Padni komu padni

Zpět na článek

Okamurova hnědá nekoalice chystá mega podvod na voliče. Chrání Marek Benda pedofily?

37 komentářů

Uživatel_5577504
Podvod na voliče provádí denně vlastizrádce Fiala.
Galeje za trest budou bolet ...
seng
@Uživatel_5577504 Fiala ochutnava vlastní medicínu,když táhne dvě strany pod pět procent, aby měl více procent. Teď se mu to vrátí jak bumerang,když propadne jen minimum hlasů. Minule volby vyhrál právě propadnutim milionem hlasů. Tentokrát budou strany i voliči chytřejší.
Uživatel_5577504
Když kandidovali na kandidátce TOP09 členové party STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ, bylo to cajk. A najednou je stejný systém podvod?!? Nejebe tu někomu? Nebo to vadí jen u někoho?

Prezident Zeman má pravdu. Novináři jsou idioti (čest výjimkám) 🤣
Richard Šebesta
No pokud to je podvod tak to jistě zasáhne US a řádně to zdůvodni. Ale pokud ne, tak odpůrci SPD mohou jen nadávat a nic víc. Pravda se mnohdy nehodí ani " demokratům " že jo ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Podvod to byl krátce po revoluci, kde se zřejmě omylem či úmyslně nedala do zákona podmínka, za které by veškerá hnutí neměla šanci vzniku.
Pak by musela veškerá nová seskupení projít náročnou registraci klasické politické strany se všemi atributy a to je poměrně náročné.
Rychlokvasky založí kdokoli za pár minut, sesbirá pár nespokojenců a máme tu nevzdělanou čerstvou oponenturu života neschopných noviců.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček . Může být. Ovšem co s tím dnes ?
Ono se vůbec mělo více věci po listopadu udělat jinak, třeba zakázat ksč, že jo ? Nebo kumulace funkci, referendum o vstupu do NATO, mělo určitě být atd.
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Vrátit nelze nic. Prostě to byla chyba.
Mluvilo se o tom už mnohokrát.
Petr Minář
@Richard Šebesta
Lhář poučuje o pravdě. Šebesta: komunisty nevolí, Babiše nemusí, proruSSký vůbec není. Musí to ovšem pořád opakovat, v jeho žvástech čtenář čte pravý opak. Tak co je lež, Šebesto?
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
podvod na voliče není trestný čin, stejně jako nereálné sliby... Pitomio jen udělal ze sebe ještě většího hlupáka, než dosud byl...
Uživatel_5920566
Ok zrůda a jeho pomocní voliči mají hlavně hnědé gatě 🤣👍
epr3
@Uživatel_5920566 Hnědé gatě mají spíš ti ostatní, když je musí pomlouvat, víš kosmonaute?
Uživatel_5920566
@epr3 pošli svoje mladé ofce co máš doma v chlivě na Ukrajinu 🤣 stejně tady v Česku budou navždy nanic jako ty 🤣👍
epr3
@Uživatel_5920566 Proč já? Já jsem se vždycky stavěl proti válce a když už, tak ať si to vyříkají Ukra s Rusy mezi sebou, je to jejich boj, mně se netýká. Kdyby Ukroši nebyli nebrždění namyšlení náckové, žádná válka nemusela být.
A jestli se chce někdo zapojit, ať si poslouží, má to od prezidenta dovolený😂
Uživatel_5920566
@epr3 epr3
25. března 2025 • 10:58

1
@Uživatel_5920566 Proč já? Já jsem se vždycky stavěl proti válce a když už, tak ať si to vyříkají Ukra s Rusy mezi sebou, je to jejich boj, mně se netýká. Kdyby Ukroši nebyli nebrždění namyšlení náckové, žádná válka nemusela být.
A jestli se chce někdo zapojit, ať si poslouží, má to od prezidenta dovolený😂

Protože tu vysiráš a víš houuno 🤣 a ještě jsi dezoš jak noha 🤣👍
epr3
@Uživatel_5920566 Vím toho rozhodně víc než ty, mentální ubožáčku.
Uživatel_5920566
@epr3
epr3
25. března 2025 • 12:37

0
@Uživatel_5920566 Vím toho rozhodně víc než ty, mentální ubožáčku.
Mentální ofco 🤣 ty víš jenom co ti nakuká dezzolát vidlák 🤣 což je velké houuno 🤣👍
Uživatel_5734171
komické je číst omluvy příznivců Okamury. Od Fialy to podvod je, od Okamury není. Přitom je to naopak. Od Fialy to podvod není, protože Spolu kandiduje jako KOALICE a zvýšila si tím kvórum na 11%. Podvod je to od SPD i od koalice Stačilo, protože ti se trikem vyhnuli navýšení kvóra. Takže se jen zbavili konkurence, pár jmen (Rajchl, Majerová, Vondráček) dají na nějaká nevolitelná místa a kvórum tím zůstane na pěti procentech. A ty pidistrany zaniknou a o to Pitomiovi šlo... A u Stačilo je to ještě komičtější, těm šlo o to, aby slovo komunistická zmizelo z názvu a Bureš neměl problém s nimi jít do koalice.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Unfair ale byla určitě korespondenční volba a hlavně fakt,že ji zařadili ještě rychle na letošní volby. Proč tak rychle ?
Vládní loď se potápí a oni se chytají i pověstného stébla. Takže vše i unfair zákroky jsou povoleny.
Pavel Nyklíček
To byli keců od Okamury na pětikolku, nynější čtyřkolku, že je to podvod na voliče a ejhle další čtyřkolka pod nadvládou Okamury je tu.
Vítej mezi nás Pitómio.
Saša Krach
Je škoda že mlynáři pomalu ale jistě z naší země mizí... Byli moukou a solí této země....a kolik moudrosti dali do pytle. A poslední z kusu mlynářského melou už jen nesmysly ....No končí svou pomatenou éru,,,,,a koušou potvůrky....
Petr Minář
Dezolátská špína tu chrochtá blahem nad tím, co 3 roky u jiných voličů špinila.
Jo, dobré tři roky trvalo mentálně poněkud zpozdilému flastenci, původem z Dálného východu, ovšem flastenci vůbec ne českému, ale flastenci zločinného chudobince z Východu mnohem bližšího, aby se to, proti čemu štval, ve zpotvořené podobě pokusil napodobit... Je učenlivý, tenhle hnědý fýrer. Na vedení úplných bezmozků mu to ale stačí.
epr3
@Petr Minář Akorát že srovnáváš hrušky a jablka, vole.
Petr Minář
@epr3
Já že bych něco "srovnával" ? Chápáni přečteného textu asi nebude něco, v čem vynikáš, epr3. Urazit někoho srovnáním s Okamůrovým hnědo-rudém póvlem si nedovolím. Už logicky proto, že tu v našem státě, už neexistuje horší spodina, takže by "srovnání" bylo nesmyslné.
epr3
@Petr Minář Takže ty vlastně ani nevíš, co píšeš, viď trumbero?
Saša Krach
@Petr Minář Chytrý jak býk,,,,a taky tak silný.....🦬
seng
Chápu,že Fialovcum tečou nervy,ale podvod to není. Okamura chce víc procent a zbylé strany nechtějí nechat propadnout hlasy. Teď už je jistě, že temer milion hlasů určitě nepropadne.Jeste čekám spolupráci ANO a socdem. Tohle je konec současné vlády.
epr3
Jaký podvod? Ona SPD něco skrývá? Naprosto veřejně podepsala s PRO, Svobodnými a Trikolórou "Memorandum o spolupráci". Okamura tak získal na kandidátku SPD řadu osobností, které kdyby zůstaly na kandidátkách svých stran, nejspíš by jim to spousta lidí ze strachu aby jejich hlas nepropadl, nehodilo, a stalo by se tak to, co v minulých volbách. Milión hlasů propadl, což velice vyhovovalo dvěma předvolebním koalicím kluků, co spolu mluví, kterým ještě Rychetský upravil volební pravidla tak, aby se s jistotou do Parlamentu dostaly.
Jestli chce triáda refluxových propagandistů psát o volebních podvodech, doporučuji nezaujatě rozebrat korespondenční volbu, metodiku sčítání hlasů nebo retroaktivní zásahy Ústavních soudů v celé EU.
Pepa Zahrádka
@epr3 Mluvíte jedním dechem o rychetského podvodu a obhajujete podvod reálný, nebo snad koalice 3 stran podle zákona musí mít 11% ale vašemu slepenci bude stači 5% protože ani na ten dle vás podvod nedosáhnete
epr3
@Pepa Zahrádka Tam ale ti kandidáti nekandidují za svou stranu ale jen sami za sebe. Pokud budou zvoleni, budou svázáni ideologickým směrováním SPD, což jim určitě nebude vždycky po chuti.
Vaše pojetí by znamenalo, že občan, který vstoupí do nějaké strany, už nemůže kandidovat jako nezávislý třeba do obecního zastupitelstva?
Jestliže to zákon nezakazuje, tak je přinejmenším odvážné to nazývat podvodem.
Pepa Zahrádka
@epr3 Kouzlo nechtěného, "budou svázáni ideologickým směrováním SPD" jinými slovy nesourodý Okamurův slepenec stran a hnutí bez souladu v programu založený pro podporu v boji o korýtka.
epr3
Pepo, můžeš mi říct, co je na koalici Spolu, mimo toho boje o korýtka, sourodého?
Pepa Zahrádka
@epr3 Pepo, můžeš mi říct, co je na koalici Spolu, mimo toho boje o korýtka, sourodého? Prozápadní směřování, podpora členství v NATO a EU, odpor proti populistů, komunistů a totalitářům.
epr3
@Pepa Zahrádka To je zrovna to, co mi dnes už ani trochu neimponuje. Z tzv. Západu se stal impotentní a neschopný ***ov sdružený do rozklížených a rozpadajících se organizací NATO a EU. Tam opravdu není o co stát.
Petr Minář
@epr3
Bingo, epr3. Získali řadu osobností. Bohužel, nic nového v zemi české, popsal to už Jaroslav Hašek: "Když nějakého lumpa odříznou od šibenice, jde rovnou kandidovat za Okamůru". Také budeš kandidovat, epr3?
epr3
@Petr Minář Tak čeho se tak bojíš?
Richard Šebesta
@epr3 Chlape píšeš to naprosto přesně a správně.
Uživatel_5577504
Bryš, Bartkovský a Adámek jsou hnědá koalice (bob, bobek a bobeček) ve službách fialového Sarumana. Trapní řiťolezci.