Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJiří Sezemský: Rusko útočí na Evropu už dvacet let. Kyberútoky proti Západu dramaticky narůstají
10 komentářů
lug70
1
Není to tak dávno, co jsem četl v mainstreamu, že Rusové jsou na tom tak bídně, že ani nemají chipy a kradou je na Ukrajině z ukořistěných praček. A teď nám je tvrzeno, že na Evropu pořádají sofistikoivané kyberútoky. Čím asi to dělají? S počítači, kde mají ty chipy z praček? Asi tak před 8-10 lety byl na Novinky.cz článek, kde bylo napsáno, že přes 80% veškerých kybernetických útoků, které se ve světě udají, pochází z území USA. Až jsem se divil, že zrovna na novinkách něco takového napsali. Jinak nedávno se terčem kyberútoků stali Slováci (kataster nemovitostí, všeobecná zdravotná pojisťovna) a jejich rozvědka zjistila, že útok byl veden světe div se z Ukrajiny.
Frank51482
A nejnověji nám Rusové zavřeli cukrovar. Mně by zajímalo, kdo útočí na Sezemského? Na to by mohlo odpovědět kazašské oraculum Džamila.
Jozef Kolek
bla bla bla + tisíc krát bla bla bla
Uživatel_5577504
Zrušili nám poštu. Jasná ruská hybridní válka. Rakušan viděl Putina, jak dává na dveře řetěz. Světový lídr soudruh Fialenko by měl vyslat JASNÝ SIGNÁL!
Alois Rudý
Kdo umí ten prostě umí a ostatní jenom čumí a píší o tom články.😂
@Alois Rudý
Hele Rudý gentlemane, prozraď, jak se dá najíst, když místo vidličky a nože používáš srb a kladivo?
Hele Rudý gentlemane, prozraď, jak se dá najíst, když místo vidličky a nože používáš srb a kladivo?