Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeReputační kolaps Svobodných aneb Jak se liberálové rozpustili v Okamurově xenofobním bloku
68 komentářů
seng
2
Nikdo neví jaké budou preference v září,ale SPD si spojením pomohlo. Myslím, že samotné má potenciál 8-10% a ty tři strany dohromady přinesou dohromady minimálně 3%. Není to moc,ale v přepočtu na mandáty už to bude dohromady celkem dost velká síla ve sněmovně. A kdo nebude z těch tří pidistran být s SPD na jedné kandidátce, nejspíš to hodí motoristům nebo ANO.
bella.
Sezemský!
Co je xenofobního na tom, že malý stát nechce další Ukrajincce, neboť by při jejich porodnosti a po válce slučování rodin a po válce dalšímu návalu sám zanikl? ( A to nemluvím na kvalitě a mentalitě toho přílivu.A nemluvím proto, že je to zakázaný, byť je " svoboda slova " )
Jen vymytý mozek může fandit živení jiného národa z rezerv vlastního národa, kdy rezervy , mimochodem ty naše české , už Fiala stačil rozfrcat!
------------------------------------------------------------------------------
Bóže , Mistře pera 👊Sezemský, zkuste být Čechem!
Co je xenofobního na tom, že malý stát nechce další Ukrajincce, neboť by při jejich porodnosti a po válce slučování rodin a po válce dalšímu návalu sám zanikl? ( A to nemluvím na kvalitě a mentalitě toho přílivu.A nemluvím proto, že je to zakázaný, byť je " svoboda slova " )
Jen vymytý mozek může fandit živení jiného národa z rezerv vlastního národa, kdy rezervy , mimochodem ty naše české , už Fiala stačil rozfrcat!
------------------------------------------------------------------------------
Bóže , Mistře pera 👊Sezemský, zkuste být Čechem!
@bella. No krev národa také potřebuje smíchat s jinou jinak hrozí postupná degenerace, což při vašem vzdělání chápete a když vzhlížíte k Trumpovi víte něco o původu Američanů? Zatím jste jen k smíchu
@Pepa Zahrádka
Pepčo, k míchání krve si ale nepozvu národnost " cizinec" Ten neví co je evropská hygiena a sotva se umí podepsat .
Jsem velmi vybíravá a hledím z e j m é n a na intelekt!
A o něm mě "dočasná ochrana" v teplákách v Praze nepřesvědčila -.👎
---------------------------------
Pepčo, k míchání krve si ale nepozvu národnost " cizinec" Ten neví co je evropská hygiena a sotva se umí podepsat .
Jsem velmi vybíravá a hledím z e j m é n a na intelekt!
A o něm mě "dočasná ochrana" v teplákách v Praze nepřesvědčila -.👎
---------------------------------
@bella.
Za koho sprostá ruSSká babo mluvíš? Už za celý stát? Kde se v tobě ta sprostá drzost bere? Také ti při tvých zájezdech do Milovic vadili v "malém státě" ti, co tu neměli co pohledávat?
Já jsem také z malého státu, jistě oprávněněji než ty, a pomoc lidem a přátelům v nouzi považuji ne za povinnost, ale samozřejmost. A jestli někoho v tom "malém státě" JÁ nechci, tak jsou to zrůdy, duševní i morální, jak jsi TY.
Za koho sprostá ruSSká babo mluvíš? Už za celý stát? Kde se v tobě ta sprostá drzost bere? Také ti při tvých zájezdech do Milovic vadili v "malém státě" ti, co tu neměli co pohledávat?
Já jsem také z malého státu, jistě oprávněněji než ty, a pomoc lidem a přátelům v nouzi považuji ne za povinnost, ale samozřejmost. A jestli někoho v tom "malém státě" JÁ nechci, tak jsou to zrůdy, duševní i morální, jak jsi TY.
@Petr Minář
No comment.
----------------------------------------------------------
Diskutér má sám rozpoznat, zda mentálně na diskuzi v médiích stačí.
Pokud nikoli, je tak brán a není mu odpovídáno !
👎
No comment.
Diskutér má sám rozpoznat, zda mentálně na diskuzi v médiích stačí.
Pokud nikoli, je tak brán a není mu odpovídáno !
👎
@bella. Petr ma ale pravdu
Jsi maly clovek. Najit si vzdy nejaky duvod, proc nekomu nepomahat je velmi vlastni cca 1/3 lidi. "Sami mladi silni muzi - at jdou bojovat k sobe domu - nemaji s nama ani spolecnou kulturu!" "No jo matky s detma a stejnou kulturou - at jdou... nekam jinam! Ja nic nemam!" "Bleblebleble". Obcas je proste lepsi priznat si, co jsi zac. Ostatni to stejne vidi a neni to tak trapne ;-)

@bella.
Bože, Bello, zkuste přestat být náckem.
Bože, Bello, zkuste přestat být náckem.
@Uživatel_5460461
Ujasni si, co je národní éthos, co je láska k své zemi a nepleť si to s Banderovci a zdrhnuvšími Ukrajinci do Česka.!
Je pro mě vždycky jasným ukazatelem IQ daného jedince , který má pocit, že kdo není s Ukrajinou je nácek.
Sorry, ale to je myšlení Mirky Němcové, opravářky zeměldělských strojů, popř. PePy z Hradu, kde staré totalitní pořádky tomu jedinci stále zatemňují mozek.
Nemám jediný důvod fandit Ukrajině v Česku a co se děje u nich, to ať si vyřídí sami. Kam to po 30 letech dopracovali vidím na každém kroku!
😄
-
-----------------------------------
Ujasni si, co je národní éthos, co je láska k své zemi a nepleť si to s Banderovci a zdrhnuvšími Ukrajinci do Česka.!
Je pro mě vždycky jasným ukazatelem IQ daného jedince , který má pocit, že kdo není s Ukrajinou je nácek.
Sorry, ale to je myšlení Mirky Němcové, opravářky zeměldělských strojů, popř. PePy z Hradu, kde staré totalitní pořádky tomu jedinci stále zatemňují mozek.
Nemám jediný důvod fandit Ukrajině v Česku a co se děje u nich, to ať si vyřídí sami. Kam to po 30 letech dopracovali vidím na každém kroku!
😄
-
-----------------------------------
@bella.
Vlastenectvi je laska ke sve zemi/kulture...
Nacismus je pocit nadrazeni nad ostatnimi narody/rasami -> treba kdyz jiny narod odsuzujes a nechces mu pomoct, protoze je to jiny narod ;-)
Jen neco k zamysleni. Vim ze si to nepripustis, ze budes hledat proc nemam pravdu/jsem hloupy/neni to tak... ale treba nekdy vecer, kdyz tve ego usne driv nez ty ti dojde, kam te tvuj zivot zavedl a co se z tebe stalo za cloveka. Vzdy se s tim da prestat ;-) Zacatky jsou tezke - nejspis jsi oblopila dalsima nenavistnejma ubozakama, kteri ti davaji za pravdu. Ale z toho kruhu se da vyjit ven - ver mi! ;-)
Vlastenectvi je laska ke sve zemi/kulture...
Nacismus je pocit nadrazeni nad ostatnimi narody/rasami -> treba kdyz jiny narod odsuzujes a nechces mu pomoct, protoze je to jiny narod ;-)
Jen neco k zamysleni. Vim ze si to nepripustis, ze budes hledat proc nemam pravdu/jsem hloupy/neni to tak... ale treba nekdy vecer, kdyz tve ego usne driv nez ty ti dojde, kam te tvuj zivot zavedl a co se z tebe stalo za cloveka. Vzdy se s tim da prestat ;-) Zacatky jsou tezke - nejspis jsi oblopila dalsima nenavistnejma ubozakama, kteri ti davaji za pravdu. Ale z toho kruhu se da vyjit ven - ver mi! ;-)
Alois Rudý
Je jedno kdo zasadí poslední úder současné neschopné a Česku škodící vládě, důležité je, aby mířil přesně.😎
epr3
Sezemský ještě neví, kdo a kde bude na kandidátce, ale už ví, že se liberálové "rozpustili" 😂.
Já bych rozpustil a vypustil některé pisálky.....Minářu, utíkej to nabonzovat, k.k.te.
Já bych rozpustil a vypustil některé pisálky.....Minářu, utíkej to nabonzovat, k.k.te.
@epr3
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/slavne-fotografie-roman-vondrous-soud-rvacka.A250317_084350_domaci_pitt a
Že ses nepochlubil žes vyhrál fotku roku 🤣 ofčí dezzoláte 🤣👍
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/slavne-fotografie-roman-vondrous-soud-rvacka.A250317_084350_domaci_pitt a
Že ses nepochlubil žes vyhrál fotku roku 🤣 ofčí dezzoláte 🤣👍
Uživatel_5734171
Popišme si jednotlivé strany:
1. SPD
Komerční projekt. Pamatuje si ještě někdo Úsvit? To bylo totéž. Okamura byl jedinou postavou, jediným majitelem. Sám sobě fakturoval fiktivní služby a odčerpal všechny peníze od státu. Pak zbankrotoval a založil SPD. A je to totéž, jen sofistikovanější projekt. Program nula, cílem je jen nalákat voliče, dostat miliony za hlasy, miliony za mandáty, miliony za funkce. Čistokrevný byznys...
2. Svobodní. Kdysi pravicová strana, která měla jakýsi potenciál. Pravicový program. Byla postavena na charismatické osobě Petra Macha. Ten byl zvolen do Bruselu (i mým hlasem) a pak se rozpliznul. Dnes jen trosky, předsedu nikdo nezná...
3. Trikolóra
Další projekt Klause. Postavený na inteligentním a charismatickém Klausovi juniorovi, který měl celkem rozumné názory. S výjimkou dostavby jaderných elektráren, kdy jednoznačně kopal za rusáky. Pak přišly Vrbětice, definitivní konec Rosatomu a Klaus zcela zmizel z politiky. V podstatě vysublimoval do hvězdného meziprostoru. Nastoupilo pometlo Majerová a ta strana v podstatě zanikla.
4. PRO
Je spojeno jen a pouze s Rajchlem. Podivným právníkem, který má ještě aféry z fotbalového svazu. A já nepochybuji, že je napojen na rusko. Přes všechny podplacené průzkumy (klidně si koupil i 10 procent) ale nikoho nezajímá. Ono přijet na demonstraci o chudobě Porsche Panamera není dobrý nápad.
Všechny ty strany (kromě Svobodných) spojuje náklonnost k rusku. A přesně to je limit pro jejich zisk. I po sjednocení to je max. 10 procent. Nicméně Okamura se zbavil konkurence a o to mu přesně šlo...
1. SPD
Komerční projekt. Pamatuje si ještě někdo Úsvit? To bylo totéž. Okamura byl jedinou postavou, jediným majitelem. Sám sobě fakturoval fiktivní služby a odčerpal všechny peníze od státu. Pak zbankrotoval a založil SPD. A je to totéž, jen sofistikovanější projekt. Program nula, cílem je jen nalákat voliče, dostat miliony za hlasy, miliony za mandáty, miliony za funkce. Čistokrevný byznys...
2. Svobodní. Kdysi pravicová strana, která měla jakýsi potenciál. Pravicový program. Byla postavena na charismatické osobě Petra Macha. Ten byl zvolen do Bruselu (i mým hlasem) a pak se rozpliznul. Dnes jen trosky, předsedu nikdo nezná...
3. Trikolóra
Další projekt Klause. Postavený na inteligentním a charismatickém Klausovi juniorovi, který měl celkem rozumné názory. S výjimkou dostavby jaderných elektráren, kdy jednoznačně kopal za rusáky. Pak přišly Vrbětice, definitivní konec Rosatomu a Klaus zcela zmizel z politiky. V podstatě vysublimoval do hvězdného meziprostoru. Nastoupilo pometlo Majerová a ta strana v podstatě zanikla.
4. PRO
Je spojeno jen a pouze s Rajchlem. Podivným právníkem, který má ještě aféry z fotbalového svazu. A já nepochybuji, že je napojen na rusko. Přes všechny podplacené průzkumy (klidně si koupil i 10 procent) ale nikoho nezajímá. Ono přijet na demonstraci o chudobě Porsche Panamera není dobrý nápad.
Všechny ty strany (kromě Svobodných) spojuje náklonnost k rusku. A přesně to je limit pro jejich zisk. I po sjednocení to je max. 10 procent. Nicméně Okamura se zbavil konkurence a o to mu přesně šlo...
Saša Krach
Tento trend spojování tudíž i papouškování rádoby stejného názoru,.,
Zavedli vládnoucí strany sdružené do Národní fronty.
Pluralita názoru vzala za své a nastupují upravené pravdy.....
K námětu....Dá se očekávat že ODS sežere lidovce i s chlupem..
A kdo by to čekal že...ODS Lidovci....😛😂😂😂😂😂😂
To je klon...🥳🥳🥳🥳
Zavedli vládnoucí strany sdružené do Národní fronty.
Pluralita názoru vzala za své a nastupují upravené pravdy.....
K námětu....Dá se očekávat že ODS sežere lidovce i s chlupem..
A kdo by to čekal že...ODS Lidovci....😛😂😂😂😂😂😂
To je klon...🥳🥳🥳🥳
richard richard
Pisalek by si mohl precist zhodnoceni situace Svobodnymi a nemusel by fabulovat (asi je placen od pismenka a chleba dosel). A ano, Svobodni si rekli, ze radeji 80% programovou shodu v "koalici" a vliv v parlamentu, nez 100% ucast mimo.
https://svobodni.cz/volby-2025/#faq
https://svobodni.cz/volby-2025/#faq
@richard richard Příznivci SPD nebudou asi matematičtí geniové, protože Tomio, Majerová a Rajchl při jakékoliv příležitosti označují liberální demokraty a libtardy za zlo, které ničí naši zemi a vy tam vidíte 80% shodu, to je výkon
@Pepa Zahrádka
U sběře, co tohle volí či jinak podporuje, nelze očekávat, že ještě i myslí.
U sběře, co tohle volí či jinak podporuje, nelze očekávat, že ještě i myslí.
Jan Kalisek
Svobodné jsem dlouho volil. To si ale fakt někdo z vedení myslí, že člověk, volající po malém státu a osobních svobodách, bude volit kandidátku SPD?????? To jste se, milánkové, těžce přepočítali. Never more.
Blbé je, že není nikdo jiný. Možná poprvé od sametu nepůjdu k volbám.
Blbé je, že není nikdo jiný. Možná poprvé od sametu nepůjdu k volbám.
@Jan Kalisek....... Rozhodující ferdo je dostat se do Sněmovny a teprve tam lze uplatnit svůj program. A prostě někdy je proto nutné se spojit i s jinou stranou😉
@Alois Rudý No rudy ferdo, takže program je dostat se do sněmovny neboli ke korýtku!
@Jan Kalisek
Zatím SPD kope za tvoje barvy, aby ti ten " malý stát " vůbec zůstal.Fiala a Pavel ho zčásti Ukrajincům už daroval a kradou ti ho ( neboť bez tvého souhlasu )pod rukou.
Čus, ty chytrej! 😂
Zatím SPD kope za tvoje barvy, aby ti ten " malý stát " vůbec zůstal.Fiala a Pavel ho zčásti Ukrajincům už daroval a kradou ti ho ( neboť bez tvého souhlasu )pod rukou.
Čus, ty chytrej! 😂
@bella. SPD je Okamura a ten kope jen za sebe a ve chvíli kdyby ucítil prachy a růst preferencí za podporu UA tak se neučí i Ukrajinsky nebo jste zapomněla na jeho dovolenou v UK a obdiv k islámu?
https://www.expres.cz/zpravy/tomio-rozpolcenost-nazoru.A150926_131648_dx-zpravy_khor
https://www.expres.cz/zpravy/tomio-rozpolcenost-nazoru.A150926_131648_dx-zpravy_khor
@Pepa Zahrádka
Pepo, co by kdyby mě nebaví!
Za mooje barvy teď kope a to je hlavní.Velmi se mi líbí, jak nazval rabování našeho státu-To bylo když neschopný Fiala, aby se zalíbil Leyenové, která si ho stejně maže na chleba ani nežádal na statisíce Ukrajinců od EU dotace! Prý to zvládneme. Na počet je jich na osobu tady nejvíc v Evropě, přitom na migranty Německo, Francie, Itálie dostávají !!!!
Ano, jsme bankomatem Ukrajiny jak řekl Okamura a samozřejmě mám vztek, když vidím naše dědy a babči na brigádách, zatímco chránění se na nich hojí.Sorry jako, ale tohle je příliš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👎
Pepo, co by kdyby mě nebaví!
Za mooje barvy teď kope a to je hlavní.Velmi se mi líbí, jak nazval rabování našeho státu-To bylo když neschopný Fiala, aby se zalíbil Leyenové, která si ho stejně maže na chleba ani nežádal na statisíce Ukrajinců od EU dotace! Prý to zvládneme. Na počet je jich na osobu tady nejvíc v Evropě, přitom na migranty Německo, Francie, Itálie dostávají !!!!
Ano, jsme bankomatem Ukrajiny jak řekl Okamura a samozřejmě mám vztek, když vidím naše dědy a babči na brigádách, zatímco chránění se na nich hojí.Sorry jako, ale tohle je příliš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 👎
Anton Augustin
Koalice spolu není také žádný zázrak, jak se mohou lidovci bratřit s topem je mi záhadou, ale prachy zruší jakékoliv ideologické zaměření. Mlácení do válečného bubnu jde všem aktérům tohoto obskurního spolku skvěle.
Alois Rudý
Porazit a zašlapat do ztracena neschopné a Česku škodící strany současné vládnoucí koalice musí být cílem každého slušného Čecha. A možná by bylo dobré nečekat až do voleb.😎
@Alois Rudý
Už jsem výzvu fašistického komunisty k násilnému převratu nahlásil. Chceš občanskou válku, grázle? Abys nebyl zašlapán do hnoje ty. Puč fašistických komunistů jako byl únor 48 už neprojde, nedělej si iluze.
Už jsem výzvu fašistického komunisty k násilnému převratu nahlásil. Chceš občanskou válku, grázle? Abys nebyl zašlapán do hnoje ty. Puč fašistických komunistů jako byl únor 48 už neprojde, nedělej si iluze.
@Petr Minář ...Což o to práskačem a donašečem jsi byl vždycky, to je zde o tobě známo. Jinak tebou navrhovaný převrat je jistě zajímavá myšlenka, ale já jsem myslel spíše demokratickým způsobem donutit současnou škodící vládu podat demisi, demisi, demisi, demisi a klíče sebou. 😎
@Alois Rudý
Prosím a jak si to " demokraticky " představujete?😄
Mají v PS většinu!
----------------------------------
Prosím a jak si to " demokraticky " představujete?😄
Mají v PS většinu!
----------------------------------
@Petr Minář
Udávaj, šmejde. I na tebe se vaří voda!
Udávaj, šmejde. I na tebe se vaří voda!
@Uživatel_5577504
Další komunistický zločinec, dnes už tak drzý, že otevřeně vyhrožuje násilím. Tak blbečku, vzpomeň na text Anny proletářky, kterou máš jistě dobře přečtenou: "Budete do nás střílet? My do vás taky". Voda se vaří i na takovou chátru, jako ty. Už se svlékej do plavek.
Další komunistický zločinec, dnes už tak drzý, že otevřeně vyhrožuje násilím. Tak blbečku, vzpomeň na text Anny proletářky, kterou máš jistě dobře přečtenou: "Budete do nás střílet? My do vás taky". Voda se vaří i na takovou chátru, jako ty. Už se svlékej do plavek.
@Uživatel_5577504
jen bych podotkla, že @Petr Minář zná Annu proletářku , já spíš ne.Ale znám historii západního demokratického světa a Minářovi bych chtěla sdělit, že v o s m d e s á t ý c h létech 20 století nechala Thatcherová střílet ostrými do dělníků - horníků co stávkovali.
A to se jich vůbec nezeptala! To ta Anka proletářka aspoň jo! 😁
Minář je divnej
------------
jen bych podotkla, že @Petr Minář zná Annu proletářku , já spíš ne.Ale znám historii západního demokratického světa a Minářovi bych chtěla sdělit, že v o s m d e s á t ý c h létech 20 století nechala Thatcherová střílet ostrými do dělníků - horníků co stávkovali.
A to se jich vůbec nezeptala! To ta Anka proletářka aspoň jo! 😁
Minář je divnej
------------
@Petr Minář
Mináři,
Ty tady nikomu nahlašováním nevyhrožuj.Jsi sprostý na ostatní jak kanál.
Soustavně provokuješ , evokuješ zakázané pojmy, jen abys vyprovokoval .Jsi jak f í z l co čeká na reakce a běží udávat.
Nemáš jedinou nosnou myšlenku v diskuzi a nejsi vůbec přínosem.Je možné, že naopak bys mohl vypadnout ze hry TY, protože kdybys tady ty lidi dál urážel, nemuseli by sem chodit a byla by sledovaost nižší a Reflex by nevydělával !
Takže , umírni se a zalez , charaktere!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Mináři,
Ty tady nikomu nahlašováním nevyhrožuj.Jsi sprostý na ostatní jak kanál.
Soustavně provokuješ , evokuješ zakázané pojmy, jen abys vyprovokoval .Jsi jak f í z l co čeká na reakce a běží udávat.
Nemáš jedinou nosnou myšlenku v diskuzi a nejsi vůbec přínosem.Je možné, že naopak bys mohl vypadnout ze hry TY, protože kdybys tady ty lidi dál urážel, nemuseli by sem chodit a byla by sledovaost nižší a Reflex by nevydělával !
Takže , umírni se a zalez , charaktere!
👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
@bella.
Sprostá ruSSká babo, budu nahlašovat každého z té "diskutující" protistátní sběře, který tu bude otevřeně vyzývat k násilnému svržení demokraticky zvolené vlády (jako zločinec Rudý) nebo k násilné "změně režimu" (což jinak než násilím nejde). To je totiž stále TRESTNÝ ČIN. Jestli s něčím takovým souhlasíš nebo to kryješ, jedeš v tom trestném činu také. Tady jde o něco podstatně vážnějšího, než když se sprosté babě nelíbí "sprostota" jiného.
Sprostá ruSSká babo, budu nahlašovat každého z té "diskutující" protistátní sběře, který tu bude otevřeně vyzývat k násilnému svržení demokraticky zvolené vlády (jako zločinec Rudý) nebo k násilné "změně režimu" (což jinak než násilím nejde). To je totiž stále TRESTNÝ ČIN. Jestli s něčím takovým souhlasíš nebo to kryješ, jedeš v tom trestném činu také. Tady jde o něco podstatně vážnějšího, než když se sprosté babě nelíbí "sprostota" jiného.
@Petr Minář Minářu, že ty jsi dříve chodil s páskou PS-VB? Jseš přesně ten typ, co snaživě vykonával nevyžádanou "spravedlnost"(normálně jsi práskal své sousedy)
Marek Lom
Teda vám se tady schází pěkná dezolátská chamraď. Až se mi chce blejt, kolik je v populaci retardovaných jedinců (nebo spíš jsou jenom tak hluční). Článek jinak výstižný. Že se Svobodní najednou neštítí paktovat s rusáckou pátou kolonou, je velmi "pozoruhodný" obrat a doufejme i marná snaha dostat se ke korytům v budoucí vládě.
@Marek Lom
Jen in margine- asi k tobě nedošlo, že Západ už žebrá o opravu NordStreamu ( který teroristicky poškodili sami Ukrajinci a to svinsky, protože to schválně sváděli na Rusy ) a uvažuje o ruském plynu.
Hej!Co ty na to ?😁
---------------------------------------------
A náš PePa si nohy může ušoupat najednou po republice a vykládá, jak je válka nutná!
👎
Jen in margine- asi k tobě nedošlo, že Západ už žebrá o opravu NordStreamu ( který teroristicky poškodili sami Ukrajinci a to svinsky, protože to schválně sváděli na Rusy ) a uvažuje o ruském plynu.
Hej!Co ty na to ?😁
---------------------------------------------
A náš PePa si nohy může ušoupat najednou po republice a vykládá, jak je válka nutná!
👎
Aleš Blecha
20 let v ODS ( do roku 2020 ) a dnes zbyla jen jedna volba, buď zústanu doma nebo Okamurovi a spol.
Petr Minář
Jeden rudohnědý hlupák si pochvaluje: další hřebíček do rakve současné vlády ... Tak jen více takových hřebíčků a nebudu mít už žádné obavy z budoucího vývoje.
Jinak článek silně přeceňuje a zkresluje minulost tzv. "Svobodných". Od samého vzniku to byl jen pokus několika lumpů rozložit nenáviděnou ODS. Výsledek byl ubohý, tak přišel pokus č.2, "Trikolóra". S výsledkem ještě horším (sám iniciátor, Klaus jr., byl natolik soudný, že od toho zdrhl). Zde už, kromě úplného blbce, nemohl od počátku nikdo mít iluze o spolku grázlů v čele s profláklou Majerovou-Zahradníkovou-Klausovoujuniorovou-čertvíkohoještě. Osobní životní pouť zde krásně doplňuje politický turismus dotyčné. (Zajímavé by byly údaje, kdo tyhle pokusy rozložit ODS financoval. Silně to smrdí grázlem Klausem st., ten pak zase RuSSem...) Je jen logické, že takováto "pravice" skončila ve fašistickém hnoji. Dnes už získá "podporu" jen opravdové chátry.
Smutné ovšem je, že tyto pokusy v době, kdy ještě mohly někoho splést, nezískaly ani podporu zde vřeštících potiódeesovských štváčů jako epr3 a podobný politický hnus...
Jinak článek silně přeceňuje a zkresluje minulost tzv. "Svobodných". Od samého vzniku to byl jen pokus několika lumpů rozložit nenáviděnou ODS. Výsledek byl ubohý, tak přišel pokus č.2, "Trikolóra". S výsledkem ještě horším (sám iniciátor, Klaus jr., byl natolik soudný, že od toho zdrhl). Zde už, kromě úplného blbce, nemohl od počátku nikdo mít iluze o spolku grázlů v čele s profláklou Majerovou-Zahradníkovou-Klausovoujuniorovou-čertvíkohoještě. Osobní životní pouť zde krásně doplňuje politický turismus dotyčné. (Zajímavé by byly údaje, kdo tyhle pokusy rozložit ODS financoval. Silně to smrdí grázlem Klausem st., ten pak zase RuSSem...) Je jen logické, že takováto "pravice" skončila ve fašistickém hnoji. Dnes už získá "podporu" jen opravdové chátry.
Smutné ovšem je, že tyto pokusy v době, kdy ještě mohly někoho splést, nezískaly ani podporu zde vřeštících potiódeesovských štváčů jako epr3 a podobný politický hnus...
našinec
Mně baví, když čtu, jak podporovatelé xenofobní Spolu někoho podezírají ze xenofobie. Holt, dle sebe soudím tebe.
Uživatel_5919578
Tahle squadra, jež se skládá z podvodníka, hlupáka, zloděje a podobné chamradi, přesně odráží svůj elektorát. Kupříkladu Šebesta a jiná individua...
epr3
Přesně jak jsem předpověděl, hnojomety eurosvazáků a eurobolševiků jdou do obrátek.
@epr3
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-slachta-musi-zaplatit-wollnerovi-400-tisic-za-narceni-o-zastavene-reportazi-272487#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Dezzoláti end kuřiči 🚬 sobě 🤣👍
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-slachta-musi-zaplatit-wollnerovi-400-tisic-za-narceni-o-zastavene-reportazi-272487#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Dezzoláti end kuřiči 🚬 sobě 🤣👍
@Uživatel_5920566
Musí zaplatit, ale dočti , proč se obrací na Nejvyšší soud.Já být jím to udělám taky.
Ovšem tady se všichni bojí.A Šlachta nikoli a něco přece jen dokázal.
3koda, že na Bradáčovou díky Fialovi a spol. nikdo nemůže.Zrodila se nám tady Leyenová přes práva.Nedotknutelná a nic moc pracovitá.👎
Musí zaplatit, ale dočti , proč se obrací na Nejvyšší soud.Já být jím to udělám taky.
Ovšem tady se všichni bojí.A Šlachta nikoli a něco přece jen dokázal.
3koda, že na Bradáčovou díky Fialovi a spol. nikdo nemůže.Zrodila se nám tady Leyenová přes práva.Nedotknutelná a nic moc pracovitá.👎
Uživatel_5555795
Ta neskutečná antikampaň proti bloku SPD, Svobodných atd., která se spustila na serveru Reflexu a dalších od všech těch svázackých "novinářů", musí dělat tomuto uskupení obrovskou radost. Je totiž naprosto jasné, že ťali do živého a myslím si, že mají velký potenciál výrazně pomoct poslat současnou vládní garnituru neumětelů a ubožáků na smetiště dějin. A to by bylo jen a jen dobře.
@Uživatel_5555795 Připomenutí minulých výroků není antikampaň to je jen ukázka programové "stability"....
@Uživatel_5555795 ale prd antikampaň, stačí jen zopakovat pár vět, které vaši vůdci pronášejí , možná by mohl p. Pitomio dělat Makakovi ministra sociálních věcí, to by bylo u lůzrů mrzení, až by nebylo na dávky🤓🤓🤓. Jste idiot, to není nadávka, ale diagnóza.
@Vít Chmelař
Na dávky není, proto škrty a nemel voloviny-¨
Sociální ministrestvo chtěla Pekarka, aby ukázala Maláčové, jak se to dělá ! Pak se jí zazdálo ( právem), že je to složité a zasedla do pohodlné židle předsedkyně a kontrolovala schůze.Nenáročné bydlo !
Orientuj se trochu !
------------
👎
Na dávky není, proto škrty a nemel voloviny-¨
Sociální ministrestvo chtěla Pekarka, aby ukázala Maláčové, jak se to dělá ! Pak se jí zazdálo ( právem), že je to složité a zasedla do pohodlné židle předsedkyně a kontrolovala schůze.Nenáročné bydlo !
Orientuj se trochu !
------------
👎
@Uživatel_5555795
To snad pochopíš i ty, že není každý blbec, aby nad "blokem" póvlu začal ihned slintat blahem. Slintej si sám
To snad pochopíš i ty, že není každý blbec, aby nad "blokem" póvlu začal ihned slintat blahem. Slintej si sám
Alois Rudý
Jak naznačuje pisálek, posílení SPD je dalším vítaným hřebíčkem do rakve současných vládnoucích stran. Jen více takových hřebů.😎