Divoký kačer
Zpět na článek
Grónsko vyvíjí zbraně hromadného ničení. USA musí zasáhnout, tvrdí Trump
17 komentářů
Uživatel_5488564
6
Udělali jsme tam několik vrtů a zjistili jsme, že je u nich ohrožená demokracie...
Přejít do diskuze
Vlasta Hrdličková
Mě od toho člověka už nepřekvapí vůbec nic, ani bych se tomu nedivila, kdyby to nebyl Divoký kačer🤦♀️...
Jiří Kokaisl
Gróňané nechávají normálně ležet zbraně hromadného ničení na ulici, páč to už nemají kde skladovat. A přiblblík JDV je prostě sbírá do nákupního košíku a s manželkou si je nasadí do zahrádky ... HOĎTE NA NĚ SÍŤ!!!
Tenhle póvl si chce rozdělovat Zemi? Co v těch státech dělají? To je koks tak levnej, že jsou všichni sjetí od rána do noci?
Tenhle póvl si chce rozdělovat Zemi? Co v těch státech dělají? To je koks tak levnej, že jsou všichni sjetí od rána do noci?
Jaroslav Chalupa
To jako ,že budou mít Inuité ostřejší šípy ? Jestli tohle spolknou obyvatelé USA , tak už se nebudu divit ničemu.
Jiří Kokaisl
@Jiří Kokaisl Bóže, co dělám?! To jsem si naběhl! Ale já bych se fakt nedivil, kdyby to nebyl Divoký ale Donald Kačer ...
Lomikel
No a co jako ? Na co je Eskymákům Grónsko ? Je třeba Grónsko obsadit a připojit. Když to neudělá USA, udělá to Čína. Když ani Čína ho nepřipojí, vezme si ho Rusko.
Ladislav Láník
@Miloš Hora
Jenže Divoký Kačer je satira,komedie k zasmátí,Vrábel to myslí vše vážně a věří tomu.
Jenže Divoký Kačer je satira,komedie k zasmátí,Vrábel to myslí vše vážně a věří tomu.
Ladislav Láník
To už je přes čáru takhle Trumpetu shazovat. Každý přece ví,že chce v Grónsku ochránit americkou angličtinou mluvící většinu kterou Dánsko utlačuje✊🏼
Miloš Hora
Tak za takovej podobnej článek měl jít Vrábel do basy. Vysekal ho z toho, po několika letech, nej. soud.
Vrábel, samozřejmě, není z Reflexu...
Vrábel, samozřejmě, není z Reflexu...
Aleš Martiška
Znělo to tak pravděpodobně, že jsem na to skočil.
A dávalo by to smysl.
A dávalo by to smysl.
Aleš Martiška
Takže zemička s minimálním obyvatelstvem a nevelkými příjmy vyvíjí zbraně hromadného ničení?
Navíc, pokud by si byla vědoma svého statutu pod záštitou Dánska a NATO, proč by to proboha dělala?
Navíc, pokud by si byla vědoma svého statutu pod záštitou Dánska a NATO, proč by to proboha dělala?