Divoký kačer

Zpět na článek

Grónsko vyvíjí zbraně hromadného ničení. USA musí zasáhnout, tvrdí Trump

17 komentářů

petr keres
to asi vyrábí z tuleního tuku
Lomikel
No a co jako ? Na co je Eskymákům Grónsko ? Je třeba Grónsko obsadit a připojit. Když to neudělá USA, udělá to Čína. Když ani Čína ho nepřipojí, vezme si ho Rusko.
Jaroslav Chalupa
To jako ,že budou mít Inuité ostřejší šípy ? Jestli tohle spolknou obyvatelé USA , tak už se nebudu divit ničemu.
Ladislav Láník
To už je přes čáru takhle Trumpetu shazovat. Každý přece ví,že chce v Grónsku ochránit americkou angličtinou mluvící většinu kterou Dánsko utlačuje✊🏼
Tomáš Vlček
Jen blbněte bando
Miloš Hora
Tak za takovej podobnej článek měl jít Vrábel do basy. Vysekal ho z toho, po několika letech, nej. soud.
Vrábel, samozřejmě, není z Reflexu...
Ladislav Láník
@Miloš Hora
Jenže Divoký Kačer je satira,komedie k zasmátí,Vrábel to myslí vše vážně a věří tomu.
Kamil Král
Už převzal rétoriku Ruska.
Jiří Kokaisl
Gróňané nechávají normálně ležet zbraně hromadného ničení na ulici, páč to už nemají kde skladovat. A přiblblík JDV je prostě sbírá do nákupního košíku a s manželkou si je nasadí do zahrádky ... HOĎTE NA NĚ SÍŤ!!!
Tenhle póvl si chce rozdělovat Zemi? Co v těch státech dělají? To je koks tak levnej, že jsou všichni sjetí od rána do noci?
Jiří Kokaisl
@Jiří Kokaisl Bóže, co dělám?! To jsem si naběhl! Ale já bych se fakt nedivil, kdyby to nebyl Divoký ale Donald Kačer ...
Vlasta Hrdličková
Mě od toho člověka už nepřekvapí vůbec nic, ani bych se tomu nedivila, kdyby to nebyl Divoký kačer🤦‍♀️...
Uživatel_5700640
Děkuji ti Kačere za pravdu čistou jak Grónský sníh.
Aleš Martiška
Takže zemička s minimálním obyvatelstvem a nevelkými příjmy vyvíjí zbraně hromadného ničení?
Navíc, pokud by si byla vědoma svého statutu pod záštitou Dánska a NATO, proč by to proboha dělala?
Aleš Martiška
Znělo to tak pravděpodobně, že jsem na to skočil.
A dávalo by to smysl.
Ladislav Čižmár
@Aleš Martiška , 😂 a to važne?
Uživatel_5488564
Udělali jsme tam několik vrtů a zjistili jsme, že je u nich ohrožená demokracie...
dezet
@Uživatel_5488564 Tak jak v celých USA......