zabíjačku. Všichni čelní alfasamci budou dřív nebo později usilovat o sebeprosazení, což bude nejvíc ohrožovat Okamuru. Příklady táhnou s spojené Pirátů a STAN nechť jim je kýženým mementem.
Alois Rudý
Ve sjednocení je síla, která pomůže vymést ten současný vládnoucí chlív neschopných. 😉
Jiří Hybeš
Co to meleš, bolševiku..?
Alois Rudý
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5920566
@Jiří Hybeš 👍
Miroslav Kašpar
No jo, největším problémem demokracie jsou odnepaměti tupí, luzní, lakotní a závistiví voliči, kteří jsou schopni za koblihu nebo něco podobného zvolit i čerta
Saša Krach
@Miroslav Kašpar Tak to je možná pravda...ale musí se dodat že různí kašparové podporují neužitečné amatéry...😂😂😂😂😂
Asatin
Estebakovi predskokani a fasisticti mormoni ,i ten rusacky predvoj se niceho nedockaji, ale rudou hvezdu na celo urcite dostanou.Tak si to uzijte parchanti.
epr3
@Asatin Ty už na čele modrýho ptáka vyraženýho určitě máš, viď sklopko?
Alois Rudý
STRANA je připravena podpořit každého kdo bude schopen vyvést Česko z politického a hospodářského marasmu do kterého nás zatáhla současná neschopná vláda.😎
Jiří Hybeš
Strč si tu tvoji stranu do zadele, Serjožo....
Uživatel_5734171
V podstatě je to konkurz na juniorního koaličního partnera ANO. A vítězem je Okamura. Podařilo se mu odstranit konkurenci. A bude to fungovat tak, že on nezíská ty voliče těch pidistran. To nebude tak, že SPD má teď 8, PRO 2, Trikolóra 2, Svobodní 3 a nově bude mít SPD 15. Takhle to nefunguje. Voliči Svobodných Okamuru volit nebudou, prostě nepůjdou k volbám, nebo si najdou jinou pidistranu. A stejné je to s Trikolórou. Takže nově bude mít SPD tak 9. Ale Okamurovi o to nešlo, potřeboval se jich zbavit a to se mu povedlo. Jeho problém je, že s ním Bureš nechce do koalice. Ne kvůli tomu, co SPD chce a co představuje, ale protože by mu musel třeba obětovat NATO a EU a to Bureš nechce. On chce všechny výhody členství a nadávat. Něco jako Orbán.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Fascinuje mne jak ty víš vše dopředu i dokonce kolik dostane SPD ? Pokud se trefíš klobouk dolů.
Saša Krach
Jinak samo sebou cancy...Pokud by nějaká strana ohrožovala Českou republiku určitě by.pan Rakušan zasáhl ...
Neustále někdo tvrdí že je šmírování. A pokud je a žádná strana nemá problém..
Tak co.
Anton Augustin
Nervozita eurohujerů je znát i na této diskuzi.
Richard Šebesta
@Anton Augustin Ano oni tuší,že se blíží konec a proto špiní druhé a koušou.
epr3
@Anton Augustin Hnojomety se teprve zahřívají, opravdová smršť teprve přijde. Reflex bude jeden z nejsnaživějších.
Pepa Zahrádka
Okamura opět potvrdil že v boji o korýtka nemá soupeře a jeho voliči hýkají blahem jak spojil opozici a zcela zapomněli na nářky o podvodných koalicích a slepence. Vrcholné dílo je spojit nacionalisty (SPD) s odpadlíky z ODS (Trikolora) a liberály (Svobodní). Jo být voličem Tomia nevyžaduje fištóna je stačí následovat vůdce. On teď bude nově Tomio porúagovat lebertány?
Svobodní je česká pravicová, klasicko-liberální a libertarianská politická strana založená v roce 2009 Petrem Machem, jejíž předsedou je od října 2019 Libor Vondráček. Strana se hlásí k pravici.
Richard Šebesta
@Pepa Zahrádka No v boji o koryta je krásně vidět především jak se někteří z vládní válečné vlády drží koryta stůj co stůj. Viz. Lipavský zradil vlastní stranu a aby mu vydželo koryto šel nakonec po tahanicích k ODS. Mimochodem velmi trefně na to reagoval dnes už bývalý odesman Zahradil. Ten trefně glosoval,že Lipavský by si měl napsat ceduli, kdo má o mne zájem ? Jsem volny. To je ale charakter, ten Lipavský,že ? Ale je to dobře jak to Fiala kočíruje,osobně doufám,že to projedou na celé čáře letos v září.
Pepa Zahrádka
@Richard Šebesta Vládní válečná vláda je co? Vláda vládne ale co dělá vláda vládní ví jen volič SPD.
Pavel Nyklíček
Zjednoduším to.
Zemana zná každý.
Tento bývalý prognostický komunistický kádr měl nedávno narozeniny.
Pokud si prohlédneme ty co tam byli, nemusíme hledat dál.....
Nezapomínejme. ☝️Žádným přínosem pro naši zem nebyli a ani nebudou. Jsou to pořád jen malí zemani.
Apropo je tu někdo, kdo má i dnes stále pocit, že Zeman byl úžasný prezident?
Vrána k vráně sedá a žák babiš měl učitele jehož sláva hvězd se bude dotýkat...👌🤣
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček No a malí Fialové že jo ? Mimochodem je vidět jak umíš falšovat fakta. Nejsem Zemanův volič a nesnáším ho ale rád dodržuji pravdu a držím se faktů ať jsou jaká jsou. Zeman vstoupil do ksč v druhé půlce 60.let a po okupaci stranu opustil. Je jedno zda byl vyhozen nebo sám odešel. Ať tak či tak byl to v podstatě hrdinský čin. Kdo tu dobu jako já pamatuje, dá mi za pravdu. To náš soudruh president to byl jinéj kádr. V 80.létech se stal komunistou a přítelem SSSR a pak když ten komunistický bordel padl ,jednoduše převrátil kabát a už nebyl přítel SSSR ani komunista. Dnes je velký naťák a rusobijec. Co když přijdou Čínané ? Co mysliš Nyklíčku jak to s ním bude ? Když to budeme brát z hlediska minulosti tak Zeman měl určitě více charakteru.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Pravda někdy bolí,že ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Jednou komunista, vždycky komunista.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček To je primitivní argument. Někdo mohl z mladické nerozvážnosti vstoupit a pak když poznal co je to zač tak to odpískal a odešel. Ten podstatný rozdíl je že sám a čekaly ho ihned problémy, soudruzi se uměli mstít. To soudruh Pavel nic neriskoval,padl režim soudruh odhodil pěkně knížku do koše a bylo vymalováno. Pak pěkně převrátil kabát a bylo. Pokud nechápeš ten dost podstatný rozdíl jsi opravdu ducha mdlého.
epr3
@Pavel Nyklíček Souhlasím, ale když to tu připomenu v souvislosti s rozvědčíkem Pávkem, toho času na Pražském hradě, spoustě lidí z toho může prdnout cévka.
Saša Krach
Je těžký život v této hloupé zemičce.
Já jako středopravicové stvoření vlastně nemám koho volit. ODS bašta pravice dnes sdružení zájmové agitace na téma...jsme parta a není nam nic cizí ..a máme i takové kamarády a jsme rádi ,spolu,,,😛 Piráti...možná budou někoho hledat kdo by si je vzal, možná,,Pan Rakušan...aby získal více voličů,,,,ale bude kroužkovat,,,,😛 Japonec...až na konec...
V každém případě tento článek se hodí na všechny slepence naší politické scény...Jediné ANO jde samo....
A tak to je...😭😭😭😭😭😭😭
Je to bída a mohou za to i novináři....😛
Petr Minář
@Saša Krach
Zemička už z podstaty nemůže být hloupá. HLOUPÍ (syn. blbí) jsou jen Krachové, co v zemičce žijí. A ti se tu přemnožili 🤮🤮🤮.
Saša Krach
@Petr Minář a také. V zemičce žiji velmi chytří lidé
...Jako byl dříve na vesnici třeba mlynář...nakonec je stejně vzala voda nebo je vodník nakopali i s kolem do zadku...😛 Chytráka.🤣🤣🤣🤣
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Mě teda nepřipadá těžký. Nikdy jsem se neměl lépe než nyní.
Netuším čím to je, ale stát po mě nic nechce a do podnikání mi nekecá.
Saša Krach
@Pavel Nyklíček No a co daň,­,,pla­tíš.­...😛😛­😛🤣
Uživatel_5577504
Aha. Kdo se snaží konat ve prospěch naší země, je pobočka Jednotného Ruska.

Pro mě i přes toto trapné nálepkování 1000x lepší než vlastizrádci ze spolku Fialová bída!
Richard Šebesta
@Uživatel_5577504 Podepisuji !
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5577504
Nepodepisuji a hlásím zcela opačný názor.
Pepa Zahrádka
@Uživatel_5577504 Ano jedná v prospěch vaší země za Uralem.
Petr Minář
Nestačí jen konstatovat. Nebo čekat, "zda jim to vydrží". Proti vlastizrádným zločincům je nutno zakročit. A potírat tento ksindl všude, kde je to možné. Ať si vřeští jak chtějí o dnešní "totalitě". RuSSkou svobodu ať tato sběř táhne užívat k fašistům v RuSSku.
Saša Krach
@Petr Minář Dej si panáka a skoč na WC...
Petr Minář
@Saša Krach
Ty budeš na tom (lépe v tom) WC? To pak jo, to se tam půjdu s chutí vydělat.
Uživatel_5555795
Musím říct, že si ty vyděšené články libtardích progresivistických "novinářů" fakt užívám. Strana "Jednotné Rusko" a "antisystémová", to jako fakt? Vždyť ty nálepky už jsou trapné. Když dochází argumenty, tak se bude urážet. Ono to ale stejně nepomůže, protože současná vláda je tak zoufalá, vyřízená a totálně zdiskreditovaná, že by ji porazili a Babišovi "motýle".
Pepa Zahrádka
@Uživatel_5555795 A Svobodní libtardi vám neva?
Svobodní je česká pravicová, klasicko-liberální a libertarianská politická strana založená v roce 2009 Petrem Machem, jejíž předsedou je od října 2019 Libor Vondráček. Strana se hlásí k pravici.
Blitz
Tu rusofilní bandu vyhnat až za Ural. A v předu Okamura, Rajchl a Turek.
Alois Rudý
@Blitz..di ty chudáčku, že by až tak ? 😂🤣
lug70
Po tom, co tu za covidu předvedla vláda Babiše a teď hrůzovláda Fialova zločineckého gangu, bylo by už zahodno dát ve volbách šanci jiným. Nemyslíte? Horší jak teď to být už nemůže.
Milan Frank
@lug70 Tahle banda rusáků ?
Pavel Nyklíček
@lug70
Zoufalá myšlenka...
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček přesto se té zoufalé myšlenky možná dočkáš.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
To je právě to slovo : možná.
Možná že i země je placatá. Možná
Alois Rudý
Je dobře, že STRANA je zde zpět pro všechny slušné voliče. A každý hlas, který nedostane současný neschopný vládní slepenec, je hlasem pro lepší budoucnost Česka.😉
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Náša STRANÁ NARÓDNAJA 👌

Vsjegdá gatóv továrisč!
A plán překročime a zase zvitězime a soudružku Konečnou osvobodime...
Richard Šebesta
Přeji si aby pobočka strany " JEDNOTNÉ RUSKO " když ne vyhrála volby nebo minimálně byla ve vládě !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Budu je totiž volit !
Uživatel_5919578
@Richard Šebesta To bys musel mít volební právo...
Richard Šebesta
@Uživatel_5919578 Ty jsi "demokrat " jak víno. Klasická ukázka komunistického myšlení,že ty jsi byl ksč ?
Uživatel_5920566
@Richard Šebesta pořád říkám že jsi russácký dezzolát 🤣 a proto nikdy nebudeš mít nic 🤣 Natož v hlavě 🤣👍
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Tak konečně jsi upřesnil své směřování....ale trvalo to.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
To dopadne. A pak už budou jen ta pozitiva a sociální jistoty 👌
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček NO udělat ordnung po Fialově soldatetesce nebude tak snadné.Možná tě překvapím. Mi by stačilo kdyby Fiala padl a k moci se v ODS dostali lidé okolo Zahradila. Má rozumné názory.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Fašistický komunista Šebesta chce dělat "ordnung". To myslíš Šebesto něco jako podle "zmocňovacích" zákonů za Hitlera v roce 1933 nebo jako Gottwaldovi vrazi od LM hned 25.února 1948 ? Nebo jako když třeba RuSS v roce 1940 "osvobodil" Pobaltí? Nebo komoušovi Šebestovi a podobným zločincům bude stačit "jen" po česku "normalizace 2.0" (samozřejmě s nějakým tím procesem s fyjalovými zrádci Ruska?).
Lidé, bděte! Šebestovská sběř se NESMÍ DOSTAT K MOCI!
Petr Minář
@Richard Šebesta
Hele, komunistický fašista a lump Šebesta zase ukázal, veřejně, že "není vůbec proruSSký". Drzost těchto grázlů je na maximu.
Stop ruSSkému fašismu a jeho českým komunisticko-fašistickým pohůnkům!
Stop Šebestům a podobné sběři!
Za pokračování demokratické vlády po vítězných volbách 2025!
Pavel Nyklíček
Krásný příměr o pobočce Jednotného Ruska👍.
Demokracie je zranitelnějsi než diktát a diktát má mnohem větší možnosti.
Okamura a jemu podobní nejen že nikdy nic pro dobro země nevykonali, ale dokáží podpořit diktát.
Proč to dělají? Pro peníze.
I sám obdibovatel diktátu Vladimír Babiš potřebuje novunalezeni finančních ztrát svého byznysu ve vedení státu.
Dluhy mu rostou a 50 miliard dluhů roste i přes prodeje majetku.
Řídil firmé ako stát a tak to i dopadlo.
Teď chce zas stát řídit ako firmé a naslibuje cokoli a vidíme v přímém přenosu duševní striptýz jeho podřízených z politické firmé....
Babiš nemá lidi. Nezapomínejme, že už ukázal co umí...
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček To mi řekni Nyklíčku co pro tuto zemi vykonal Fiala ? Já to zobecním protože psát pořád dokola co všechno pokazil on a jeho vláda je nošení dříví do lesa. Takže neudělal nic dobrého. Souhlasím s tebou v pohledu na agenta Bureše, je to zloděj a bastard.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
To mi řekni Šebesto co pro naši zemi udělal Babiš Okamura, Turek, Konečná, Reichel a jim podobní.
Kdo by tedy měl podle tebe vládnout?
Vím že nesmíš ani naznačovat ale zkus to.
Nejen já ale i ostatní budou zvědaví.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Nyklíčku už nepij ! Co mi tu jmenuješ stačilo a Bureše já je volit nebudu. No a Okamura zatím nemohl nic pokazit ,nevládl stejně jako Rajchl ten ani nebyl nikdy ve sněmovně.Ten alkohol co chlastáš ti leze na mozek,je to na tobě vidět.