Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNejvyšší představitelé americké administrativy přidali Putina do své chatovací skupiny
9 komentářů
Jaroslava Halamková
2
Tak toto už skoro vypadá jako tiskové zprávy americké vlády. Je těžké vymyslet blbost, kterou by Doník a spol. už neudělali.
Miloš Hora
Já se tak chechtám, ne teda Landsmanovi, těm reakcím chytrolínů. Furt básnili o USA a teď čumí. Kdo by to ještě nedávno čekal, nadávat na spojence. A přitom, jak nedávno připomenula Danuška blbka, nás vlastně osvobodili.
@Miloš Hora
Chechtáš se snad jen své blbosti a ignorantství. Blbosti, při které nejsi schopen pochopit, že něco jako Trump není Amerika. Že v Americe je možné, aby, dočasně, bílá chátra (tedy něco, čím opovrhovali i jižanští stoupenci otrokářství) zvolila lumpa ze svých řad až do čela státu, vypadalo celá léta nemožné. Leč stalo se. Ale stále je tam dost těch, kteří zpívají v hymně USA "Pak zvítězit musíme - když naše věc je dobrá - heslem nám provždy buď - věříme v Boha - pak vlajka hvězdnatá - v triumfu barev svých - vlát bude svobodně - domovu statečných" a kteří tomu i věří.
Statečný národ se nenechá dlouho ovládat zbabělým a zhovadilým tchořem, ať si bere USA a "bílou rasu" do huby jak chce. Jak řekl v románu o statečných Američanech Poslední Mohykán starý náčelník Delawarů Tamenund (parafrázuji): "Nikdy v životě jsem neviděl tak podlého amerického prezidenta, který by jako zrádná zmije opustil a zradil spojence". Já pamatuji prezidenty Trumanem počínaje ...
A, blbečku, MNE skutečně osvobodili Američané. Za měsíc a něco přes týden tomu bude 80 let...
Chechtáš se snad jen své blbosti a ignorantství. Blbosti, při které nejsi schopen pochopit, že něco jako Trump není Amerika. Že v Americe je možné, aby, dočasně, bílá chátra (tedy něco, čím opovrhovali i jižanští stoupenci otrokářství) zvolila lumpa ze svých řad až do čela státu, vypadalo celá léta nemožné. Leč stalo se. Ale stále je tam dost těch, kteří zpívají v hymně USA "Pak zvítězit musíme - když naše věc je dobrá - heslem nám provždy buď - věříme v Boha - pak vlajka hvězdnatá - v triumfu barev svých - vlát bude svobodně - domovu statečných" a kteří tomu i věří.
Statečný národ se nenechá dlouho ovládat zbabělým a zhovadilým tchořem, ať si bere USA a "bílou rasu" do huby jak chce. Jak řekl v románu o statečných Američanech Poslední Mohykán starý náčelník Delawarů Tamenund (parafrázuji): "Nikdy v životě jsem neviděl tak podlého amerického prezidenta, který by jako zrádná zmije opustil a zradil spojence". Já pamatuji prezidenty Trumanem počínaje ...
A, blbečku, MNE skutečně osvobodili Američané. Za měsíc a něco přes týden tomu bude 80 let...
Asatin
Kacer donald se opravdu hodi jen do kresldneho filmu.On uz vubec nechape jaky budou mit dopad jeho reznicka politika.Pokud by ho zavreli do blazince,,tak zachrani svet.Bohuzel to asi nevyjde.
Jakub Procházka
Divoký kačer je zcela evidentní satira. Tedy až na texty o Donniem a jeho MAGA šašcích. Tam už člověk neví, jestli něco takového reálně není možné. Nedivil bych se.
Trump a jeho suita jsou na úrovni nejúchylnějších římských diktátorů

Petr Minář
Dnes už Divoký kačer dávno není nějaká parodie politiky a politiků a tedy vůbec ne k smíchu... Tohle vše se už takřka děje - od zvolení reprezentanta bílé chátry do nejvyšší funkce v USA. Ale i tak dík pane Landsmane, když to už nemůže být k smíchu, snad jsou v ČR ještě lidé, co se zamyslí nad tím, co pro společnost a stát znamená zvolit neinteligentního, nevzdělaného a nemyslícího blbce do čela. Ať slibuje cokoliv. Kandidátů se stejnými charakteristikami je zde bohužel dost.
@Petr Minář
V současnosti přichází trend volit do vedení státu lidi s pochybnou minulostí.
Lidé volí kohokoli,.kdo je stíhán, obviněn, jeho činnost je prokazatelně pro stát destruktivní a hle, stejně ho volí..
Nedavno jsem komunikoval se svojí klientkou po osmdesátce a zeptal jsem se jí koho by volila.
Chvilku si nemohla vzpomenout a pak ji paměť naskočil a řekla babiš.
Zeptal jsem se jí, kdo to je, trochu znejistila a prý ho viděla v televizi. Při totazu co dělá , nevěděla.
Tak jsem se zeptal zda zná i jiného politika. Nemohla si vzpomenout a prý ten babiš jim dal peníze.
Zeptal jsem se jaké? Prý na obědy....
Dobrou chuť.
V současnosti přichází trend volit do vedení státu lidi s pochybnou minulostí.
Lidé volí kohokoli,.kdo je stíhán, obviněn, jeho činnost je prokazatelně pro stát destruktivní a hle, stejně ho volí..
Nedavno jsem komunikoval se svojí klientkou po osmdesátce a zeptal jsem se jí koho by volila.
Chvilku si nemohla vzpomenout a pak ji paměť naskočil a řekla babiš.
Zeptal jsem se jí, kdo to je, trochu znejistila a prý ho viděla v televizi. Při totazu co dělá , nevěděla.
Tak jsem se zeptal zda zná i jiného politika. Nemohla si vzpomenout a prý ten babiš jim dal peníze.
Zeptal jsem se jaké? Prý na obědy....
Dobrou chuť.