Komentáře

Zpět na článek

Jiří Sezemský: Rusko útočí na Evropu už dvacet let. Kyberútoky proti Západu dramaticky narůstají

10 komentářů

lug70
Není to tak dávno, co jsem četl v mainstreamu, že Rusové jsou na tom tak bídně, že ani nemají chipy a kradou je na Ukrajině z ukořistěných praček. A teď nám je tvrzeno, že na Evropu pořádají sofistikoivané kyberútoky. Čím asi to dělají? S počítači, kde mají ty chipy z praček? Asi tak před 8-10 lety byl na Novinky.cz článek, kde bylo napsáno, že přes 80% veškerých kybernetických útoků, které se ve světě udají, pochází z území USA. Až jsem se divil, že zrovna na novinkách něco takového napsali. Jinak nedávno se terčem kyberútoků stali Slováci (kataster nemovitostí, všeobecná zdravotná pojisťovna) a jejich rozvědka zjistila, že útok byl veden světe div se z Ukrajiny.
King I
Ještě že u ukáčka stojí na naší straně. Jsou v tom mistři světa.
Frank51482
A nejnověji nám Rusové zavřeli cukrovar. Mně by zajímalo, kdo útočí na Sezemského? Na to by mohlo odpovědět kazašské oraculum Džamila.
Jozef Kolek
bla bla bla + tisíc krát bla bla bla
Uživatel_5920566
@Jozef Kolek Odkolek z fiko Ricci 🤣👍
Uživatel_5577504
Zrušili nám poštu. Jasná ruská hybridní válka. Rakušan viděl Putina, jak dává na dveře řetěz. Světový lídr soudruh Fialenko by měl vyslat JASNÝ SIGNÁL!
Alois Rudý
Kdo umí ten prostě umí a ostatní jenom čumí a píší o tom články.😂
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Hele Rudý gentlemane, prozraď, jak se dá najíst, když místo vidličky a nože používáš srb a kladivo?
našinec
@Pavel Nyklíček Myslíš, že Alois Rudý je Rakušan? Myslím národnost. Ti mají ve znaku srp a kladivo.
Uživatel_5577504
@Pavel Nyklíček
srB a kladivo
Voni jsou chytrej jak Fiala s Pávkem dohromady 🤣🤣🤣