Komentáře

Zpět na článek

Bradáčová nastupuje a Nagyová přišla o imunitu. Může ještě kauza Čapí hnízdo zavařit Babišovi?

33 komentářů

Alankarel Karel
No pokud je vinen ať ho odsoudí,ale pokud ho soud osvobodi tak to odskodne
bude horentni.
bella.
Bradáčová je neštěstí ! 🖐️
----------------------------
Asatin
Ten napis na standarte,,, Pravda vitezi''. Babis opravil na, ,,jenom ja vitezim"".Doufejme, ze nema pravdu.
Alois Rudý
@Asatin ..No standardu "obhospodařuje" prezident, tedy bývalý komunistický kádr. Babiš ale samozřejmně zvítězí a to je fajn.😉
Ferdi Nand
Jako komouš fandíš vykořisťovateli a miliardáři ? Pořád říkám,že jsi id iot@Alois Rudý
Pavel Nyklíček
Přijít o imujitu je prekérka.
Musí se šetřit děvče. Bacily se nezakecají...🤣
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ..ještě horší je přijít o imunitu, že😂🤣
kanar356
Smůla je v tom, že i kdyby byl Babiš desetkrát odsouzen, jeho tupé stádo (každý třetí v této zemi) mu bude držet štangli dál.
Alois Rudý
@kanar356 ...Znáš to, kdyby byly ryby v prd..i nenusely by být v rybníce. A jinak proč nazýváš lidi s jiným názorem tupé stádo ? nebo v demokracii je jiný názor nepřípustný ? že ty jsi ve skutečnosti zakuklený bolševik .😎
Richard Šebesta
Tak kdo trochu rozumí právu a sleduje celou Burešovu kauzu od počátku a není Burešovec musí dospět k jednoznačnému verdiktu ! BUREŠ JE ZLOČINEC A ZLODĚJ. JE VINEN ! VINEN ! Pro přehled uvedu jen pár důkazů o jeho vině. Za prvé celá kauza vypukla v době kdy byl Bureš ve vládě a jeho
ministři po celých 8 let měli justici pod palcem. Jeho verze že vše je na objednávku by znamenalo, že právě za jeho tří ministrů (stryň) Válková,Pelikán a Benešová byl na MS takový bordel,že se tam dalo zkorumpovat kohokoli.
Za druhé Bureš právě proto že byl u moci zlikvidoval (nechal odvolat) vyšetřovatele Nevtípila, který jeho kauzu vyšetřoval a nenechal se zastrašovat. Za třetí únos jeho syna na Krym pod údajnou záminkou jeho léčby a vyšetření
je přece totální lež a nemá žádnou logiku. Kdyby ho opravdu chtěl nechat vyšetřit proč se to nekonalo v Česku nebo eventuelně ve Švýcarsku kde žila matka Burešova syna Babiše juniora ? Byl unesen evidentně proto aby nemohl svědčit. Bureš vše manipuloval a nadále se snaží manipulovat. Těch důkazů o tom že je Bureš vinen je pochopitelně více, ale uvedl jsem pouze ty hlavní. Doufám ,že bude spravedlnosti učiněno zadost a estebácký agent Bureš bude odsouzen.
Alois Rudý
@Richard Šebesta...Klid Šebesta, nebo ti primář zase zakáže na týden internet. Je to jenom diskuze 😀
Richard Šebesta
@Alois Rudý Já jsem v klidu rudochu neboj. Kafe s rumem to jistí !
Alois Rudý
@Richard Šebesta ... To ti řekl primář, že je to rum ?😂🤣
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Du hast lange Leitung ! Máš dlouhé vedení ! Já chtěl paráfrazovat agenta Bureše ! NEODSTUPÍM, NEODSTUPÍM A NEODSTUPÍM !!! Je to kampaň je to kampaň !
Petr Minář
@Alois Rudý
To samé jsi tu tupče napsal už mně. To ti nedali z RuSSka alespoň dvě různé "odpovědi" na střídání?
Nebo jsi se, ruSSký kolovrátku nějak zasekl? To pak neděláš Putinovi dobrou reklamu: ruSSkaja plochaja, chujovaja, mašina Rudý.
Alois Rudý
@Petr Minář ... Klid ferdo je to jen diskuze a to jde bez vulgarit, v pohodě kliďánko😉
Pavel Nyklíček
Slova Nagyové :
Kdybych to bývala věděla, tak jsem tam bývala nechodila.
Pavel Nyklíček
Čapák už nic nového nepřinese.
Snad stres a výdaje panu poslanci, ale to je jeho problém.
Sedět u soudu je vždy ostuda. Myslet si o babisovi že je nevinen a že byl celý život čestným člověkem nelze a tak mu poprejme hodně štěstí.
Má dluhy, nemá rodinu, žije sám a zobe prášky. Nic moc.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček ALE NEUDSTUPÍ !!
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Až zubatá zaveli, tak jo.
Ale ten týden to jestě vydržíme.🥂
bella.
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku, připomínáš mi herecko hvězdu burlesek Zelenského.
Ten řekl o Putinovi, že zemře dřív, než on , Zelenskyj a bude pokoj.
Tohle může veřejně do světa vyhásit fakt jen Zelenskyj, když je high

Prostě jen d e b i l .
A teď něco podobnýho čtu od Nikla tady o Babišovi.
Nojo, Nyklíček, to je hlava !

😁
Igor Latura
@Pavel Nyklíček hlupáku
Alois Rudý
S těmito grázly napadajícími účelově pana Babiše a poškozující tak naši demokracii je nutné, v rámci prověrek po volbách, udělat rázný konec.😐
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
A plán splníme a jestě překročíme💪.
Urááááá
Saša Krach
Zavařit Babišovi....
Pokud bude politická vůle 😂
Petr Minář
Že by se už vařila konečně voda?
Čekám z chléva ANO vzrušené chrochtání. 🐖🐖🐖 Kampáááň a před volbami!
Saša Krach
@Petr Minář Prosím té...Po Rumun­sku.­..Fr­anci­i...
Je s demokraty vše možné...
A já čekal který demokrat hned napadne voliče Babiše...
Máš medaili😂😂😅😅.😱😱😱😛
Alois Rudý
@Saša Krach .. I já mu posílám klíčenku😉
Pavel Nyklíček
@Saša Krach čekal jsem, kdo prvni bude demokracii bránit. Nezklamal.jsi, ale protože medaile je ro tebe málo, budeš vyfocen před bojovou zástavou se srpem a kladivem v ruce.
Uráááá
Saša Krach
@Pavel Nyklíček Tak jo....
A fotit a publikovat budeš ty ty ty ty.😂😂😂🤣
bella.
@Pavel Nyklíček
Nikle, neprovokuj a mazaj bránit demokracii na frontu-Budeš mít šanci s kolegy Ukrajinci fotit se s jejich trojzubcem, tj.znakem oddílů "Ukrajinské povstalecké armády" pod vedením Stepana Bandery . Tento znak tady na klopách Ukrajinců na Letné patrně před ministrstvem záměrně učitel zemáku a němčiny Rakušan přehlížel.A že jich tam ve výročí Ukrajiny tehdy bylo ! 🤛
Tak mazej !
😁
Richard Šebesta
@Saša Krach Krachu a co fakta a důkazy ? Ty máš na háku ?
Igor Latura
A co kampelička nevadí ?