Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBradáčová nastupuje a Nagyová přišla o imunitu. Může ještě kauza Čapí hnízdo zavařit Babišovi?
33 komentářů
Asatin
Ten napis na standarte,,, Pravda vitezi''. Babis opravil na, ,,jenom ja vitezim"".Doufejme, ze nema pravdu.
Pavel Nyklíček
Přijít o imujitu je prekérka.
Musí se šetřit děvče. Bacily se nezakecají...🤣
Musí se šetřit děvče. Bacily se nezakecají...🤣
kanar356
Smůla je v tom, že i kdyby byl Babiš desetkrát odsouzen, jeho tupé stádo (každý třetí v této zemi) mu bude držet štangli dál.
@kanar356 ...Znáš to, kdyby byly ryby v prd..i nenusely by být v rybníce. A jinak proč nazýváš lidi s jiným názorem tupé stádo ? nebo v demokracii je jiný názor nepřípustný ? že ty jsi ve skutečnosti zakuklený bolševik .😎
Richard Šebesta
Tak kdo trochu rozumí právu a sleduje celou Burešovu kauzu od počátku a není Burešovec musí dospět k jednoznačnému verdiktu ! BUREŠ JE ZLOČINEC A ZLODĚJ. JE VINEN ! VINEN ! Pro přehled uvedu jen pár důkazů o jeho vině. Za prvé celá kauza vypukla v době kdy byl Bureš ve vládě a jeho
ministři po celých 8 let měli justici pod palcem. Jeho verze že vše je na objednávku by znamenalo, že právě za jeho tří ministrů (stryň) Válková,Pelikán a Benešová byl na MS takový bordel,že se tam dalo zkorumpovat kohokoli.
Za druhé Bureš právě proto že byl u moci zlikvidoval (nechal odvolat) vyšetřovatele Nevtípila, který jeho kauzu vyšetřoval a nenechal se zastrašovat. Za třetí únos jeho syna na Krym pod údajnou záminkou jeho léčby a vyšetření
je přece totální lež a nemá žádnou logiku. Kdyby ho opravdu chtěl nechat vyšetřit proč se to nekonalo v Česku nebo eventuelně ve Švýcarsku kde žila matka Burešova syna Babiše juniora ? Byl unesen evidentně proto aby nemohl svědčit. Bureš vše manipuloval a nadále se snaží manipulovat. Těch důkazů o tom že je Bureš vinen je pochopitelně více, ale uvedl jsem pouze ty hlavní. Doufám ,že bude spravedlnosti učiněno zadost a estebácký agent Bureš bude odsouzen.
ministři po celých 8 let měli justici pod palcem. Jeho verze že vše je na objednávku by znamenalo, že právě za jeho tří ministrů (stryň) Válková,Pelikán a Benešová byl na MS takový bordel,že se tam dalo zkorumpovat kohokoli.
Za druhé Bureš právě proto že byl u moci zlikvidoval (nechal odvolat) vyšetřovatele Nevtípila, který jeho kauzu vyšetřoval a nenechal se zastrašovat. Za třetí únos jeho syna na Krym pod údajnou záminkou jeho léčby a vyšetření
je přece totální lež a nemá žádnou logiku. Kdyby ho opravdu chtěl nechat vyšetřit proč se to nekonalo v Česku nebo eventuelně ve Švýcarsku kde žila matka Burešova syna Babiše juniora ? Byl unesen evidentně proto aby nemohl svědčit. Bureš vše manipuloval a nadále se snaží manipulovat. Těch důkazů o tom že je Bureš vinen je pochopitelně více, ale uvedl jsem pouze ty hlavní. Doufám ,že bude spravedlnosti učiněno zadost a estebácký agent Bureš bude odsouzen.
@Richard Šebesta...Klid Šebesta, nebo ti primář zase zakáže na týden internet. Je to jenom diskuze 😀
@Alois Rudý Já jsem v klidu rudochu neboj. Kafe s rumem to jistí !
@Alois Rudý
To samé jsi tu tupče napsal už mně. To ti nedali z RuSSka alespoň dvě různé "odpovědi" na střídání?
Nebo jsi se, ruSSký kolovrátku nějak zasekl? To pak neděláš Putinovi dobrou reklamu: ruSSkaja plochaja, chujovaja, mašina Rudý.
To samé jsi tu tupče napsal už mně. To ti nedali z RuSSka alespoň dvě různé "odpovědi" na střídání?
Nebo jsi se, ruSSký kolovrátku nějak zasekl? To pak neděláš Putinovi dobrou reklamu: ruSSkaja plochaja, chujovaja, mašina Rudý.
Pavel Nyklíček
Čapák už nic nového nepřinese.
Snad stres a výdaje panu poslanci, ale to je jeho problém.
Sedět u soudu je vždy ostuda. Myslet si o babisovi že je nevinen a že byl celý život čestným člověkem nelze a tak mu poprejme hodně štěstí.
Má dluhy, nemá rodinu, žije sám a zobe prášky. Nic moc.
Snad stres a výdaje panu poslanci, ale to je jeho problém.
Sedět u soudu je vždy ostuda. Myslet si o babisovi že je nevinen a že byl celý život čestným člověkem nelze a tak mu poprejme hodně štěstí.
Má dluhy, nemá rodinu, žije sám a zobe prášky. Nic moc.
@Pavel Nyklíček ALE NEUDSTUPÍ !!
@Richard Šebesta
Až zubatá zaveli, tak jo.
Ale ten týden to jestě vydržíme.🥂
Až zubatá zaveli, tak jo.
Ale ten týden to jestě vydržíme.🥂
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku, připomínáš mi herecko hvězdu burlesek Zelenského.
Ten řekl o Putinovi, že zemře dřív, než on , Zelenskyj a bude pokoj.
Tohle může veřejně do světa vyhásit fakt jen Zelenskyj, když je high
Prostě jen d e b i l .
A teď něco podobnýho čtu od Nikla tady o Babišovi.
Nojo, Nyklíček, to je hlava !
😁
Nyklíčku, připomínáš mi herecko hvězdu burlesek Zelenského.
Ten řekl o Putinovi, že zemře dřív, než on , Zelenskyj a bude pokoj.
Tohle může veřejně do světa vyhásit fakt jen Zelenskyj, když je high
Prostě jen d e b i l .
A teď něco podobnýho čtu od Nikla tady o Babišovi.
Nojo, Nyklíček, to je hlava !
😁
Alois Rudý
S těmito grázly napadajícími účelově pana Babiše a poškozující tak naši demokracii je nutné, v rámci prověrek po volbách, udělat rázný konec.😐
Petr Minář
Že by se už vařila konečně voda?
Čekám z chléva ANO vzrušené chrochtání. 🐖🐖🐖 Kampáááň a před volbami!
Čekám z chléva ANO vzrušené chrochtání. 🐖🐖🐖 Kampáááň a před volbami!
@Petr Minář Prosím té...Po Rumunsku...Francii...
Je s demokraty vše možné...
A já čekal který demokrat hned napadne voliče Babiše...
Máš medaili😂😂😅😅.😱😱😱😛
Je s demokraty vše možné...
A já čekal který demokrat hned napadne voliče Babiše...
Máš medaili😂😂😅😅.😱😱😱😛
@Saša Krach čekal jsem, kdo prvni bude demokracii bránit. Nezklamal.jsi, ale protože medaile je ro tebe málo, budeš vyfocen před bojovou zástavou se srpem a kladivem v ruce.
Uráááá
Uráááá
@Pavel Nyklíček
Nikle, neprovokuj a mazaj bránit demokracii na frontu-Budeš mít šanci s kolegy Ukrajinci fotit se s jejich trojzubcem, tj.znakem oddílů "Ukrajinské povstalecké armády" pod vedením Stepana Bandery . Tento znak tady na klopách Ukrajinců na Letné patrně před ministrstvem záměrně učitel zemáku a němčiny Rakušan přehlížel.A že jich tam ve výročí Ukrajiny tehdy bylo ! 🤛
Tak mazej !
😁
Nikle, neprovokuj a mazaj bránit demokracii na frontu-Budeš mít šanci s kolegy Ukrajinci fotit se s jejich trojzubcem, tj.znakem oddílů "Ukrajinské povstalecké armády" pod vedením Stepana Bandery . Tento znak tady na klopách Ukrajinců na Letné patrně před ministrstvem záměrně učitel zemáku a němčiny Rakušan přehlížel.A že jich tam ve výročí Ukrajiny tehdy bylo ! 🤛
Tak mazej !
😁
bude horentni.