Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJana Bendová: Rozmohl se nám tady nešvar. Rath, Bláha, Souček, kdo další se obslouží popravenou Horákovou?
37 komentářů
epr3
Vrábel si jen tak trošku zapindal a byl z toho politický proces. Zajímavé, že takový proces minul pindu Langšádlovou, když pindala, "že jaderná válka proti Rusku by byla naší povinností a bojem i za naši svobodu".
@epr3
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-milion-ktery-priznivci-poslali-vrabelovi-propadl-na-zaplaceni-jeho-dluhu-267632
Kolik jsi poslal ofci🤣 ofco 🤣👍
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-milion-ktery-priznivci-poslali-vrabelovi-propadl-na-zaplaceni-jeho-dluhu-267632
Kolik jsi poslal ofci🤣 ofco 🤣👍
@epr3 Správně .Někdo lhát může a nic se neděje, někdo zase zalže a je z toho politický proces. Lež není názor,napsal tady jednou někdo z redakce. Pokud bych to bral doopravdy se vši vážnosti, byli by stihání skoro všichni politici, jak vládní tak opoziční. Třeba hned nutelový premiér Fiala za lež : JSME VE VÁLCE S RUSKEM.
Petr Minář
Ten Okamůrův čtyřkolák není špatná myšlenka. Hodí se tedy jen k rozvozu rudohnědého hnoje, ale mohli bychom ho využít a tento hnůj českého národa s ním vyvézt: jako kdysi německy mluvící občany (umíme to!), jen tentokrát ne "Heim ins Reich", ale prostě "Domój".
Richard Šebesta
Zahradilův rozvod s ODS jak píše paní autorka,je důkaz že se ODS dostala do jiné polohy a že už to není ta původní ODS. Sice nejsem volič ODS ale pozoruji jako aktivní volič všechny strany od listopadu 89 a to co říká Zahradil má logiku,proč už nechce v ODS být. Fiala vsadil vše na jednu kartu ve spolku spolu a pokud neuspěje(nebudou sestavovat vládu) spolek spolu definitivně skončí. Nutno dodat že nespokojenost s Fialou není jen u Zahradila ale takových je v ODS více.Hlavní co mu vyčítají je že spojení s oněma malýma stranami jako lidovci nebo topáci táhne ODS dolů a odebírá jim hlasy a že se ODS díky ním rozmělňuje, mohu-li použít tento výraz. Poslouchal jsem Zahradilovy názory a pokud jde o mezinárodní politiku a částečně i domácí s mnohým co řekl se ztotožňuji .Kdo má pravdu zda Zahradil nebo Fiala ukážou letošní volby.
@Richard Šebesta
Minule jsi prozradil koho budeš volit, tak přestaň použivat zaběhlou frází čí nejsi volič , ale začni v klidu psát o té nově vzniklé čtyřkolce s Omarůrou v čele.
Nebudeme se ti smát.
Minule jsi prozradil koho budeš volit, tak přestaň použivat zaběhlou frází čí nejsi volič , ale začni v klidu psát o té nově vzniklé čtyřkolce s Omarůrou v čele.
Nebudeme se ti smát.
@Pavel Nyklíček Nyklíčku nech si svoje rady pro sebe nestojím o ně.
@Richard Šebesta
A kdo si Šebesto myslíš, že asi stojí o tvoje politické rozbory? Třeba názorů mezi členy ODS? Možná tvoje stará. Tak jí to šeptej do ouška a tady nepruď!
Mimochodem, JÁ jsem jeden ze zakládajících členů ODS, PŘED nějakým všivákem Zahradilem. A před Zahradilem jsem z ODS po 33 letech předloni odešel - protože v ní smrděli takové kreatury jako Zahradil a nebylo možné se jich zbavit... Stačí, Šebestíku?
A kdo si Šebesto myslíš, že asi stojí o tvoje politické rozbory? Třeba názorů mezi členy ODS? Možná tvoje stará. Tak jí to šeptej do ouška a tady nepruď!
Mimochodem, JÁ jsem jeden ze zakládajících členů ODS, PŘED nějakým všivákem Zahradilem. A před Zahradilem jsem z ODS po 33 letech předloni odešel - protože v ní smrděli takové kreatury jako Zahradil a nebylo možné se jich zbavit... Stačí, Šebestíku?
Saša Krach
Koho....bude asi volit paní Bendová...😛
Uživatel_5734171
Já vždy přemýšlím, co bylo tím zlomem, který v historii znamenal přechod od demokracie k totalitě. U bolševického puče to nebylo 25.2.1948, to bylo jen symbolicky dokonáno, ten přechod byl postupný a začal už za první republiky, kdy se nechal prostor kolaborantský šmejdům šířit bolševickou ideologii a pokračovalo to relativně svobodnými volbami 1946. Už tehdy platilo, že rusáci mají propracovanou hybridní válku. Ošálili lidi spoustou krásných keců, ale už tehdy Stalin a Berija prováděli strašlivá zvěrstva. A na podobné křižovatce jsme i dnes. Demokracie narazila na své limity. Buď se kvalitativně změní, nebo to špatně skončí. Lidé chtějí svobodu a práva a zároveň si volí za své zástupce ty, kteří jim tu svobodu a práva berou. Vzpomíná si někdo na to, jak ANO a SPD prohlasovali v minulé sněmovně zákon, který NAŘIZOVAL lidem, aby měli v nákupním koši 70 procent českých výrobků? Zrušil to až Senát. Ten zákon ve sněmovně schválili. Regulérně mi chtěli NAŘIZOVAT, co si budu kupovat. Tohle je pro mě přesně ta hranice, kdy bych vyrazil do ulic. Tohle je přesně ten lakmusový papírek svobody. Přesvědčit mě má kvalita a cena, ne země původu a zákon...
@Uživatel_5734171
Vy jste ten "ráj" za první republiky holt nezažil, pak zrada v Mnichově, válka a elita zdrhla do Londýna. Pak se člověk nediví, že bolševik měl pré
Vy jste ten "ráj" za první republiky holt nezažil, pak zrada v Mnichově, válka a elita zdrhla do Londýna. Pak se člověk nediví, že bolševik měl pré
@Uživatel_5734171
Kupujeme výhradně buresovy potraviny!
Jsou levné, kvalitní a po požití, když si umyjeme ruce, nemělo by se nám nic stát.💪
Kupujeme výhradně buresovy potraviny!
Jsou levné, kvalitní a po požití, když si umyjeme ruce, nemělo by se nám nic stát.💪
@Uživatel_5734171
Výborně shrnuto. Pokud se dlouho
"demokraticky" nechává prostor nedemokratické zločinné lůze, dnes pod heslem "práva na jiný názor "
(vynucuje si tato lůza sama), nemůže to dopadnout jinak. Velkým mementem musí být "třetí republika", kdy pod drzým požadavkem "vděčnosti osvoboditelům" nejen že měli měli ke štvaní neomezený prostor komunističtí zločinci, ale byl potlačován jakýkoliv kritický názor na "osvobození" RuSSem...
Lidé bděte stále platí! Rudohnědé svinstvo v demokracii nesmí dostat prostor!
Výborně shrnuto. Pokud se dlouho
"demokraticky" nechává prostor nedemokratické zločinné lůze, dnes pod heslem "práva na jiný názor "
(vynucuje si tato lůza sama), nemůže to dopadnout jinak. Velkým mementem musí být "třetí republika", kdy pod drzým požadavkem "vděčnosti osvoboditelům" nejen že měli měli ke štvaní neomezený prostor komunističtí zločinci, ale byl potlačován jakýkoliv kritický názor na "osvobození" RuSSem...
Lidé bděte stále platí! Rudohnědé svinstvo v demokracii nesmí dostat prostor!
@Petr Minář Z tebe by ty moulo měli soudruzi radost. Mohl by jsi u nich dělat cenzora spolu se soudruhem Foltýnem.
@Richard Šebesta
Jsi Šebesto mimořádně tupý. Už jsi zapomněl, jak jsem ti stručně napsal, jakou "radost" ze mne měli soudruzi? A jak mne "vyznamenali" posudkem, kterého si dodnes cením? Máš už nějaký podobný papír z té doby, abys mohl se mnou diskutovat, jak to bylo za komunistů a co jsme my dva dělali proti?
Jsi Šebesto mimořádně tupý. Už jsi zapomněl, jak jsem ti stručně napsal, jakou "radost" ze mne měli soudruzi? A jak mne "vyznamenali" posudkem, kterého si dodnes cením? Máš už nějaký podobný papír z té doby, abys mohl se mnou diskutovat, jak to bylo za komunistů a co jsme my dva dělali proti?
Alois Rudý
Bendová, prostě hnutí ANO vyhraje volby a o tom to je. Ta účelová a křečovitá snaha pošpinit současnou opozici je spíše úsměvná a ukazuje pouze hloubku neschopnosti současné vlády a jejích podporovatelů.😉
Každému, kdo podle pana Foltýna není s*vině. Třeba mně záleží.
Naopak, NA JAKÉKOLIV přátelské vztahy s RuSSkem, nové nebo straré, po celoživotních zkušenostech, s*ru na věčné časy a nikdy jinak! Mohl bys zkusit na mne s něčím takovým přijít. A buď si, ruSSký grázle jist, že zdaleka nejsem sám.
Proruští blbečci v tomto státě dostali jednu palicí mezi oči 21.8.1968 a listopad 89 je v tomto národě dorazil. Jejich svinští pohrobci jako Rudý to už nikdy nezvrátí, nějaký "dozor" USA teprve ne. Družba s ruSSkými primitivy a ožralými degenery, vrahy a válečnými zločinci, co poskytují bratrskou pomoc a podnikají SVO po vzoru Adolfa Hitlera, se konat nebude.
V listopadu 1989 nezbytné změny iniciovali studenti, tedy děti komunistů a jejich přívrženců, protože jak víme z ČT24, nikdo jiný tehdy studovat nemohl.
A náš současný prezident je bývalý kariérní komunista, jinak řečeno, bez komunistů není v Česku vývoj a být komunistou se stává IN.
A nadávky a sprostoty jsou argumentem lidí mdlého rozumu. Ale pokud to nechápeš tak na to zapomeň 😎
Ten tedy máš.
Jak jsem napsal: střez se mi přijít s přátelstvím s RuSSem do cesty. Nedovolili si, za ruSSké okupace, ani komunističtí kolaboranti z mého okolí. Dopadl bys jako kolaborantská krysa, učitel Mašlaň, když oslovil pana Krause "Hledáš někoho, soudruhu?" ve filmu Pelíšky. Možná bys pak volal "Še šovětškým švažem na věčné čašy".